Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies. Możesz je wyłączyć w ustawieniach przeglądarki. Dalsze korzystanie z witryny bez zmiany ustawień oznacza wyrażenie zgody na korzystanie z plików cookies.

rozumiem i zgadzam się
Forum WWW.TOCZEN.PL Strona Główna WWW.TOCZEN.PL
"systemic lupus erythematosus"

Lupus ChatLupus chat  FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Wczoraj jest historią, jutro - tajemnicą, dziś jest darem...
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum WWW.TOCZEN.PL Strona Główna -> Pierwsze Kroki na Forum
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
maria.s
Kadet
Kadet

PostWysłany: Wto Kwi 15, 2008 5:56 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

(...)

Ostatnio zmieniony przez maria.s dnia Czw Wrz 01, 2011 11:42 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
psylle
Kadet
Kadet

PostWysłany: Sro Kwi 16, 2008 8:46 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

kasiakuc, DorciaR, maria.s, już dawno zauważyłam, że "to jest forum inne niż typu gazeta.pl lub inne podrzędne; to jak forumowa rodzinka która się wspiera i prowadzi"; jeszcze za nim odważyłam się tutaj pojawić Smile . Bardzo ten fakt doceniam. Dziękuję za miłe słowa przywitania Buziak .
monia n
Master butterfly
Master butterfly

PostWysłany: Sro Kwi 16, 2008 3:14 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

psylle :
Cytat:
dawno zauważyłam, że "to jest forum inne niż typu gazeta.pl lub inne podrzędne; to jak forumowa rodzinka która się wspiera i prowadzi";

Cieszę się że widzę taki oto odnośnik, że widzicie to forum jako rodzinke bo ja np czuję się jak w rodzinie tutaj będąc Very Happy
psylle
Kadet
Kadet

PostWysłany: Pon Kwi 21, 2008 1:34 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

monia n napisał:
psylle :
Cytat:
dawno zauważyłam, że "to jest forum inne niż typu gazeta.pl lub inne podrzędne; to jak forumowa rodzinka która się wspiera i prowadzi";

Cieszę się że widzę taki oto odnośnik, że widzicie to forum jako rodzinke bo ja np czuję się jak w rodzinie tutaj będąc Very Happy

Buziak
Gosia260372
Kadet
Kadet

PostWysłany: Wto Kwi 22, 2008 7:30 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witaj psylle, ja też mam tu mały staż.
Mnie diagnozowali tylko rok ale zaczęli od przypisywania chorób zakaźnych - mononukleoza, cytomegalia itd. a koniec końców toczeń. Byłam wtedy na studiach podyplomowych, ostatnimi resztkami sił je ukończyłam. Od tamtej pory całkowita awersja do nauki, najgorszy rok w moim życiu. Dzięki wsparciu najbliższych dałam radę.

Głowa do góry, będzie dobrze.

Pozdrawiam
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum WWW.TOCZEN.PL Strona Główna -> Pierwsze Kroki na Forum Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Strona 3 z 3

Skocz do: