Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
reniacz13 Senior

|
Wysłany: Pon Mar 17, 2008 10:20 am Temat postu: |
|
|
Witajcie obie Kasie
Ja też bardzo się cieszę że jestem tutaj.
Jak się obudziłam dzisiaj rano to już myslałam o froum!!!
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasia 72 Master butterfly

|
Wysłany: Pon Mar 17, 2008 10:58 am Temat postu: |
|
|
Ha,ha....bo nie zostałaś ostrzeżona że to miejsce,ktore strasznie uzależnia.  _________________ (...)"Gdziekolwiek ziemia jest snem nie przebudzonym jeszcze,
uwierzyć trzeba w kształt i kochać senny pozór,
na wietrze budować mgłę i w pół nie urywać snu.
Gdziekolwiek ziemia jest snem,tam trzeba dośnić do końca." |
|
Powrót do góry |
|
 |
KRZEMINKA Master butterfly

|
Wysłany: Wto Mar 18, 2008 8:43 am Temat postu: |
|
|
Witaj,tak jak wześniej pisałam że leczę sie w szpitalu w Ustroniu,tak to ten sam szpital i co ciekawsze chcesz sie zacząć leczyć w Katowicach-Ochojcu,ja od miesiąca tez się staram tam dostać,zaczełam od prywatnej wizyty u prof.E.kUCHARZ,po świętach jade ze skierowaniem i do szpitalka,może się spotkamy.
Do Ustronia jade w przyszłym roku,jak juz będzie ciepełko,tak sobie tam załatwiamy-tzn. znajomi z poprzednich pobytów ,a jast nas spora grupka-zapraszam do naszej paczki,będzie miło pozdrawiam _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ludmila_07 Master butterfly

|
Wysłany: Wto Mar 18, 2008 10:05 am Temat postu: |
|
|
Krzeminko kusisz tym Ustroniem  _________________ W swojej walce z życiem stań po stronie życia - Franz Kafka
W naszym życiu jak na palecie artysty jest jeden jedyny kolor, który nadaje znaczenie życiu i sztuce - kolor miłości
Mark Chagall |
|
Powrót do góry |
|
 |
reniacz13 Senior

|
Wysłany: Wto Mar 18, 2008 11:35 am Temat postu: |
|
|
Hejka
Widzisz Krzeminko jaki ten światek mały...
Powiedz mi Katowice-Ochojec to jest to samo co Katowice-Ligota? bo o lekarzu w Katowicach Ligocie pisała Monika B. Może ten lekarz kieruje do szpitala w Katowicach Ochojcu? Dobrze rozumiem?
Fajnie byłoby się spotkać w szpitalu w Ustroniu ! Choć raczej się nie uda bo będę zajęta maleństwem i narazie nie załatwiam żadnego skierowania. Chyba że następnym razem? (ha,ha)
Ludmilo tak, w Ustroniu jest super - zwłaszcza piękne widoki, przewspaniały klimat! i jak trafi się na fajną grupę czy koleżankę z sali to w ogóle sie nie wie - że się jest w szpitalu...
Renia
 |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Wto Mar 18, 2008 11:40 am Temat postu: |
|
|
byłam w Ustroniu dlatego to taka pokusa _________________ W swojej walce z życiem stań po stronie życia - Franz Kafka
W naszym życiu jak na palecie artysty jest jeden jedyny kolor, który nadaje znaczenie życiu i sztuce - kolor miłości
Mark Chagall |
|
Powrót do góry |
|
 |
agatka03 Master butterfly

|
Wysłany: Wto Mar 18, 2008 12:01 pm Temat postu: |
|
|
Reniacz - spóźnione, ale bardzo serdeczne powitanie! Widzę, że bardzo dobrze zadomowilas sie na naszym Forum...Miło Cię "czytać", pozdrawiam.  _________________ ..."W życiu nie chodzi o czekanie, aż burza minie... Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu..." (Vivian Green) |
|
Powrót do góry |
|
 |
reniacz13 Senior

|
Wysłany: Wto Mar 18, 2008 12:57 pm Temat postu: |
|
|
Kiedy byłaś w Ustroniu Ludmilo? Ja ostatni raz byłam listopad/grudzień 2006.
Witam również Agatko
Jak się tu nie "zadomowić" jak tu same dobre i kochane "duszyczki"
Pozdrawiam
Renia |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Wto Mar 18, 2008 1:16 pm Temat postu: |
|
|
w 2001 i 2004 roku i wczesniej jak byłam całkiem młoda _________________ W swojej walce z życiem stań po stronie życia - Franz Kafka
Mark Chagall |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marzena1 Senior

|
Wysłany: Wto Mar 18, 2008 4:22 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Reniacz!
Ja również byłam w Ustroniu w zeszłym roku ale u ordynator Tomiczek.
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sob Mar 22, 2008 9:54 pm Temat postu: |
|
|
niewiem czy te dwa szpitale to sa te same ,niemam pojęcia,ja wybieram sie na Ochojec do prof. Kucharza.
Co do Ustronia,byłam tam 3 razy i za kazdym razem jest super,zresztą widzę ze nie jestem jedyna która tam spedza urlop ,miło by było spotkac kogos z forum,a może z kims byłam a niewiem ,ale zapraszam w 2009 ,napewno tam będziemy,dla wtajemniczonych ,po 18 pod ,,Lipkami,,  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sob Mar 22, 2008 11:10 pm Temat postu: |
|
|
to może tam zrobimy zbiórke o której pisała Jagulka  _________________ W swojej walce z życiem stań po stronie życia - Franz Kafka
Mark Chagall |
|
Powrót do góry |
|
 |
reniacz13 Senior

|
Wysłany: Nie Mar 23, 2008 8:19 pm Temat postu: |
|
|
Ja się chętnie piszę... tylko 2009 to trochę dla mnie szybko - tzn. dzidzia będzie za maleńka abym ją zostawiła...
Pozyjemy zobaczymy...
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ziarenko Master butterfly

|
Wysłany: Pon Mar 24, 2008 12:25 am Temat postu: |
|
|
Witaj  _________________
rozjaśnia się we mnie
wyjaśnia jaśniej
|
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pon Mar 24, 2008 9:00 am Temat postu: |
|
|
Małą zabierz ze sobą,będzie tyle opiekunek że nawet nie będziesz wiedziała że masz dziecko że sobą -ja bardzo chętnie moge pilnować ,uwielbiam dzieci _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|