Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
nenya SuperMOD

|
Wysłany: Nie Kwi 27, 2008 6:16 am Temat postu: Spotkanie w "realu" - 2 |
|
|
Poprzedni wątek Spotkanie w "realu" dobiegł końca, jak rozumiem planowanie spotkania na Pomorzu prawie dobiegło juz końca, jeśli zostały jeszcze jakieś detale do uzgodnienia, to zapraszam do kontynuwowania tutaj.
Życzę udanej imprezy i czekam na dokumentację fotograficzną
(mamy nawet taki specjalny wątek - FOTORELACJE ze spotkań forumowych )
Wszystkich forumowiczy proszę o umieszczanie tutaj organizatorskich szczegółów także dla innych Spotkań. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ewelina Master butterfly

|
Wysłany: Sro Kwi 30, 2008 4:25 pm Temat postu: |
|
|
Gosia, Dorcia, Łukasz gotowi do jutrzejszego spotkania?
Dorcia, mam nadz, że czujesz się już lepiej, mnie też coś próbuje dopaść, staram się jak mogę by to odgonić, ale zobaczymy, ufam, ze będę się czuła na tyle by nie zawieść jutro, pozdrawiam  _________________ Z każdej ciemnej doliny jest jakieś wyjście, jakiś tęczowy szlak  |
|
Powrót do góry |
|
 |
ludmila_07 Master butterfly

|
Wysłany: Sro Kwi 30, 2008 4:27 pm Temat postu: |
|
|
ja dziś byłam blisko
tyle że nie mogłam zostać do jutra
miłego spotkania i pogody na ten wypad _________________ W swojej walce z życiem stań po stronie życia - Franz Kafka
W naszym życiu jak na palecie artysty jest jeden jedyny kolor, który nadaje znaczenie życiu i sztuce - kolor miłości
Mark Chagall |
|
Powrót do góry |
|
 |
Łukasz F. Master butterfly

|
Wysłany: Sro Kwi 30, 2008 5:08 pm Temat postu: |
|
|
Jasne, że gotowy Oby aura nie zawiodła to będzie dobrze  _________________ Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem.
Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
DorciaR Master butterfly

Dołączył: 06 Cze 2006 Posty: 1599 Skąd: pomorskie obecnie Wielka Brytania
|
Wysłany: Sro Kwi 30, 2008 7:39 pm Temat postu: |
|
|
Ja będę, chyba że będę mieć wysoką temperaturę. Jak narazie mam zaostrzenie zapalenia oskrzeli i mam silny antybiotyk. _________________ "Byłoby szczęściem móc uszy i inne zmysły zamykać jak oczy" Georg Christoph Lichtenberg |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gosia260372 Kadet

|
Wysłany: Sro Kwi 30, 2008 9:35 pm Temat postu: |
|
|
Hej,
Uparcie walczę z katarem, głos ciągle zmieniony. Czy gotowa do spotkania? Pewnie, że tak. Przyjdę z katarem, jeśli mnie do jutra nie opuści.
Dorcia, jestem za wspólnym spotkaniem ale nie wiem czy to dobry pomysł aby z zapaleniem oskrzeli wychodzić na dwór. Życzę zdrówka.
Do zobaczenia _________________ MR |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sro Kwi 30, 2008 10:03 pm Temat postu: |
|
|
Dorcia, kuruj się, ale jeśli nie będziesz się czuła na siłach zrozumiemy (w końcu zdrowie jest najważniejsze)... _________________ Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem.
|
Powrót do góry |
|
 |
DorciaR Master butterfly

Dołączył: 06 Cze 2006 Posty: 1599 Skąd: pomorskie obecnie Wielka Brytania
|
Wysłany: Czw Maj 01, 2008 7:59 am Temat postu: |
|
|
To mnie jeszcze nie znacie... Gdybym padała na nos i tak się zjawię, bo obietnica to obietnica. Apropo godziny to patrze na moja kolejke i albo bede czekac na Was koło 30 min bo w Sopocie jest o 13:29, albo Wy na mnie poczekacie 5 min- 10 min bo kolejka następna w Sopocie jest o 13:59. Najbardziej mi odpowiada ta opcja druga, bo 30 min na dworze prawie.... . Chyba że ktoś będzie np. za 15 min godz 14:00 to wtedy będę wcześniej. _________________ "Byłoby szczęściem móc uszy i inne zmysły zamykać jak oczy" Georg Christoph Lichtenberg |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gosia260372 Kadet

