Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ludmila_07 Master butterfly

|
Wysłany: Czw Lis 29, 2007 11:44 pm Temat postu: pomoc |
|
|
wysłały mi sie niechcący dwa identyczne posty, musiałam pierwszy przycisnąc i o tym nie wiedziałam ,wszystkich przepraszam a moderatorów prosze o pomoc _________________ W swojej walce z życiem stań po stronie życia - Franz Kafka
W naszym życiu jak na palecie artysty jest jeden jedyny kolor, który nadaje znaczenie życiu i sztuce - kolor miłości
Mark Chagall |
|
Powrót do góry |
|
 |
Robert Moderator

|
Wysłany: Pią Lis 30, 2007 7:42 am Temat postu: |
|
|
Spokojnie, moderatorzy wszystko widzą i zalecają Instrukcję obsługi forum w razie problemów.
Ten wątek chyba też można wykasować, bo nic nie wnosi... |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Nie Sty 20, 2008 1:17 pm Temat postu: |
|
|
może ktoś wie
mam przeglądarkę firefoxa
dziś rano jeszcze miałam w zakładkach dużo stron, a teraz zniknęły
co się mogło z nimi stać i czy da radę je odzyskać? _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Robert Moderator

|
Wysłany: Nie Sty 20, 2008 1:30 pm Temat postu: |
|
|
Teoretycznie tak. Ja mam Operę, z Firefox'em próbowałem się zaprzyjaźnić, ale niezbyt mi się podoba.
Zakładki w FF powinny być w katalogu:
C:\Documents and Settings --> "Nazwa użytkownika" (profil) --> Dane aplikacjji --> Mozilla --> Firefox --> Profiles --> "q5hv6a45.default" -> bookmarkbackups --> [/b]bookmarks.bak[/b]. Jeśli masz ten plik (wybieraj najnowszy wg daty). Zmień nazwę na "bookmarks" (bez .bak)
Później w FF:
Zakładki --> Zarządzaj zakładkami --> Plik --> Importuj --> Z pliku (i wybierasz plik - jeśli go nie widzisz, musisz w Eksploratorze windows: "Narzędzia --> Opcje folderów --> Widok" zaznaczyć "Pokaż ukryte pliki i foldery". Popróbuj.
Polecam Operę. Zero problemów i podobnych niespodzianek.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Nie Sty 20, 2008 3:00 pm Temat postu: |
|
|
dzięki Robert, ale ja jestem jakaś lewa, bo takiego czegoś za chiny znaleźć nie mogę
jak włączałam drugi raz komputer, to była wiadomość, że jakiś tam błąd i kilka plików uległo zniszczeniu .... _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
agatka03 Master butterfly

|
Wysłany: Pią Lut 01, 2008 1:41 pm Temat postu: |
|
|
Hm...blondynka ma kłopot...Zegar na monitorze komputera wyświetla czas tylko wtedy, gdy jest w uzyciu. Nie mam pojecia, co sie stało i jak temu zaradzić.
Veeeeeg- jesteś??????  _________________ ..."W życiu nie chodzi o czekanie, aż burza minie... Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu..." (Vivian Green) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Robert Moderator

|
Wysłany: Pią Lut 01, 2008 1:51 pm Temat postu: |
|
|
Bateria na płycie głównej najwyraźniej się zużyła, lub nie "kontaktuje".
Do sklepu po nową: litowa CR2032 (3V). |
|
Powrót do góry |
|
 |
nenya SuperMOD

|
Wysłany: Pią Lut 01, 2008 1:56 pm Temat postu: |
|
|
ano, pewnie bateria zdechła, choć teoretycznie powinna pracować parę lat
trzeba wymienić. to taki srebny krążek wielkości 1 zł, prosta sprawa nawet dla laika  |
|
Powrót do góry |
|
 |
agatka03 Master butterfly

|
Wysłany: Pią Lut 01, 2008 2:02 pm Temat postu: |
|
|
O,o,o...Jak szybko...Dziękuję bardzo, bardzo...Nie miałam pojecia, ze tam jakaś bateria jest... Łups, ale obciach...  _________________ ..."W życiu nie chodzi o czekanie, aż burza minie... Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu..." (Vivian Green) |
|
Powrót do góry |
|
 |
|