Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
monia n Master butterfly

|
Wysłany: Czw Sty 31, 2008 10:13 pm Temat postu: |
|
|
Witam na forum  _________________ monia |
|
Powrót do góry |
|
 |
pipi Junior

|
Wysłany: Pią Lut 01, 2008 10:07 pm Temat postu: |
|
|
Kazdemu z Was dziekuje bo troche poczytalam.Postaram sie krotko napisac o sobie. Zaczelam chorowac 14 lat temu. Poczatkowo diagnoza ziarnica zlosliwa i hematolog bo mialam enzofilie powiekszone wezly chlonne oslabienie ,pozniej zmiany skorne /wysypka/ dermatolog polecila bym wystawila cialo na slonce /bo podejrzewala luszczyce/i dostalam okropnego uczulenia, guzki ok1 cm w roznych czesciach ciala .Pobrano wycinek gozka angiofibrolipoma.Zeszczuplalam 15 kg .Bol rak ,nog.dretwienie .spiecie w ramionach i brak siyly fizycznej itd.95 roku sklerodermia incipiens.pozniej przez lata przepychanki przez lekarzy odnosnie mojej diagnozy bo zespol nakladania , zapalenie skorno-miesniowe i tak jak pisalam wczesniej twardzina i jeszcze Choroba reynauda .wasculitis , livedo reticularis .Naprawde nie chcialabym Was zanudzac bo jestescie wspaniali lepiej pisac nabiezaco bo to co bylo to poprostu bylo Jestem z Wami i jak to tylko bedzie mozliwe bede. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Pią Lut 01, 2008 10:48 pm Temat postu: |
|
|
nie zanudzasz nas swoją przeszłością i diagnozami
każdy może sobie wyobrazić i widzi jak to u Ciebie było  _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasia 72 Master butterfly

|
Wysłany: Pią Lut 01, 2008 11:23 pm Temat postu: |
|
|
Witaj pipi!
Tutaj możesz nas "zanudzać" do woli.Zapewniam Cię,że żaden post nie pozostanie bez odzewu. Większosc z nas jest albo "po przejściach" albo "w trakcie." Któż Cię lepiej zrozumie?
pozdrawiam Cię cieplutko i zaglądaj do nas często. _________________ (...)"Gdziekolwiek ziemia jest snem nie przebudzonym jeszcze,
uwierzyć trzeba w kształt i kochać senny pozór,
na wietrze budować mgłę i w pół nie urywać snu.
Gdziekolwiek ziemia jest snem,tam trzeba dośnić do końca." |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lidia Master butterfly

|
Wysłany: Sob Lut 02, 2008 6:24 pm Temat postu: |
|
|
Witam serdecznie i też uważam ze to najlepsze pod słońcem miejsce do poużalania sie i szukania pociechy i odpowiedzi na niezliczoną ilość pytań. Życzę zdrowka i cierpliwości.
Lidka _________________ "uśmiechaj się, do każdej chwili uśmiechaj"
"Nie chodzi o to że mamy zbyt mało czasu, ale że zbyt dużo go tracimy"
Seneka |
|
Powrót do góry |
|
 |
Itunia Master butterfly

|
Wysłany: Wto Lut 05, 2008 8:34 pm Temat postu: |
|
|
Witam i ja, choć spóźniona...  |
|
Powrót do góry |
|
 |
pipi Junior

|
Wysłany: Czw Lut 07, 2008 8:45 pm Temat postu: |
|
|
Przepraszam ze tak dlugo sie nie odzywalam.Dzieki za kazde slowo. Wczoraj bylam u mojej pani doktor i niestety chyba cos z moja watroba nie tak bo Alat86 Aspat 46 poszly do gory poza tym to nie najgorzei z wynikami . Za dwa tygodnie mam wizyte bo chyba bede musiala miec odstawina azatchioprine.??? A bylo tak dobrze bo zupelnie inaczej funkcjonowalam.Ciesze sie ze tak jak pisaliscie to udolo sie ustawic u wielu z Was leczenie na tak dlugi czas.Sprobuje podniesc glowe i czekac cierpliwie ponownie /moze mi nie spadnie/ a co bierzecie przy tych lekach oslonowo ? ja controlog 40 Pozdrawiam pa . |
|
Powrót do góry |
|
 |
agnieszka29 Master butterfly

|
Wysłany: Pią Lut 08, 2008 8:49 am Temat postu: |
|
|
Witam i ja ciepło i serdecznie...
osłonowo biorę lanzul s
tu o problemach żołątkowo jelitowychpozdrawiam.. _________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei. |
|
Powrót do góry |
|
 |
pipi Junior

|
Wysłany: Pią Lut 08, 2008 9:47 am Temat postu: |
|
|
Agnieszko dziekuje sprobuje cos pozmieniac i chociaz siemie lniane nie do przelkniecia jeszcze raz zaryzykuje .Trzymaj sie cieplutko pa. |
|
Powrót do góry |
|
 |
dori792 Stary wyjadacz

|
Wysłany: Czw Lut 21, 2008 8:57 pm Temat postu: |
|
|
Witaj  |
|
Powrót do góry |