|
WWW.TOCZEN.PL "systemic lupus erythematosus"
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
agatka03 Master butterfly

|
Wysłany: Wto Cze 17, 2008 12:38 pm Temat postu: |
|
|
Witam Ciebie serdecznie!
Myślę, ze znajdziesz tutaj sporo informacji na interesujące Ciebie tematy.
Zapraszam do naszego działu powitań no i Kawiarenki, gdzie można pogadać naprawdę o wszystkim, ach - jak to pomaga.  _________________ ..."W życiu nie chodzi o czekanie, aż burza minie... Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu..." (Vivian Green) |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasianka Junior

|
Wysłany: Pią Cze 20, 2008 10:27 pm Temat postu: |
|
|
dzięki dzisiaj lekarka prowadząca męża poświęciła mi kilka minut, zapewniając mnie że nic się nie dzieje, że to tylko rumień guzowaty, ale przyznała też że jeszcze nie ma żadnych wyników badań bardzo chciałabym żeby miała rację, żeby już wrócił do domu, bo nie dość że się martwię to jeszcze wszystko mi się sypie na głowę(mamy malutką córeczkę którą zajmujemy się na zmianę i kończymy budować dom) no i padam ze zmęczenia, choć i tak wiadomo że grześ jest najważniejszy.... |
|
Powrót do góry |
|
 |
narcyzia Master butterfly

|
Wysłany: Wto Cze 24, 2008 11:18 am Temat postu: |
|
|
nowinki po wizycie u dr Górkiewicz są takie że to albo profundusL. albo vasculitis- niestety. w poniedziałek zaczynam hospitalizacje na Koszykowej. pozdrawiam- boje sie..... _________________ Kasia |
|
Powrót do góry |
|
 |
narcyzia Master butterfly

|
Wysłany: Wto Lip 08, 2008 3:36 pm Temat postu: |
|
|
własnie wróciłam ze szpitala na Koszykowej, debetowało nade mna wielu lekarzy i postawili diagnozę, panniculitis w przebiegu tocznia. okazało sie ze mam rzut tocznia, nereczki tez sie pogorszyły. zmieniono mi 8 mg metypredu na 30 mg encortonu. niestey bede go brała dosc długo, ok. misiąca. ale na szczescie zmiany na skórze sie cofaja, zostana co prawda doły na nogach ale chociaz nie ma nowych zmian i cofa sie stan zapaqlny _________________ Kasia |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|