Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Milusia Super senior

|
Wysłany: Sro Sty 30, 2008 2:15 pm Temat postu: |
|
|
Hmm troche boje sie tego lizania bo im wiecej bede wiedziala na temat mojego świnstwa tym bardziej bedzie to przerazające - juz tak jest jak czytam Wasze posty. No ale ktoś kiedys mądrze powiedział że drogą do zwycięstwa jest poznanie swojego wroga i jego słabości - może wspólnie uda nam sie poznać największą jego słabość i go pokonać na zawsze.
no ale jednak najbardziej boje sie tego łojenia przez moderatorów  |
|
Powrót do góry |
|
 |
basiula Master butterfly

|
Wysłany: Sro Sty 30, 2008 3:01 pm Temat postu: |
|
|
Witam
Tutaj na pewno nie będziesz samotna...sama widzisz, że bratnich duszyczek jest tu dostatek... no to co, że wirtualnych, chociaż niekoniecznie ...od czasu do czasu spotykamy się ze sobą...
pozdrawiam...basia _________________ ,,Nie poświęcaj siebie, ty jesteś wszystkim co posiadasz..." |
|
Powrót do góry |
|
 |
Robert Moderator

|
Wysłany: Sro Sty 30, 2008 5:25 pm Temat postu: |
|
|
Milusia napisał: |
no ale jednak najbardziej boje sie tego łojenia przez moderatorów  |
Noo, bywają groźni! Ale można tego uniknąć - tylko współpraca i Netykietka gwarantuje święty spokój, dozgonną wdzięczność i komfort korzystania z naszych zasobów.
Pozdrawiam! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Sro Sty 30, 2008 6:56 pm Temat postu: |
|
|
witaj
Cytat: |
im wiecej bede wiedziala na temat mojego świnstwa tym bardziej bedzie to przerazające - juz tak jest jak czytam Wasze posty. |
mnie się wydaje wrecz odwrotnie im wiecej sie wie tym łatwiej jest oswoic chorobe,
naprawde da sie zyc tylko musisz pozbyc się strachu , bo w niczym ci nie pomaga , wręcz przeciwnie utrudnia zycie,
pamietaj ze kazdy choruje inaczej i wcale nie powinny cię przerazać nasze posty, jedni mają taki przebieg choroby inni zupelnie inaczej choruja,
musisz sie otworzyć na ludzi i nie zamykac się w swoim swiecie bo szkodzisz sobie i małej, dziecko wyczuwa ze mama jest zmartwoina , przerazona, nie taki diabeł ( w naszym przypadku wilk ) straszny ,
mozna z tym zyc i to wcale niezle , tylko trzeba przestac sie bac, i strac się zyc w miarę normalnie a sama zobaczysz ze nie jest tak zle _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Łukasz F. Master butterfly

|
Wysłany: Sro Sty 30, 2008 8:24 pm Temat postu: |
|
|
Witaj na forum.
Rozgryzaj tajemnice choroby- pamiętaj, że nie wszystkie objawy choroby muszą nastąpić- mogą później (po kilku czy nawet kilkunastu latach), a równie dobrze może ich w ogóle nie być. Tym niemniej warto zobaczyć, co może nas spotkać- choćby po to, żeby się dowartościować, że "wcale nie mam tak źle, inni mają jeszcze gorzej".
Nie przejmuj się swoim niedoinformowaniem- każdy/każda z nas zaczynał/a "od zera". A że są wśród nas osoby, które "siedzą w temacie" (nie tylko chorują, ale też udzielają się na wszystkie możliwe sposoby) całymi latami- po to jest forum, aby niwelować różnice w doinformowaniu.
Poza tym zawsze służymy wsparciem psychicznym i zrozumieniem dla chwilowych kryzysów. _________________ Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem.
Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Milusia Super senior

|
Wysłany: Czw Sty 31, 2008 8:40 am Temat postu: |
|
|
Dziękuję Wam wszystkim za miłe przywitanie i za wsparcei które czuję sie na tym forum od samego początku.
Dziekuję za dobre rady no ale łatwo powiedziec - trudniej wykonać.
No cóż czeka mnie długa mozolna praca.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ani Master butterfly

