Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Jak często zaglądasz na to forum? |
Tak często jak to możliwe, nawet kilka razy dziennie!!! |
|
43% |
[ 51 ] |
Często, przynajmniej raz dziennie |
|
23% |
[ 28 ] |
Chętnie - kilka razy w tygodniu |
|
23% |
[ 27 ] |
Systematycznie - średnio raz na tydzień |
|
2% |
[ 3 ] |
Rzadko, tylko raz na jakiś czas - kontrolnie |
|
5% |
[ 6 ] |
Sporadycznie - tu się i tak nic nie dzieje... |
|
1% |
[ 2 ] |
|
Wszystkich Głosów : 117 |
|
Autor |
Wiadomość |
ewa k Stary wyjadacz

|
Wysłany: Nie Kwi 27, 2008 3:34 am Temat postu: |
|
|
jestem na forum 3,4 razy w tygodniu.
pozdrawiam wszystkich |
|
Powrót do góry |
|
 |
Asia_B Stary wyjadacz

|
Wysłany: Pon Lut 02, 2009 3:56 pm Temat postu: |
|
|
Ja to coraz częściej I co jestem na komputerku to staram się zaglądnąć, żeby wszystko to tu opanować a przede wszystkim wiedzieć jak najwięcej. _________________ Denerwować się to mścić sie na własnym zdrowiu za głupotę innych.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margaret74 Moderator

|
Wysłany: Pon Lut 02, 2009 8:20 pm Temat postu: |
|
|
Jestem z Wami codziennie.  _________________ "Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."Marlin Monroe
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasiakuc Master butterfly

|
Wysłany: Wto Lut 03, 2009 7:11 am Temat postu: |
|
|
ja bardzo polubiłam to forum bo jest mi ono potrzebne i wiele mozna się dowiedziec jest kontakt z ludźmi takimi chorymi jak ja sa wymiany doświadczeń chorobowych zreszta nie tylko dlatego jestem z Wami codziennie za wyjatkiem pobytów w szpitalu i niemozności zwleczenia się z łóżka co mi się juz zdarzyło ..  _________________ cieszmy sie każdą chwilka bo życie tak krótkie jest |
|
Powrót do góry |
|
 |
paproshka Master butterfly

|
Wysłany: Wto Lut 03, 2009 9:30 am Temat postu: |
|
|
Wstyd się przyznać ale codziennie tu zaglądam, a jeśli jest możliwość to i po kilka razy dziennie  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Wto Lut 03, 2009 10:10 am Temat postu: |
|
|
paproshka napisał: |
Wstyd się przyznać ale codziennie tu zaglądam, a jeśli jest możliwość to i po kilka razy dziennie  |
to wszak żaden wstyd  _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Wto Lut 03, 2009 11:03 am Temat postu: |
|
|
Ale Kinia toż to już pod uzależnienie się kwalifikuje  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margaret74 Moderator

|
Wysłany: Wto Lut 03, 2009 12:40 pm Temat postu: |
|
|
Zgadzam sie z Paproshką.Też mam ten problem
Inne rzeczy potrafia leżeć odłogiem...i mąż,któr wczoraj pytal-"a będę cie miał dzis troche dla siebie?..."  _________________ "Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."Marlin Monroe
 |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Wto Lut 03, 2009 1:29 pm Temat postu: |
|
|
Margaret dokładnie tak samo mówi mój mąż Śmieje się, że zaniedbuję go na rzecz wirtualno-realnego świata, choć jak sam przyznaj- dobrze, że wreszcie mam z kim pogadać, a nie tylko sama wciąż z dzieckiem w domu  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Wto Lut 03, 2009 1:34 pm Temat postu: |
|
|
paproshka napisał: |
Margaret dokładnie tak samo mówi mój mąż Śmieje się, że zaniedbuję go na rzecz wirtualno-realnego świata, choć jak sam przyznaj- dobrze, że wreszcie mam z kim pogadać, a nie tylko sama wciąż z dzieckiem w domu  |
wiosną pobawimy się w jakimś parku  _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Wto Lut 03, 2009 1:37 pm Temat postu: |
|
|
Trzymam za słowo  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Endriu Senior

|
Wysłany: Sob Mar 14, 2009 3:23 pm Temat postu: |
|
|
Ja od kilku dni nawiedzam Was codziennie,czytam czytam czasem coś napiszę.Najpierw było niedowierzanie i strach że to to że ja mam to samo o czym tu piszecie że może lepiej nie czytać nie wiedzieć a może mój toczeń to jakiś inny toczeń że to tylko schorzenie dermatologiczne...
Tak było na początku,teraz już się z tym powoli oswajam a wiedzę zaczerpniętą od Was mam zamiar wykorzystać w zmaganiu się z motylkiem.
To nie tylko informacje ale też bardzo rodzinna atmosfera
Są w necie różne fora i strony ważne i ważniejsze,dla mnie w tej chwili to forum jest b ważne ...
I tak powiem,bardzo wylewny jestem  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margaret74 Moderator

|
Wysłany: Sob Mar 14, 2009 5:39 pm Temat postu: |
|
|
Mamy nadzieję,że zostaniesz z nami na dłużej
Bo kiedy Ty się "oswoisz"-będą inni którym trzeba będzie podać rękę,wspomóc słowem,zdobytym doświadczeniem.I wtedy mamy wielkie zadanie do wykonania.
A tak w ogóle-jak lubisz kawkę i słodkości-zapraszamy do kawiarenki,chłopaki tam również zaglądają  _________________ "Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."Marlin Monroe
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasiakuc Master butterfly

|
Wysłany: Sob Mar 14, 2009 6:46 pm Temat postu: |
|
|
Andrzeju mam nadzieję tak jak Margaret że pozostaniesz z nami dłużej i bedziesz uczestniczył w zyciu forum każde doswiadczenie jest ważne i może innym sie przydać..a musze Cie też ostrzec że to forum lubi wciągać i mozna stać się nałogowcem śledząc co kto pisze i samemu dzielic sie radościami troskami bólem i optymizmem a takze energia ta najbardziej pozytywna..  _________________ cieszmy sie każdą chwilka bo życie tak krótkie jest |
|
Powrót do góry |
|
 |
teresa środa Master butterfly

|
Wysłany: Czw Mar 26, 2009 7:08 pm Temat postu: |
|
|
Tez sie bardzo przyzwyczailam do tego forum i zagladam co dzien a nawet kilka razy na dzien a jak bym mogla to bym siedziala caly dzien,  _________________ roza
Razem-lecz osobno.... |
|
Powrót do góry |
|
 |
|