Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Ann Junior

|
Wysłany: Sob Maj 03, 2008 10:06 pm Temat postu: cze :) |
|
|
Witam wszystkich, na wstępie muszę się pochwalić, zrobiłam dzisiaj 30 km narowerze i.....jest nieźle.
dwa lata temu zaczęły się kłopoty ze stawami, węzłami chłonnymi, rumieniem na twarzy, wypadaniem włosów i stanami podgorączkowymi, zresztą wszyscy wiedzą jak to jest...., lekarze nie mogli znaleźc przyczyny. więc trzeba się było do bólu przyzwyczaić, he,he,he.....na początku było ciężko. Jakiś miesiąc temu wreszcie przestali wszystko zwalać na stres. Wyniki jądrowe wyszły dodatnie. Jestem na etapie badań ANA2 i mocnego podejrzenia o toczeń, właściwie lekarz nie ma rzadnych wątpliwości. Może chociaż jeden dzień nie będzie tak bolało, pozytywnie. Jestem szczęśliwa, że mam jakąkolwiek diagnozę i może zacznię wreszcie leczenie. Przepraszam za pierwszą tak chaotyczną wiadomość, poprawię się przy drugiej pozdro |
|
Powrót do góry |
|
 |
jagula Master butterfly

|
Wysłany: Nie Maj 04, 2008 7:32 am Temat postu: |
|
|
Witaj Ann! Doskonale rozumiem radość z diagnozy!
Rozgość się , korzystaj z zasobów forum .Wszystkiego dobrego! |
|
Powrót do góry |
|
 |
nenya SuperMOD

|
Wysłany: Nie Maj 04, 2008 9:41 am Temat postu: |
|
|
Hej, witaj już oficjalnie
Myślę, że się szybko u nas zadomowisz, a jak już zaspokoisz pierwszy głód wiadomości o chorobie to zapraszam "na dół" do działów towarzyskich
W kupie raźniej, więc spędzamy tam czas nie ograniczając się do tematów "chorobowych"
Kawiarenka to miejsce naszych codziennych zbiórek , Zapraszam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Robert Moderator

|
Wysłany: Nie Maj 04, 2008 10:37 am Temat postu: |
|
|
Witam serdecznie!
Mam nadzieję, że obecność na Forum przyniesie w jakimś zakresie ulgę dla ducha, zaspokoi głód informacji i pozwoli rozładować napięcie.
Miłego pobytu.
Zachęcam też do korzystania z forumowej wyszukiwarki w razie potrzeby http://toczen.pl/forum/search.php Podobnie - z wątków przyklejonych w niniejszym dziale.
Pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Nie Maj 04, 2008 4:13 pm Temat postu: |
|
|
witam mam nadzieje ze na długo starczy ci takiej kondycji oraz dobrego samopoczucia, mysle ze zadomowisz się tutaj na dłużej tak jak poprzednicy zapraszam nie tylko do czytania ale tez do udzielania i dzielenia dobrą enegrią _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasiulka Master butterfly

|
Wysłany: Nie Maj 04, 2008 7:37 pm Temat postu: |
|
|
Witam Cię gorąco:) Czuj sie tutaj dobrze _________________ "Życia nie można wybrać, ale można z niego coś zrobić" <Peter Lippert> |
|
Powrót do góry |
|
 |
Łukasz F. Master butterfly

|
Wysłany: Nie Maj 04, 2008 10:00 pm Temat postu: |
|
|
Również witam, diagnoza choroby tkanki łącznej potrafi być szokująca, ale lepsze to niż żyć w niepewności- na forum wyczytasz o potrzebnych wskazówkach- co prawda źródłem i autorytetem nr 1 jest, był i będzie lekarz, jednak nie zaszkodzi jak zerkniesz na co warto zwrócić uwagę i czego warto unikać.
Poza tym- udanej integracji w dolnych działach i utrzymania tak dobrej kondycji  _________________ Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem.
Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ludmila_07 Master butterfly

|
Wysłany: Sro Maj 07, 2008 1:35 pm Temat postu: |
|
|
witaj i bywaj na forum
bez którego jak się okazuje ( nie byłam tu tydzień) trudno żyć
zdrowiej z nami _________________ W swojej walce z życiem stań po stronie życia - Franz Kafka
W naszym życiu jak na palecie artysty jest jeden jedyny kolor, który nadaje znaczenie życiu i sztuce - kolor miłości
Mark Chagall |
|
Powrót do góry |
|
 |
basiula Master butterfly

|
Wysłany: Sro Maj 07, 2008 2:03 pm Temat postu: |
|
|
Witam na forum.... i w klubie rowerowym tez jestem fanką tego wspaniałego urzadzenia....mój rekord w ty sezonie 45 km na trasie Kraków- Trzebinia...pozdrowionka.....  _________________ ,,Nie poświęcaj siebie, ty jesteś wszystkim co posiadasz..." |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lidia Master butterfly

|
Wysłany: Sro Maj 07, 2008 4:29 pm Temat postu: |
|
|
witam serdecznie,Zaglądaj do nas często i opowiadaj o sobie o tym co dobrze i co źle.Kawiarenka czynna całą dobę wszyscy mile widziani.
Lidka _________________ "uśmiechaj się, do każdej chwili uśmiechaj"
"Nie chodzi o to że mamy zbyt mało czasu, ale że zbyt dużo go tracimy"
Seneka |
|
Powrót do góry |
|
 |
KRZEMINKA Master butterfly

|
Wysłany: Czw Maj 08, 2008 5:59 am Temat postu: |
|
|
Witam i pozdrawiam  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Katarzyna Stary wyjadacz

|
Wysłany: Czw Maj 08, 2008 9:39 am Temat postu: |
|
|
Witam gorąco  _________________ Kasia |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Czw Maj 08, 2008 10:55 am Temat postu: |
|
|
witam Cię bardzo serdecznie  _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
olusiam03 Gość
|
Wysłany: Czw Maj 08, 2008 1:08 pm Temat postu: |
|
|
Witam i pozdrawiam  |
|