Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Mój lekarz prowadzący jest: |
Rewelacyjny, pod każdym względem - zawodowym i ludzkim |
|
47% |
[ 51 ] |
Dobry - skuteczny, miły ale wyjaśnia coś tylko gdy pytam |
|
34% |
[ 37 ] |
Taki sobie - leczy, ale jest nieprzystępny i trudny w kontakcie. |
|
11% |
[ 12 ] |
Kiepski - chodzę bo nie mam wyboru, zupełnie mnie nie kojarzy! |
|
7% |
[ 8 ] |
|
Wszystkich Głosów : 108 |
|
Autor |
Wiadomość |
kinga Moderator

|
Wysłany: Sro Lut 20, 2008 5:30 pm Temat postu: |
|
|
jak majątek?
mam wybrać miejsce spotkania i szczerze mówiąc nie mam zielonego pojęcia gdzie... _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kiniaa92 Stary wyjadacz

|
Wysłany: Sro Lut 20, 2008 5:37 pm Temat postu: |
|
|
a jeżeli nei w domu to dobrze , ale
pilnuj torebki xD
niby tu tam to a oni tylko czekają xD |
|
Powrót do góry |
|
 |
ludmila_07 Master butterfly

|
Wysłany: Sro Lut 20, 2008 9:58 pm Temat postu: |
|
|
Nie nikt do mnie nie pisał ani nie dzwonił , choć musze przejrzeć telefon
prze te komórki nie zawsze odsłuchuje wiadomości
może ciebie jakoś wylosowali Kingo? _________________ W swojej walce z życiem stań po stronie życia - Franz Kafka
W naszym życiu jak na palecie artysty jest jeden jedyny kolor, który nadaje znaczenie życiu i sztuce - kolor miłości
Mark Chagall |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Sro Lut 20, 2008 10:01 pm Temat postu: |
|
|
pan z TVN jest dokumentalistą i z tego, co mówił to ze wszystkimi się musi spotkać
z ludźmi i lekarzami
ale przyjęli tylko nazwiska lekarzy, którzy w szpitalu/klinice pracują
pod uwagę nie wzięli nazwisk lekarzy z przychodni _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw Lut 21, 2008 3:05 am Temat postu: |
|
|
to jak z wszystkimi to i ze mną też
podawałam lekarza ze szpitala _________________ W swojej walce z życiem stań po stronie życia - Franz Kafka
W naszym życiu jak na palecie artysty jest jeden jedyny kolor, który nadaje znaczenie życiu i sztuce - kolor miłości
Mark Chagall |
|
Powrót do góry |
|
 |
kiniaa92 Stary wyjadacz

|
Wysłany: Czw Lut 21, 2008 9:18 am Temat postu: |
|
|
moze ktos inny go zgłosił xD i wybrali tego co był bliżej 6 minut po pełnej godzinie xDD |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw Lut 21, 2008 1:07 pm Temat postu: |
|
|
teoretycznie tak mogłoby być
przecież jak jest dobry dla mnie to równie dla innych pacjentów _________________ W swojej walce z życiem stań po stronie życia - Franz Kafka
Mark Chagall |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Pon Cze 30, 2008 7:31 pm Temat postu: |
|
|
www.znanylekarz.pl
przydatna stronka, można poczytać opinie o lekarzach, a także dodawać nowych i opinie o nich
to jest pomocne _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
basiula Master butterfly

|
Wysłany: Pon Cze 30, 2008 8:29 pm Temat postu: |
|
|
Kinia fajna stronka...na pierwszym miejscu prof. z naszej kliniki dermatologii w Katowicach...potwierdzam, to między innymi dzięki niej, a własciwie zleconym przez nią badaniom - w końcu postawiono mi trafną diagnoze...  _________________ ,,Nie poświęcaj siebie, ty jesteś wszystkim co posiadasz..." |
|
Powrót do góry |
|
 |
TATA Junior

|
Wysłany: Pon Sie 18, 2008 10:42 am Temat postu: lekarz prowadzący |
|
|
U mojej córki (10 lat) stwierdzono przeciwciała przeciwjądrowe, po analizie próbki skóry stwierdzono twardzinę układową. I nic. To rzadka choroba, potrzebny jest ktoś kompetentny komu można by powierzyć prowadzenie leczenia. Proszę o pomoc - sugestie lekarzy. Mieszkamy w pólnocno-wschodniej Polsce ale warto jechać do dobrego specjalisty nawet kilkaset kilometrów. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Robert Moderator

|
Wysłany: Pon Sie 18, 2008 10:46 am Temat postu: |
|
|
Zapraszam tutaj http://toczen.pl/forum/viewtopic.php?t=853 Mamy specjalnie przygotowany wątek z namiarami na specjalistów.
Ponadto, co mogę zasugerować - przejrzenie naszych zasobów w dziale Porady i Doświadczenia poprzez forumową wyszukiwarkę. Można znaleźć informacje o przebiegu leczenia osób z twardziną. Nazwiska lekarzy również padały. |
|
Powrót do góry |
|
 |
okularnica Senior

|
Wysłany: Sro Sie 20, 2008 9:35 pm Temat postu: |
|
|
Ja również podzielę się informacją o mojej p. doktor,leczę sie w Krakowie w Szpitalu Uniwersyteckim więc kiedy przyjeżdzam na leżenie jako unikat (hi,hi,hi) najpierw uczą się na mnie studenci (w tym roku niemieccy)no ale cóż na kimś muszą...
Lekarka jest świetna,rewelacyjna nie wiem jak to robi ale kiedy wychodzę od niej to przez kilka dni wierzę ,że wszystko będzie ok.Leczę się już u trzeciego lekarza, ale Ona ma dobrą rękę do pacjentów i wie jak pomóc.
Ważne jest ,że każdego chorego traktuje poważnie(kiedyś miałam lekarza który potrafił kpić z pacjenta)
pozdrawiam ))
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Czw Sie 21, 2008 9:12 am Temat postu: |
|
|
to super, że masz dobrą doktor
też znam takich, co drwią i kpią z pacjentów  _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
okularnica Senior

|
Wysłany: Czw Sie 21, 2008 6:08 pm Temat postu: |
|
|
oj są tacy ,niestety...
pozdrawiam:)))
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Czw Paź 23, 2008 9:11 pm Temat postu: |
|
|
i zakończyła się akcja Zielonych drzwi- Mój Dobry Anioł
moje dwa (ortopeda i internista) wspaniałe Aniołki zostały wyróżnione
a spośród dziesiątek (setek?) wybrali tylko 27 nazwisk; lekarzy prześwietlili dokładnie, posprawdzali w Izbach Lekarskich i gdzieś tam jeszcze, sprawdzili też pacjentów-dokumentację medyczną...
każdy wyróżniony otrzymał statuetkę aniołka
http://zielonedrzwi.onet.pl/ _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.

Ostatnio zmieniony przez kinga dnia Wto Sty 12, 2010 8:15 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
|