Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
J K Stary wyjadacz

|
Wysłany: Wto Gru 18, 2007 11:02 pm Temat postu: |
|
|
Czyli to jakaś tam norma w naszym wypadku, skoro tyle osób ma to samo. Mnie siniaki szybciej schodziły po maści venescin - albo jakiejś podobnej z kasztanowca, ale i tak po siniakach które zeszły mam żółte plamy na nogach.
Siniaki w różnych kolorach, przebarwienia i masa rozstępów na udach - śliczności
posłuchałam Kingi i olałam to, a w lecie nawet paraduje w krótkich spodenkach i kostiumie kąpielowym - kto powiedział że tylko piękni, zdrowi i młodzi sobie mogą na takie ekstrawagancje pozwolić
Acha, mój ulubiony "sport" to wpadanie na ławki jak chodzę po klasie  _________________ Joanna K
Odwaga jest cennym darem.
Bez niej trudno żyć i śmiać się. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Wto Gru 18, 2007 11:04 pm Temat postu: |
|
|
no wiesz, jest tyle innych dyscyplin może przerzucisz się na coś innego? może basen? nie ma kantów  _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
slodka_istota Master butterfly

|
Wysłany: Czw Gru 20, 2007 4:21 pm Temat postu: |
|
|
kingus ty do wariotkowa jzu wysylasz ? bo tylko tam sa miekkie sciany eheheh
a co do basenu hmm oj nie wiem cyz taki dobry pomysl - jak wracam z aquaparku to jestem jak jeden wielki siniaczek eheh
no jak sie oprzec zjezdzalni albo dzikiej rzece  _________________ Kochaj i szalej i nie pytaj co dalej ) |
|
Powrót do góry |
|
 |
J K Stary wyjadacz

|
Wysłany: Czw Gru 20, 2007 8:20 pm Temat postu: |
|
|
Ja basenu też próbowałam - tlko , że tam wpadam na ludzi zamiast na ławki - i to niekoniecznie celowo i niekoniecznie na tych na których bym chętnie wpadła  _________________ Joanna K
Odwaga jest cennym darem.
Bez niej trudno żyć i śmiać się. |
|
Powrót do góry |
|
 |
slodka_istota Master butterfly

|
Wysłany: Czw Gru 20, 2007 10:06 pm Temat postu: |
|
|
z tym wpadaniem na ludzi to juz chyba tez norma i faktycznie zawsze sie wpada na tych na ktorych sie chce to jak na zlosc nic
wowczas to chyba trzeba chorobie pomoc i wymusic to wpadanie na wlasciwe osoby i miejsca  _________________ Kochaj i szalej i nie pytaj co dalej ) |
|
Powrót do góry |
|
 |
angiee89 Kadet

|
Wysłany: Pią Gru 28, 2007 7:42 pm Temat postu: |
|
|
Mi doktor tez polecił rutinoscorbin .. po prstu musisz unikać uderzeń niesety na metypredzie tak jest:( ja zmieniłam lek od 7 dni calcort biorę.  _________________ Angiee ) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bońka Junior

|
Wysłany: Sro Sty 02, 2008 10:20 pm Temat postu: |
|
|
hej posiniaczone!
Ja też jestem jedną z was, i mam swój sposób na świeże stłczenia i siniaki., od razu smaruję te miejsca masłem czasami smalcem, to działa, nie puchnie i nie ma siniaka, czasami nawet ślad nie pozostaje. To nie są żarty, spróbujcie . pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
Małgosia1 Master butterfly

|
Wysłany: Pon Mar 24, 2008 11:30 pm Temat postu: |
|
|
Ja , też mam stale siniaki na całym ciele i nie biorę sterydów. To od naszej choroby. A są momenty ,że wyglądam jakbym była pobita przez
kogoś. Przestałam się tym przejmować, tylko tyle ,że nie noszę spódnic. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Itunia Master butterfly

|
Wysłany: Wto Mar 25, 2008 4:25 pm Temat postu: |
|
|
Ja dziś odkryłam na swojej ręce siniaki od zabawy z kotem... Brutalnego mam pupila  |
|
Powrót do góry |
|
 |
ludmila_07 Master butterfly

|
Wysłany: Sro Mar 26, 2008 3:31 pm Temat postu: |
|
|
zawsze miałm siniaki nawet jak kolega w pracy mnie wziął lekko za przedramie to mi zostawił odcisk całej dłoni
nie wiedziałam że to toczniopodobne _________________ W swojej walce z życiem stań po stronie życia - Franz Kafka
W naszym życiu jak na palecie artysty jest jeden jedyny kolor, który nadaje znaczenie życiu i sztuce - kolor miłości
Mark Chagall |
|
Powrót do góry |
|
 |
Agusia.25 Kadet

|
Wysłany: Sro Mar 26, 2008 5:02 pm Temat postu: |
|
|
Na moje siniaczki najlepiej dziala basen i jacuzzi - chyba jestem wodnym zwierzątkiem
A tak poważnie to to woda rozluźnia dzięki czemu wybroczyny szybciej się goją  _________________ Nic dwa razy się nie zdarza ) |
|
Powrót do góry |
|
 |
ludmila_07 Master butterfly

|
Wysłany: Sro Mar 26, 2008 5:20 pm Temat postu: |
|
|
musiałabym cały czas siedzieć w wodzie _________________ W swojej walce z życiem stań po stronie życia - Franz Kafka
W naszym życiu jak na palecie artysty jest jeden jedyny kolor, który nadaje znaczenie życiu i sztuce - kolor miłości
Mark Chagall |
|
Powrót do góry |
|
 |
kiniaa92 Stary wyjadacz

|
Wysłany: Sro Mar 26, 2008 6:52 pm Temat postu: |
|
|
właśnie mi też ostatnio zaczęły się robić siniaki z niczego, pierwszy raz po rozpoznaniu choroby prawie 1,5 roku temu;p  |
|
Powrót do góry |
|
 |
monnika Junior

|
Wysłany: Sro Sie 06, 2008 4:49 pm Temat postu: |
|
|
czy znacie jakąś maść lub coś innego na sińce,mam ich sporo i niektóre nie chcą zejść??????? |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Sro Sie 06, 2008 4:52 pm Temat postu: |
|
|
maść z heparyną
 _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|