|
Wysłany: Sro Maj 28, 2008 7:12 pm Temat postu: Letnie spotkanie Pomorzan |
|
|
Witam wszystkich Pomorzan i nie tylko.
Ku uczczeniu szczęśliwego, baaaardzo szczęśliwego zakończenia dalszych losów Poradni, które jak wiemy były pod znakiem ? proponuję spotkanie w Trójmieście 14.06.br. Najbliższa sobota odpada - Dzień dziecka, dajmy dzieciom szansę, w kolejną - 7- bawię w Sanoku, zatem pozostaje 14 lub kolejne. Dostosuję się do pozostałych uczestników. Miejsce spotkania - Proponuję Gdańsk a konkretnie Długi Targ lub Piwną i tu do wyboru - jeśli kufel piwa i obiad w sympatycznym gronie to Kos lub Sphinx. Jeśli kawa + coś słodkiego to Cafe Ferber na Długim Targu. Godzina - 14 -16.
Zatem ustalmy szczegóły. Jestem otwarta na inne propozycje.
Pozdrawiam _________________ MR |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ewelina Master butterfly

|
Wysłany: Sro Maj 28, 2008 7:52 pm Temat postu: |
|
|
Świetnie! Co prawda do 14-tego jeszcze wiele może się wydarzyć, ale wstępnie popieram ten termin a i podnoszę palec za kuflem piwa i obiadkiem godzina odpowiada, zatem jestem jak najbardziej za
Uściski  _________________ Z każdej ciemnej doliny jest jakieś wyjście, jakiś tęczowy szlak  |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sro Maj 28, 2008 8:01 pm Temat postu: |
|
|
Super, mi też pasuje ten termin, wchodzę w to  _________________ Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem.
|
Powrót do góry |
|
 |
ludmila_07 Master butterfly

|
Wysłany: Czw Maj 29, 2008 11:10 am Temat postu: |
|
|
a ja już myślami jadę
miłego wypadu _________________ W swojej walce z życiem stań po stronie życia - Franz Kafka
W naszym życiu jak na palecie artysty jest jeden jedyny kolor, który nadaje znaczenie życiu i sztuce - kolor miłości
Mark Chagall |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lidia Master butterfly

|
Wysłany: Czw Maj 29, 2008 6:19 pm Temat postu: |
|
|
Ej ślązaki a co u nas.Nie ma chętnych na spotkanie ?????????????? Ja zapraszam i z terminem nie ma problemu.Ze względu na moje ograniczenia w poruszaniu się jak zwykle grilowisko działkowe.
Lidka _________________ "uśmiechaj się, do każdej chwili uśmiechaj"
"Nie chodzi o to że mamy zbyt mało czasu, ale że zbyt dużo go tracimy"
Seneka |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gosia260372 Kadet

|
Wysłany: Sob Maj 31, 2008 9:16 am Temat postu: |
|
|
Witam serdecznie wszystkich,
miałam przerwę w dostępie do komputera z powodu braku czasu i energii życiowej. Koniec tygodnie zawsze jest dla mnie męczący. W czwartek do 21-szej joga, w piątek do 22-giej zakupy na kolejny tydzień. Za to słodka sobota, odpowczynek, niczym nie zmącony sen.
Cieszę się, że termin spotkania zaakceptowany i ten kufel piwa Czas dograć szczegóły - Gdańsk, ul. Piwna, Kos, 14.06.08 g. 14.
Pozdrawiam _________________ MR |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Wto Cze 03, 2008 3:45 pm Temat postu: |
|
|
Cytat: |
Ej ślązaki a co u nas.Nie ma chętnych na spotkanie ?????????????? Ja zapraszam i z terminem nie ma problemu.Ze względu na moje ograniczenia w poruszaniu się jak zwykle grilowisko działkowe.
Lidka |
lidzkiu poczekaj trochę ja jestem chętna juz cieknie mi slinka na twojego pstrąga z grila ale troszke pozniej jak zdrowko pozwoli, ja jestem pierwsza chetna , jesli ktos zechce nie będzie załował, moze inni się zdecydują
a jak nie coz będzie spotkanko we dwie , i tyle  _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|