Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Beata B. Stary wyjadacz

|
Wysłany: Pią Maj 23, 2008 1:26 pm Temat postu: Witam wszystkich! |
|
|
Witam wszystkich bardzo ciepło!
Mam na imię Beata, jestem z Gdyni. Od pewnego czasu wchodzę na forum i bardzo mi się podoba. Jestem oszołomiona Waszą wiedzą i serdecznością. Lekarz oczywiście niezwykle ważny, ale nic nie zastapi kontaktu z doświadczoną osobą. Ja jestem w trakcie diagnozy, aczkolwiek lekarka, u której leczę się od 10 lat na zakrzepicę, nadcisnienie twierdzi, że to na pewno toczeń. Na razie w grudniu 2007 r. w Gdańsku w Poradni Chorób Tkanki Łącznej miałam zrobione badania i wyszły w normie. Teraz powtórzyłam i czekam na werdykt. Raczej nie mam złudzeń, bo pobolewaja mnie stawy, mięśnie, często gardło, rumień na twarzy. Teraz jeszcze jakieś dziwne zawroty głowy. Zobaczymy jak to będzie. Trochę się boję, raz bardziej, raz mniej, ale jak czytam Wasze wypowiedzi to raźniej mi na duszy.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Mam nadzieję, że będę potrafiła rozmawiać z Wami na forum, bo na razie jestem troszkę zagubiona (technicznie).
Cześć  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Robert Moderator

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Beata B. Stary wyjadacz

|
Wysłany: Pią Maj 23, 2008 1:39 pm Temat postu: Dzięki |
|
|
Dzięki za szybkie powitanie. Te wątki mam juz przeczytane, zobaczymy jak to będzie w praktyce.
Pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
basiula Master butterfly

|
Wysłany: Pią Maj 23, 2008 2:02 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Beato....
To są twoje początki, masz prawo się bać...z reguły obawiamy się tego co nowe i nieznane...ale jak widzisz po oswojeniu się z choroba żyjemy normalnie...najgorsze, przynajmniej dla mnie, było oczekiwanie na diagnozę, potem oswojenie się z chorobą ...a teraz wiem dzięki forum również jak z nią żyć, jak sobie radzić...
pozdrawiam...  _________________ ,,Nie poświęcaj siebie, ty jesteś wszystkim co posiadasz..." |
|
Powrót do góry |
|
 |
olusiam03 Gość
|
Wysłany: Pią Maj 23, 2008 2:41 pm Temat postu: |
|
|
Witam Beato!
Ja również Cię witam. Obecnie jestem na etapie diagnozowania. Również się strasznie boję. A z tego wszystkiego jest najgrsza dla mnie ta niepewność...
Pozdrawiam...
Ola |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Pią Maj 23, 2008 3:09 pm Temat postu: |
|
|
witam Cię bardzo serdecznie  _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Beata B. Stary wyjadacz

|
Wysłany: Pią Maj 23, 2008 3:20 pm Temat postu: |
|
|
Dzięki za dobre słowa.
Ja też uważam, że niepewność jest najgorsza. Ale trzeba jakoś sobie radzić. Byle do wyników badań.
Pozdrawiam.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Łukasz F. Master butterfly

|
Wysłany: Pią Maj 23, 2008 5:49 pm Temat postu: |
|
|
Witaj,
trzymam kciuki za trafną diagnozę, szybkie opracowanie skutecznej metody leczenia, a potem jeszcze szybszego dojścia do pełni sił i utrzymania takiego stanu jak tylko się da.
Przeglądając wątki forum nie raz odkryjesz, że z chorobą tkanki łącznej da się normalnie żyć, czego również Tobie życzę. _________________ Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem.
Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
jagula Master butterfly

|
Wysłany: Pią Maj 23, 2008 7:33 pm Temat postu: |
|
|
Cześć Beata- zobaczysz będzie dobrze.Na forum sie rozkręcisz (do czego zachęcam) i na pewno będzie raźniej! _________________ Fenomen czeskich psów- kundle wyglądają jak rasowce a rasowce przypominają kundle  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lidia Master butterfly

|
Wysłany: Sob Maj 24, 2008 1:01 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Beatko w naszej wirtualnej rodzince.Jak zauważyłas w kupie lepiej i choruje się zupełnie inaczej a raczej podejście i zrozumienie samego siebie jest łatwiejsze i doskonale działają przykłady naszych koleżanek i kolegów.
Dużo cierpliwości a wszystko się poukłada.
Lidka _________________ "uśmiechaj się, do każdej chwili uśmiechaj"
"Nie chodzi o to że mamy zbyt mało czasu, ale że zbyt dużo go tracimy"
Seneka |
|
Powrót do góry |
|
 |
ludmila_07 Master butterfly

|
Wysłany: Pon Maj 26, 2008 9:51 am Temat postu: |
|
|
witam serdecznie na forum
jak czytam twój post tak jak bym czytała siebie ...
podobne problemy zbliżają ludzi stąd powstało forum
zdrowiej z nami  _________________ W swojej walce z życiem stań po stronie życia - Franz Kafka
W naszym życiu jak na palecie artysty jest jeden jedyny kolor, który nadaje znaczenie życiu i sztuce - kolor miłości
Mark Chagall |
|
Powrót do góry |
|
 |
Beata B. Stary wyjadacz

|
Wysłany: Sro Maj 28, 2008 9:23 am Temat postu: |
|
|
Witam!
Wszystkim bardzo dziekuję za powitanie. Na razie czuje się jako tako. Dobija mnie to czekanie na wyniki. Staram się duzo zajęć sobie wymyslać, ale to nie zawsze działa. Odezwę się jak będę znała wyniki.
Pozdrawiam i zdrowia życzę.
Beata.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Jana Super senior

|
Wysłany: Sro Maj 28, 2008 9:48 am Temat postu: |
|
|
Ja również witam i życzę trafnej diagnozy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
agnieszka29 Master butterfly

|
Wysłany: Sro Maj 28, 2008 10:17 am Temat postu: |
|
|
Witam zyczac duzo zdrówka i szybkiej diagnozy.. 3m sie ...  _________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei. |
|
Powrót do góry |
|
 |
KRZEMINKA Master butterfly

|
Wysłany: Czw Maj 29, 2008 7:52 am Temat postu: |
|
|
Witaj Beato,pozdrawiam serdecznie  _________________
 |
|