Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
agnieszka29 Master butterfly

|
Wysłany: Pią Sty 25, 2008 9:45 am Temat postu: |
|
|
Witam i ja cieplutko i serdecznie .. miłego buszowania po forum a na ploteczki jak zawsze zapraszamy do naszj wspaniałej kawiarenki.. _________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasia 72 Master butterfly

|
Wysłany: Pią Sty 25, 2008 10:21 am Temat postu: |
|
|
Witam Cię serdecznie i zyczę,oby jak najszybciej pojawila się trafna diagnoza. _________________ (...)"Gdziekolwiek ziemia jest snem nie przebudzonym jeszcze,
uwierzyć trzeba w kształt i kochać senny pozór,
na wietrze budować mgłę i w pół nie urywać snu.
Gdziekolwiek ziemia jest snem,tam trzeba dośnić do końca." |
|
Powrót do góry |
|
 |
aniez Junior

|
Wysłany: Pią Sty 25, 2008 1:48 pm Temat postu: |
|
|
Miło jest być tak powitaną! Jesteście bardzo gościnni. Od razu poczułam się lepiej i nabrałam wiary w przyszłość. Od dłuższego czasu nie czuję się dobrze. Dokuczają mi infekcje krtani i tchawicy. Mój mąż "walczy"z jaskrą ostrą. Pragnę zaznaczyć, że oboje mamy po 32 lata. Choroby potrafią trochę odebrać radość życia. Na szczęście mamy pociechę - 6-letnie żywe srebro. Nasza córeczka nie pozwala nam się zamartwiać. Staramy się żyć normalnie - choć czasem nie jest to łatwe. Najważniejsz, że mamy dla kogo żyć i o co walczyć. Cieszę się, że pracuję również z dziećmi - to one mają tyle radości w sobie i są tak spontaniczne, że człowiek zapomina o problemach.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Robert Moderator

|
Wysłany: Pią Sty 25, 2008 5:41 pm Temat postu: |
|
|
Witam kolejny nowy nabytek forumowy!
Z nadzieją patrzę na Twój udział w forumowym życiu, bo porad i doświadczeń nigdy nie za dużo.
Oby pobyt w tym miejscu służył Ci nie tylko pod względem informacyjnym, ale również był jakąś odskocznią od codzienności, o ile czas oczywiście pozwoli.
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasiakuc Master butterfly

|
Wysłany: Sob Sty 26, 2008 10:18 am Temat postu: |
|
|
witaj Aniez mam nadzieje a raczej jestem pewna że zawsze znajdziesz u nas to co potzrebujesz mamy świetnych ludzi od znajdowania czasem rzeczy niemożliwych tak więc śmaiło pytaj i uczestnicz w życiu foum..  _________________ cieszmy sie każdą chwilka bo życie tak krótkie jest |
|
Powrót do góry |
|
 |
Itunia Master butterfly

|
Wysłany: Wto Lut 05, 2008 8:28 pm Temat postu: |
|
|
Witaj na forum  |
|
Powrót do góry |