|
WWW.TOCZEN.PL "systemic lupus erythematosus"
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jagula Master butterfly

|
Wysłany: Pią Lut 29, 2008 10:55 am Temat postu: |
|
|
Dobra wiadomość- teraz przykładnie się lecz i melduj o postępach  _________________ Fenomen czeskich psów- kundle wyglądają jak rasowce a rasowce przypominają kundle  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Milusia Super senior

|
Wysłany: Pią Lut 29, 2008 11:51 am Temat postu: |
|
|
Kinga Jagula miło że jeszcze ktoś o mnie tu pamięta i że tak szybko odpowiedziałyście ... Nie zaglądam tu często i jestem od niedawna więc pewnie nawet nikt nie zauważył że mnie chwile nie było. No tyle tego że chyba nie jestem w stanie nadrobić zaległości , sterydow niby nie duzo ale juz mnie syfi
U nas juz wiosne czuć w powietrzu co nastraja bardzo pozytywnie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
agatka03 Master butterfly

|
Wysłany: Pią Lut 29, 2008 1:22 pm Temat postu: |
|
|
Milusia - zdrówka! Też mam pierwotny zespół Sjogrena, dobrze, że masz już diagnozę, teraz może być tylko lepiej. I nie znikaj na długo...W kawiarence można pogadać o wszystkim.
Pozdrawiam.  _________________ ..."W życiu nie chodzi o czekanie, aż burza minie... Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu..." (Vivian Green) |
|
Powrót do góry |
|
 |
dorka1 Stary wyjadacz

|
Wysłany: Pią Lut 29, 2008 3:20 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Milusia,tez mam Sjogrena,też biorę metypred i arechinę.Jak u Ciebie z łezkami,bo u mnie to najgorsza bolączka,wieczne zapalenia spojówek.
Pozdrawiam Dorota  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ani Master butterfly

|
Wysłany: Sob Mar 01, 2008 9:16 pm Temat postu: |
|
|
Hejki Milusiu, przepraszam, że ci nie odpowiedziałam od razu, ale też jakoś nie mam ostatnio czasu na dłuższy pobyt przed komputerm. Pracuję, jako ratownik medyczny w szpitalnym oddziale ratunkowym. Bardzo lubię moją pracę, ale niestety stresu w niej sporo, tym bardziej, ze na co dzięń spotykamy się z naprawdę trudnymi sytuacjami... _________________ Wspomnienia są jak światła i barwy - podświetlają i retuszują przykrości naszego życia.
Joseph Wittig |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|