|
WWW.TOCZEN.PL "systemic lupus erythematosus"
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
maria.s Kadet

|
Wysłany: Wto Kwi 15, 2008 5:56 pm Temat postu: |
|
|
(...)
Ostatnio zmieniony przez maria.s dnia Czw Wrz 01, 2011 11:42 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
psylle Kadet

|
Wysłany: Sro Kwi 16, 2008 8:46 am Temat postu: |
|
|
kasiakuc, DorciaR, maria.s, już dawno zauważyłam, że "to jest forum inne niż typu gazeta.pl lub inne podrzędne; to jak forumowa rodzinka która się wspiera i prowadzi"; jeszcze za nim odważyłam się tutaj pojawić . Bardzo ten fakt doceniam. Dziękuję za miłe słowa przywitania . _________________ paradoks motyla
śniło mi się, że byłam motylem, i nie wiem, czy jestem człowiekiem, któremu śniło się, że jest motylem, czy też jestem motylem, któremu się śni, że jest człowiekiem |
|
Powrót do góry |
|
 |
monia n Master butterfly

|
Wysłany: Sro Kwi 16, 2008 3:14 pm Temat postu: |
|
|
psylle :
Cytat: |
dawno zauważyłam, że "to jest forum inne niż typu gazeta.pl lub inne podrzędne; to jak forumowa rodzinka która się wspiera i prowadzi"; |
Cieszę się że widzę taki oto odnośnik, że widzicie to forum jako rodzinke bo ja np czuję się jak w rodzinie tutaj będąc  _________________ monia |
|
Powrót do góry |
|
 |
psylle Kadet

|
Wysłany: Pon Kwi 21, 2008 1:34 pm Temat postu: |
|
|
monia n napisał: |
psylle :
Cytat: |
dawno zauważyłam, że "to jest forum inne niż typu gazeta.pl lub inne podrzędne; to jak forumowa rodzinka która się wspiera i prowadzi"; |
Cieszę się że widzę taki oto odnośnik, że widzicie to forum jako rodzinke bo ja np czuję się jak w rodzinie tutaj będąc  |
 _________________ paradoks motyla
śniło mi się, że byłam motylem, i nie wiem, czy jestem człowiekiem, któremu śniło się, że jest motylem, czy też jestem motylem, któremu się śni, że jest człowiekiem |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gosia260372 Kadet

|
Wysłany: Wto Kwi 22, 2008 7:30 pm Temat postu: |
|
|
Witaj psylle, ja też mam tu mały staż.
Mnie diagnozowali tylko rok ale zaczęli od przypisywania chorób zakaźnych - mononukleoza, cytomegalia itd. a koniec końców toczeń. Byłam wtedy na studiach podyplomowych, ostatnimi resztkami sił je ukończyłam. Od tamtej pory całkowita awersja do nauki, najgorszy rok w moim życiu. Dzięki wsparciu najbliższych dałam radę.
Głowa do góry, będzie dobrze.
Pozdrawiam _________________ MR |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|