|
WWW.TOCZEN.PL "systemic lupus erythematosus"
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
malabecia Senior

|
Wysłany: Czw Lip 24, 2008 8:15 am Temat postu: |
|
|
Witam serdecznie! Głowa do góry będzie dobrze  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Asiab Junior

|
Wysłany: Czw Lip 24, 2008 10:25 am Temat postu: |
|
|
Witam Cię moja imienniczko.
Ja na razie nie straram się o dziecko ale chciałabym jak najszybciej zacząc bo właśnie stuknęła mi 30-stka.
Niestety ciągle cos się dzieje i teraz mam straszne problemy hormonalne, krwawienia z maciciy i mój ginekolog strasznie mnie nastraszył na teamt ewentualnej ciąży. Przyznam, że genralnie wkurzają mnie lekarze którzy probują mnie wystraszyć chorobą. Z toczniem jestem juz 8lat(diagnoza) i jakoś jestem jego świadoma, nauczona z nim żyć więc nie rozumiem po co mnie straszą.
Gdybys chciała pogadać podaję mój nr gg 2964141.
Fajnie, że lekarze Cię namawiają na ciąże. Też mam białkomocz i to właściwie mój główny problem w toczniu i martwi mnie on najbardziej na wypadek ciąży.Ale wiara czyni cuda.
Ja od niedawna o tym mysle, gdyz niedawno dopiero spotkałam swoja drugą połówkę i planujemy przyszłość. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ludmila_07 Master butterfly

|
Wysłany: Wto Sie 05, 2008 10:05 pm Temat postu: |
|
|
witaj
fajnie że się odnalazłaś na forum
to uzależnienie jest całkwocie bezpieczne
bądź z nami juz zawsze _________________ W swojej walce z życiem stań po stronie życia - Franz Kafka
W naszym życiu jak na palecie artysty jest jeden jedyny kolor, który nadaje znaczenie życiu i sztuce - kolor miłości
Mark Chagall |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|