Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
angiee89 Kadet

|
Wysłany: Pią Gru 28, 2007 7:47 pm Temat postu: Objawy uboczne...(rozstępy) |
|
|
hej. Czy u kogoś wystąpiły straszne rozstępy?
Jak je zwalczacie?
Stosowałam kremy dla matek w ciazy i tylko na troche bladły...
Teraz czaję się na KOlagen...
Prosze o pomoc  _________________ Angiee ) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Robert Moderator

|
|
Powrót do góry |
|
 |
angiee89 Kadet

|
Wysłany: Pią Gru 28, 2007 7:50 pm Temat postu: |
|
|
Jestem tu nowa...i chyba najmłodsza..nie wiedziałam  _________________ Angiee ) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Robert Moderator

|
|
Powrót do góry |
|
 |
nenya SuperMOD

|
Wysłany: Sob Gru 29, 2007 9:11 am Temat postu: |
|
|
witaj angiee
przewertuj wątki podrzucone przez Roberta, chyba jedyny spójny wniosek z ich lektury to - polubić rozstępy
ale nie poddawaj się powodzenia i witaj na forum!
będzie miło jak wystukasz o sobie parę słow w dziale Pierwsze Kroki  |
|
Powrót do góry |
|
 |
didulka Master butterfly

|
Wysłany: Sob Gru 29, 2007 5:02 pm Temat postu: Re: Objawy uboczne...(rozstępy) |
|
|
angiee89 napisał: |
Teraz czaję się na KOlagen...
|
wydalam 200 zl na ten badziew, ktory nic nie pomogl jedynie oproznil moja kieszen  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Saada Senior

|
Wysłany: Czw Sty 10, 2008 6:15 pm Temat postu: |
|
|
Ale gdzie te rozstępy? Na biuście? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Muzyk Junior

|
Wysłany: Sob Sty 26, 2008 12:25 pm Temat postu: |
|
|
Polubić to trudno bo wyglądem nie zachęca, mam prościej jestem chłopakiem i u mnie to uchodzi na sucho w oczach innych ludzi myślą że to po siłowni czy coś podobnego. Mam je wszędzie ramiona, klatka piersiowa, lędźwie, uda wew i zew, szyja, boki brzucha. Jak mi koledzy mówią: " za dużo koksu" to sami nie wiedzą że mają racje....Krem likwiduje tylko kolor ale trzeba się smarować kilka razy dziennie, póki miałem krem za darmo to się smarowałem... teraz szkoda na to pieniędzy i tak nie zniknie. _________________ D u m
S p i r o
S p e r o.... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Itunia Master butterfly

|
Wysłany: Wto Lut 05, 2008 9:06 pm Temat postu: |
|
|
Może rzeczywiście facetom jest łatwiej... O ile tu mozna mówić o jakiejś łatwości...  |
|
Powrót do góry |
|
 |
kiniaa92 Stary wyjadacz

|
Wysłany: Sob Lut 16, 2008 9:42 am Temat postu: |
|
|
ja mam taki krem eris dla kobiet w ciąży xD i musze przyznac ze nawet pomaga  |
|
Powrót do góry |
|
 |
ludmila_07 Master butterfly

|
Wysłany: Sob Lut 16, 2008 8:15 pm Temat postu: |
|
|
ja na poczatku szalałam i uzywałam a teraz po tych wahaniach wagi już nie mam siły'
smaruję sie balsamem raz nawilżającym innym razem natłuszczającym
ale ja juz staruszka jestem  _________________ W swojej walce z życiem stań po stronie życia - Franz Kafka
W naszym życiu jak na palecie artysty jest jeden jedyny kolor, który nadaje znaczenie życiu i sztuce - kolor miłości
Mark Chagall |
|
Powrót do góry |
|
 |
Itunia Master butterfly

|
Wysłany: Sro Kwi 02, 2008 12:53 pm Temat postu: |
|
|
To bardzo dobrze, że Ci te zabiegi pomagają. Ja próbowałam wielu rzeczy, ale bez skutku. Po paru miesiącach bezsensownego wydawania pieniędzy na kremy, postanowiłam te pieniążki zebrać i przeznaczyć na chirurgiczny lub laserowy zabieg. Mam zamiar pozbyć się latem moich 'przyjaciół'. Lekarz nie powiedział nie, więc szansa jest. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Itunia Master butterfly

|
Wysłany: Czw Kwi 03, 2008 5:05 pm Temat postu: |
|
|
Ja tam nie mam do tego cierpliwości A od kiedy nie biorę Metypredu, nie pojawiły mi się nowe rozstępy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gosia260372 Kadet

|
Wysłany: Nie Kwi 27, 2008 10:44 am Temat postu: |
|
|
Hej,
staram się nie męczyć własnej psychiki negatywnymi myślami. Występujące uboczne skutki w postaci mankamentów urody, z którymi trudno walczyć staram się sobie tłumaczyć - "męża już mam i jemu się podobam taka jaka jestem". Poza tym na słońce i tak nie można się wystawiać. Na basenie zawsze można częściowo schować się pod wodę. Sama też stosuję różne kremy, najczęściej Nivea lub Eris. Po nich kreski jaśnieją i są mniej widoczne, ale u mnie występują tylko w 2 msc. na biuście i pośladkach. Przy czym na tym pierwszym mają pełne uzasadnienie. Po encortonie zwiększył mi się biust o 3 rozmiary i nie chce być mniejszy.
Pozdrawiam i życzę powodzenia _________________ MR |
|
Powrót do góry |
|
 |
rosa agrestis Junior

|
Wysłany: Pon Lis 24, 2008 4:04 pm Temat postu: |
|
|
tak to jest koszmarnie z tymi rozstępami jak się szybko tyje, ja mam problem w drugą stronę. Owszem celulit już miałam zanim zaczęłam brać metypred. przytyłam 3 kilo po metypradzie 6 mg i w ogóle cieszę się że chociaż tyle:). niestety z biustem na odwrót. coś mi się pokopało i w tydzień zmalał o 2 rozmiary z D do B a wcale nie schudłam wtedy:(. moja ginekolog powiedziała że to prawdopodobnie przez to że mój organizm jest osłabiony i dla tego odbiło to sobie na czymś czemu akurat na tym. nie wiem już co mam z tym robić bo leków niema na to a jak są to aż strach bo to estrogeny |
|
Powrót do góry |
|
 |
|