Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Zbyniek79 Junior

|
Wysłany: Czw Kwi 17, 2008 12:05 pm Temat postu: |
|
|
Wszystko zaczęło się po wyjeździe nad morze. Najpierw skwary na ustach i zmiany skórne na przedramionach. Mówię pięknie! Zacząłem leczyć się najpierw u miejscowych lekarzy, ale nikt nie wiedział co mi jest. Trafiłem do Białegostoku i tam rozpoznano mi chorobę, potem Spartańska w wawie, a na koniec Koszykowa. Przez te wszystkie kuracje straciłem aż 15 kg i nie ruszałem się z łóżka. Najlepsze jest to, że wyniki wszystkie są super oprócz ANA. Bez leków czuję się zdecydowanie lepiej odzyskałem nawet 5 kg i chęć do życia. Od 2miesięcy piję Aloe Vera i korzystam z sauny (Jest lepiej). O większych efektach nie ma co jeszcze mówić, ale na pewno będę Was informować na bierząco. Pozdrawiam wszystkie motyle:) |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Czw Kwi 17, 2008 12:19 pm Temat postu: |
|
|
a leki to sam odstawiłeś, czy lekarze Ci na to pozwolili? _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
DorciaR Master butterfly

Dołączył: 06 Cze 2006 Posty: 1599 Skąd: pomorskie obecnie Wielka Brytania
|
Wysłany: Czw Kwi 17, 2008 6:41 pm Temat postu: |
|
|
Witam Cię serdecznie
Zbyniek79 napisał: |
Bez leków (...) Od 2miesięcy piję Aloe Vera i korzystam z sauny (Jest lepiej). |
mam nadzieję że z porozumieniu z lekarzem. _________________ "Byłoby szczęściem móc uszy i inne zmysły zamykać jak oczy" Georg Christoph Lichtenberg |
|
Powrót do góry |
|
 |
ludmila_07 Master butterfly

|
Wysłany: Pią Kwi 18, 2008 3:37 pm Temat postu: |
|
|
witaj na forum
życzę optymizmu i zdrowego podejścia do siebie i swojej choroby
i zdrowiej _________________ W swojej walce z życiem stań po stronie życia - Franz Kafka
W naszym życiu jak na palecie artysty jest jeden jedyny kolor, który nadaje znaczenie życiu i sztuce - kolor miłości
Mark Chagall |
|
Powrót do góry |
|
 |
Agnieszka14 Master butterfly

|
Wysłany: Sob Kwi 19, 2008 8:31 pm Temat postu: |
|
|
Cześć Zbyszek! |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasiakuc Master butterfly

|
Wysłany: Pon Kwi 21, 2008 8:33 am Temat postu: |
|
|
witaj Zbyszek duzo ryzykujesz jesli jestes bez kontroli to podstępna choroba ale życze powodzenia by Twój sposób był skuteczny dla Ciebie..  _________________ cieszmy sie każdą chwilka bo życie tak krótkie jest |
|
Powrót do góry |
|
 |
Jana Super senior

|
Wysłany: Pon Kwi 21, 2008 9:40 am Temat postu: |
|
|
Witam Cię Zbyszku. Ja również uważam, że czlowiek najlepiej zna swój organizm i wie co mu w danym momencie najlepiej sluży. Powodzenia. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|