|
WWW.TOCZEN.PL "systemic lupus erythematosus"
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Itunia Master butterfly

|
Wysłany: Czw Lut 07, 2008 2:08 pm Temat postu: |
|
|
Moja koleżanka zawsze powtarza, że znajdzie swojego mężczyznę w Tesco, przy półce z jogurtami  |
|
Powrót do góry |
|
 |
ludmila_07 Master butterfly

|
Wysłany: Czw Lut 07, 2008 10:08 pm Temat postu: |
|
|
taki to jeszcze mleczko ssie
wolałbym takiego , który pachnie chmielem ( czasem oczywiście)  _________________ W swojej walce z życiem stań po stronie życia - Franz Kafka
W naszym życiu jak na palecie artysty jest jeden jedyny kolor, który nadaje znaczenie życiu i sztuce - kolor miłości
Mark Chagall |
|
Powrót do góry |
|
 |
Uzumaki Master butterfly

|
Wysłany: Pią Lut 08, 2008 1:13 am Temat postu: szukam meza |
|
|
Mam na wymiane :1)Przemily Pakistanczyk,grzeczny nudny charakter,przystojny,plynny angielski z yorkshire akcentem,bardzo chce jechac do Polski,moze miec 4 zony,malo wierny,i cala reszta do bani. 2)2metrowy Polak,byly rugbista,fatalny charakter,egoista i narcyz, ale cala reszta swietna. Wymienie 2 wybrakowanych na jednego normalnego.Niemusi byc przystojny,byle byl dobry dla mnie i kochal,i czasami poopiekowal sie... |
|
Powrót do góry |
|
 |
zuzka Master butterfly

|
Wysłany: Nie Lut 10, 2008 1:45 pm Temat postu: |
|
|
Uzumaki, ty nie wymieniać, ty do białego i żółtego dodać czarnego  |
|
Powrót do góry |
|
 |
veg8 Master butterfly

|
Wysłany: Pon Lut 11, 2008 6:02 pm Temat postu: |
|
|
hoho.... no proszę ,proszę
hmm .. dobra ,a teraz tak na poważnie :
-macie może coś w wersji żeńskiej hihi
w zamian napisze coś o sobie
hmm nie lubię się rozpisywać więc powiem krótko :..
-sympatyczny
-wysportowany
-inteligentny
-silny
-kulturalny
-twardy
-łagodny
-czuły
-zdecydowany
-romantyczny
-męski
-dowcipny
-wesoły
-poważny
-odważny
-energiczny
-zapobiegawczy
-kreatywny
-pomysłowy
-zdolny
-skromny
-wyrozumiały
-elegancki
-stanowczy
-nie jestem ideałem
-ciepły
-zimny
-namiętny
-tolerancyjny
-zasadniczy
-honorowy
-czasem coś naprawi,wyremontuje
-szlachetny
-praktyczny
-gotowym zrobić dla niej wszystko (czytaj prawie ;p )
-opanowany
-wierny
-uważny
-rozmarzony
-ambitny
-godnym zaufania
-czasem gotuje
i na koniec pamięta zawsze o
-jej urodzinach
-jej imieninach
-urodzinach jej najlepszej przyjaciółki i ulubionej cioci:)
no dobra z żoną żartowałem hyhy..
,a mąż ..,mąż stanowczo odpada !;p _________________

Ostatnio zmieniony przez veg8 dnia Pon Lut 11, 2008 6:17 pm, w całości zmieniany 2 razy |
|
Powrót do góry |
|
 |
basiula Master butterfly

|
Wysłany: Pon Lut 11, 2008 6:04 pm Temat postu: |
|
|
musisz założyć nowy watek pt. szukam żony to pogadamy.... _________________ ,,Nie poświęcaj siebie, ty jesteś wszystkim co posiadasz..." |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pon Lut 11, 2008 7:42 pm Temat postu: |
|
|
to jest wszystko do zrobienia
taki wybór to tylko w ERZE _________________ W swojej walce z życiem stań po stronie życia - Franz Kafka
W naszym życiu jak na palecie artysty jest jeden jedyny kolor, który nadaje znaczenie życiu i sztuce - kolor miłości
Mark Chagall |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Pon Lut 11, 2008 8:26 pm Temat postu: |
|
|
vegu IDEAŁ jednym słowem  _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Wto Lut 12, 2008 12:06 am Temat postu: |
|
|
nie ma ideałów na świecie to przykre ale to prawda
ale można za to cały czas dążyc do doskonałości
i dlatego cały czas mamy nadzieję na szczęście , że to nam właśnie sie trafi _________________ W swojej walce z życiem stań po stronie życia - Franz Kafka
Mark Chagall |
|
Powrót do góry |
|
 |
jagula Master butterfly