|
Wysłany: Czw Sty 31, 2008 10:56 am Temat postu: |
|
|
Hej, hej Milusiu  _________________ Wspomnienia są jak światła i barwy - podświetlają i retuszują przykrości naszego życia.
Joseph Wittig |
|
Powrót do góry |
|
 |
Milusia Super senior

|
Wysłany: Czw Sty 31, 2008 11:01 am Temat postu: |
|
|
Robert - dziekuje za wskazowki juz przeczytałam netykiete
Łukasz - wiem ze objawy sa rozne i rozne i roznie u roznych wystepuja i moga lub nie musza. Ale im wiecej wiem jakie sa te objawy, ktorych ja nie mam lub jakie sa zagrozenia (np na Waszym forum wyczytalam ze zespol sjogrena moze powodowac chloniaka!!!!) to wpadam w panike
moze taka juz jestem panikara
Hej Ani  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ani Master butterfly

|
Wysłany: Czw Sty 31, 2008 11:05 am Temat postu: |
|
|
Milusiu, nie warto panikowac, trzeba się cieszyc każdą dobrą chwilą i wykorzystac ją do granic możliwości... _________________ Wspomnienia są jak światła i barwy - podświetlają i retuszują przykrości naszego życia.
Joseph Wittig |
|
Powrót do góry |
|
 |
Milusia Super senior

|
Wysłany: Czw Sty 31, 2008 11:23 am Temat postu: |
|
|
Ani - zawsze Ci sie to udaje? Nigdy nie masz upadków? |
|
Powrót do góry |
|
 |
jagula Master butterfly

|
Wysłany: Czw Sty 31, 2008 11:25 am Temat postu: |
|
|
Cześć Milusiu - na pewno będzie Ci teraz raźniej! _________________ Fenomen czeskich psów- kundle wyglądają jak rasowce a rasowce przypominają kundle  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Milusia Super senior

|
Wysłany: Czw Sty 31, 2008 12:01 pm Temat postu: |
|
|
Jagula - dziekuje za dobre słowa
Ale ja to bardzo cięzki grunt i cięzki przypadek - więc nie bedzie tak latwo no ale postaram sie. Jagula- ale mnie ten bambusek Twoj wystraszył - taki śmieszno-straszny jest  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Czw Sty 31, 2008 1:38 pm Temat postu: |
|
|
gdybysmy mieli się przejmowac tym co moze wywołac kolejna chorobę czy jaki lek prowadzic do smierci to tylko trzeba nam kupic sobie trumne i dopasowac się jak najwygodniej,
daj spokoj , bo to sa bzdury , moze , u jedngeo na milion czy jeszcze mniej masz taka sznase jakby wyrac głowną nagrode w totka , wygrałas juz kilka milionow? tak samo zachorujesz na cos innego
chlonak tez choroba i tez się ja leczy i wyleczy ,
zagraj w totka jak wygrasz i zostaniesz milonerem to już mozesz zacząc sie badac , a ze kasy będziesz miec dosyc to badac sie będfziesz u najlpeszych specjalistow i raz dwa staniesz na nogi - i masz i znowu nic ci nie będzie a wiec spokojnie , _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
KRZEMINKA Master butterfly

|
Wysłany: Czw Sty 31, 2008 2:01 pm Temat postu: |
|
|
Więcej wiary w siebie,postaraj sie polubić swoja chorobe i nowy wygląd (bo napewno zaszly zmiany),naucz sie z tym żyć a zobaczysz że bedzie lepiej,wiem to z własnego doswiadczenia,bo popadanie w stany depresyjne tylko nasilaja chorobe i daja jej nad toba władzę _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasiulka Master butterfly

|
Wysłany: Czw Sty 31, 2008 2:05 pm Temat postu: |
|
|
Hej! Witaj Milusia... Uszy do góry! dobrze bedzie  _________________ "Życia nie można wybrać, ale można z niego coś zrobić" <Peter Lippert> |
|
Powrót do góry |
|
 |
|