|
WWW.TOCZEN.PL "systemic lupus erythematosus"
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
lena_89 Master butterfly

|
Wysłany: Nie Lip 13, 2008 8:02 pm Temat postu: |
|
|
Hmm... jak bede ubrana...
Bede miala zolta bluzke, a na niej czarna bluze, szare spodnie, czrne baleriny i czerwona torebke. Wizyte mam o 11.40,ale bede wczesniej, (chyba, ze sie zgubie ), bo nie mam najmniejszego pojecia gdzie jest ten szpital i troche moze mi zajac trafienie do niego.
Pozdrawiam
lena |
|
Powrót do góry |
|
 |
lena_89 Master butterfly

|
Wysłany: Wto Lip 15, 2008 6:01 pm Temat postu: |
|
|
No i juz po wizycie Niestety prof Hrycek poszedl na urlop, ale za to poznalam Marzene (to znaczy zobaczylam, bo w ciagu 5 minut trudno kogos poznac). Bylam u dr Cieslika, i zaraz po wejsciu do gabinetu go polubilm, poniewaz byl pierwszym lekarzem, ktory przeczytal to co pisalo na skierowaniu, i dzieki temu nie musialam po raz 10 zaczynac swojej historii od poczatku. Jutro znow o 6 rano wyjezdzam do Katowic, poniewaz dostalam skierowanie na badania ( w sumie to nie wiem czy oplacalo mi sie wracac do domu ). Tak wiec mam zlecone:
ACL, COMBI, Krioglobuliny, HBC, anty HCV, CPR, morfologie z rozmazem i cos co mi wygloda jak Anto 1 i 2 lub Auto 1 i 2 (w sumie nie jestem pewna czy ja to wszystko dobrze przeczytalam, bo odczytanie pisma lekarzy przerasta moje mozliwosci )
lena |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Sro Lip 16, 2008 10:12 am Temat postu: |
|
|
trafiłas na lekrza r e w e l a c y j n e g o ! trafiłas na cudowenego człowieka i bardzo madrego lekarza , to jest ktos komu mogłabym powierzyc zycie , wiem ze by mnie nie zawiódł , on prowadził zawsze najciezsze przypadki tocznia na odziale , to ktos kto całym sercem jest oddany pacjentom , ktos z ogromną wiedza i duzym zaanagozwaniem , myslę ze mało jest takich lekarzy - masz szczescie bo trafic do niego jest bardzo trudno _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
lena_89 Master butterfly

|
Wysłany: Sro Lip 16, 2008 12:16 pm Temat postu: |
|
|
No to sie bardzo ciesze . |
|
Powrót do góry |
|
 |
didulka Master butterfly

|
Wysłany: Czw Lip 17, 2008 12:10 pm Temat postu: |
|
|
Dagmare nie Marzene  |
|
Powrót do góry |
|
 |
lena_89 Master butterfly

|
Wysłany: Czw Lip 17, 2008 1:08 pm Temat postu: |
|
|
didulka napisał: |
Dagmare nie Marzene  |
Przepraszam mialo byc Dagmare .
Ale to dlatego, ze mam bardzo podobna do Ciebie kolezanke i nazywa sie Marzena . A Ty dalej w szpitalu ?? |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|