|
WWW.TOCZEN.PL "systemic lupus erythematosus"
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Basik Kadet

|
Wysłany: Pon Sty 28, 2008 10:05 am Temat postu: |
|
|
dzięki Monika za ten post ,widzę że życie dało Ci nieżle do wiwatu ale bardzo się cieszę że wygrałaś tę rundę i jesteś z nami tak trzymaj
wyjazd do szpitala z Milenką i ona sama to najważniejsza sprawa -jeżeli nie przesuną znowu terminu /a raz tak się zdarzyło/to pojedziemy, tym bardziej że z tego co tu czytam -długo się czeka na miejsce .wiesz bardzo lubię Twoje posty, pisz proszę
takie jest moje życie zawsze powinnam być w 5 miejscach na raz i muszę wciąż wybierać co bardziej a co mniej ważne,...będę do Ali dzwonić ... .monia n dzięki wiesz
mam zamiar zabrać Alę i Milenkę w środę do Zakliczyna na mszę o uzdrowienie odprawianą przez franciszkanina ojca Józefa /przeczytałam o tym w przyjaciółce z początku tego roku przez przypadek bo nie czytuję zwykle tej gazety /i nie daje mi to spokoju a Ala przeważyła szalę /bo wtedy nie wiedziałam jeszcze nic o tej wstrętnej chorobie/,pomyślałam że może ktoś zWas byłby zainteresowany poddaję pod rozwagę nenya i Robertowi na nowy wątek
namiary ;www.se.ofm.krakow.pl tel.0-12 637 86 64 poczytajcie i zdecydujcie pozdrawiam serdecznie |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Pon Sty 28, 2008 5:59 pm Temat postu: |
|
|
Basik swiadomośc tego ze jest ktos kto się modli za ciebie to duza sparwa , nawet i dla tych niezbyt wierzących , to jest to co porocz obecności mozemy dac tym naszym najbliższym ,
wiadomo ze cudu na naszych oczach nie będzie ale moze stanie się cos innego podbuduje się własne ja i własne mozliwosci do walki, najgorsza jest rezygnacja jesli ona przewazy to juz nigdy nie będzie lepiej,
tez z obserwacji - dwie panie obie z paskudnym nowotworem opłucnej obie na chemii obie na straconej pozycji- ale zpuelnie odmiennie myslenie ta bardziej obdarowana przez los ( super mąz najnowsze odzywki najlepsze srodki znieczulające, kasa i mądra głowa i duuuuuzo miłości itd)
druga sazra myszka ktora zostwil maz ale akurat urodziła sie wnuczka, obie zaczeły razem się leczyć w pewnym momencie przełom rezygnacja i brak wiary u kobiety ktora ma wiecej a pani ktora stale jest sama nagle chce bardziej bo chce się zaopiekowac wnuczka chce pomoc corce zaczyna wierzyć ze bedzie dobrze po kolejnych chemiach jedna słabnie a druga zaczyna kwitnąc, ma wiecj siły i z wiekszym spokojem znosi wszystko a z jej twarzy nie schodzi usmiech - i widac to po wynikach-
poznej dowiedziałam się ze jedna z nich zmarła - druga zyje i jest w dobrej formie - zyje ta ktora chciała zyć na siłe na przekor i zycie im sie całkiem dobrze ułozyło teraz już wnuczka chodzi do szkoły
wspominan je obie bo obie zaczynały z tego samego walke o zycie i własnie bardziej zgaszona była ta ktora wgrała
mysle ze taka msza to dobry pomysł nic nie stracisz a mozesz dac siłe i wdziecznośc i dobro , pieknie! jestes wspaniałą osoba, chałabym miec kogos tak bliskiego przy sobie , na kim można polegac i oprzec się w chwilach słabości _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Pon Sty 28, 2008 6:05 pm Temat postu: |
|
|
chyba każdy by chciał mieć kogoś takiego przy sobie, obojętnie od sytuacji _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
jasta28 Junior

|
Wysłany: Wto Cze 30, 2009 5:45 pm Temat postu: Amigdalina |
|
|
Zażywam amigdalinę /letril/ kilka miesięcy i żadnych niekorzystnych zmian nie zauważyłem, z tym że choruję na inną chorobę na którą nie ma lekarstwa - myślałem że może amigdalina - ale nie. Kupiłem ją na Alegro 500 gram- ponad 3000 pestek. Dziennie zjadam 10 szt plus kilka moreli kupionych w jarzyniaku. Na raka nie choruję - nie wiem więc czy pomaga ale na pewno nie szkodzi. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|