|
Wysłany: Wto Lut 12, 2008 12:38 am Temat postu: |
|
|
ale mamy kandydata na (prawie) idealnego męża  _________________ Fenomen czeskich psów- kundle wyglądają jak rasowce a rasowce przypominają kundle  |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Wto Lut 12, 2008 9:15 am Temat postu: |
|
|
i to całkiem dobrego ale czy taki idealny ? _________________ W swojej walce z życiem stań po stronie życia - Franz Kafka
Mark Chagall |
|
Powrót do góry |
|
 |
mezatka216 Junior

|
Wysłany: Nie Mar 16, 2008 9:28 pm Temat postu: Re: Szukam męża |
|
|
Ewelina napisał: |
heyka, normalnie mam z tym problem. Wydaje mi się za ja chyba nigdy sobie go nie znajdę Nie mogę trafić na normalnego faceta, za każdym razem kieyd próbuję nawiązać jakiś kontakt niczego nie ukrywając, to na początku jest ok, a potem coś nie tak i facet znika. No kurde przecież toczeń wcale nie jest taki straszny, a jednak odstrasza.
A ja potrzebyję faceta jak nigdy, wyładowałabym emocje, które czasem mi towarszyszą i w ogóle było by łatwiej.
Ale temat co? |
spokojnie! jestes mloda,ja mam meza i wcale nie jest tak kolorowo. Wlasnie dla niego zdecydowalam sie na dziecko...... W tym samym czasie przestalam chodzic....jestem juz po dwoch operacjach wstawienia endoprotez stawow biodrowych....a mam dopiero 22lata......on tego nie docenil. Niby moja choroba mu nie przeszkadza. Ja nie moge liczyc na swojego,ale Tobie zycze powodzenia w poszukiwaniu.Napewno trafi Ci sie spoko facet |
|
Powrót do góry |
|
 |
KRZEMINKA Master butterfly

|
Wysłany: Wto Mar 18, 2008 9:30 am Temat postu: |
|
|
jagula napisał: |
Może wezmę do kompletu nie będą przeszkadzać z playstation3  |
No widze że nie tylko moj mąż lubi swoje zabawki (komputery,laptopy ,palmtopy playstation i długo by jeszcze wymieniać-duuuuuuuuże 37 letnie dziecko),ale pozatym jest wspaniały,kocham go bezgranicznie,i tym którzy twierdzą że z powodu choroby nie ożna byc szczęśliwym -bzdura,moze się myle ,ale pisze z własnego doświadczenia i w moim przypadku ,choroba umocniła nasz związek,a nie było lekko,zresztą jak każdemu z nas(młody przystojny ,zdrowy-byłam załamana ,myślałam że sobie pojdzie,i nieraz tak myślę,ale jak do tej pory jest i biore co moge ,w razie jak sobie pójdzie to bedzie tak wypompowany że inna juz może się za bardzo nie pocieszy-to oczywiście żart)
Mam nadzieję że to sie nie zmieni ,bo życie płata różne figle i tak zostanie na zawsze-pozdrawiam _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Wto Mar 18, 2008 10:04 am Temat postu: |
|
|
z pewnoscia tak będzie
ja nigdy tak nie myślałam że pójdzie
może to brzmi dziwnie, zarozumiale
ale nigdzie nie będzie juz tak jak jest u nas
ale życie płata różne figle _________________ W swojej walce z życiem stań po stronie życia - Franz Kafka
Mark Chagall |
|
Powrót do góry |
|
 |
amalinger Junior

|
Wysłany: Czw Maj 15, 2008 1:43 pm Temat postu: |
|
|
mam pytanie skierowane sczegolnie do meskiej czesci tego formu ale opinie kobietek tazke sa mile widziane, dlaczego tak sie dzieje, ze jak wychodze na impreze, poznaje swietnego faceta. wezmy przyklad sprzed tygodnia: bawimy sie cala noc, jest satrsznie fajnie, caly czas sie smiejemy . zostawil swoich kumpli, ktorzy poszli do innej kanjpy i został ze mna:))))))))), no ogolnie wieczor moim zdaniem baaaaaaardzo udany. no a on sie nie odzywa... dlaczego???? (zeby uzupelnic obraz -no musze byc nieskromna;D: brzydka ani gruba nie jestem) dlaczego tak sie dzieje, ze faceci po imprezach nigdy sie nie odzywaja?????? |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|