Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
sEsZeLa Master butterfly

|
Wysłany: Pią Mar 07, 2008 10:54 pm Temat postu: |
|
|
śmiga _________________ tym dam radę chorobie, że nic z niej sobie nie robię [J.I.S] |
|
Powrót do góry |
|
 |
nenya SuperMOD

|
Wysłany: Sob Mar 08, 2008 8:00 am Temat postu: |
|
|
zgadza się, u mnie tez śmiaga bez problemów!
hej Seszela/Anita! to ty?! gdzieś ty bytyle czasu? witaj witaj i napisz coś w Kawiarence. koniecznie! pozdro  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Robert Moderator

|
Wysłany: Sob Mar 08, 2008 9:35 am Temat postu: |
|
|
Był jakiś problem z rapidem (co mnie ciut zirytowało, bo to połowa filmu ). Teraz jeszcze coś jest nie tak, bo po wpisaniu kodu i zmianie serwera wraca do poprzedniej strony. Nie zmieniając niczego zasysa.
Gdzie jest demonoid!!!!???  |
|
Powrót do góry |
|
 |
abisynka Master butterfly

|
Wysłany: Sob Sie 02, 2008 6:48 pm Temat postu: |
|
|
help
od kilku dni komuter mi spowalnia co prawda mam trochęzaśmiecony komputer głownie muzyką
mam ok 10 gb wolnych z 55 gb na dysku C a dysk lokalnt E mam prawie cały wolny, nie umię sobie z tym poradzić w sumie jak miała tylko 5gb wolne to nieźle chodził . wyrzuciłam częś muzyki i mam 10 gb wolne ale od kilku dni się buntuje i spowalnia i wiesza się. muzyka mi zajmuje jeszcze jakieś 30 gb. kurcze niby nie ma wirusów
kurcze nie znam się na komputerach - help _________________ "wiedzieć to znać swoje przeznaczenie" |
|
Powrót do góry |
|
 |
lena_89 Master butterfly

|
Wysłany: Sob Sie 02, 2008 8:23 pm Temat postu: |
|
|
Ale w ogole spowalnia czy tylko jak przegladasz strony www? _________________

Ostatnio zmieniony przez lena_89 dnia Nie Sie 03, 2008 2:42 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
veg8 Master butterfly

|
Wysłany: Sob Sie 02, 2008 8:44 pm Temat postu: |
|
|
Witam
Pierwsze co bym zrobił sprawdził bym procesy i ich użycie pamięci
i jesli uzycie pamieci przerasta kosć wypadało by zakonczyc co niektóre procesy.
ps. ,a i muzyka nie ma nic wspólnego do szybkości bo innaczej przy 94 GB ciężko by było cokolwiek posluchac ;p
Ostatnio zmieniony przez veg8 dnia Sob Sie 02, 2008 8:55 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sob Sie 02, 2008 8:54 pm Temat postu: |
|
|
noi w ogóel spowalnia np jak gram w kary w pasjnsa to się wiesza a tego kiedyś nie robił przy pzreglądaniu stron też długo "myśli" aż mnie szlak trafia
co do tych procesów itp - ja się na tym kompletnie nie znam  _________________ "wiedzieć to znać swoje przeznaczenie" |
|
Powrót do góry |
|
 |
veg8 Master butterfly

|
Wysłany: Sob Sie 02, 2008 9:13 pm Temat postu: |
|
|
alt+ctrl+delete ... i przepraszam ale nie mam juz wiecej sił na dziś by to wszystko tłumaczyć ojjj znacznie łatwiej i prościej jest pokazać kurcze bo niby co tam tłumaczyć skoro wszystko tam widać ładnie wyraźnie przejrzyście co ,gdzie, jak ,z czym ,z kim o czym o kim hih i tak żartobliwie przykład z forum jak się nie pokaże to ...Qniec
dobranoc.. |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sob Sie 02, 2008 9:34 pm Temat postu: |
|
|
hehe ctrl+alt+delete to znam na pamięc ze szkoły ale jak to klikam ajsne reaguje ale z opóżnieniem i to wielkim i pojawiają mie sie aktywne programy zcy coś tam co jest otwarte ale tam np jest tylko jedna lub dwie zreczy otwarte i co ? wiesza się . nie wiem czy to wina pzreładowania pamięci? czy jakis paskudnik zaatakował mi kompa a norton internet security go nie wychwycił? w kwestaich komputerów jestem totalnie ziolona - apomyśleć ze w liceum byłam w klasie informatycznej (ech 10 lat temu skończyła szkółkę) _________________ "wiedzieć to znać swoje przeznaczenie" |
|
Powrót do góry |
|
 |
veg8 Master butterfly

|
Wysłany: Nie Sie 03, 2008 10:03 am Temat postu: |
|
|
Piszesz zapewne o zakładce "aplikacje" i poniżej są zadania ...
wejdz w zakładke 'Procesy" i tam masz zużycie pamieći u mnie firefox + iexplore pochłania 110 mb , używasz nortona powiadasz on tesh sporo pochłania teraz widzę ,ze zapotrzebowanie jest 332MB przy niecałych 400 hihi ahh przydała by się kosc 1 GB ale w kompa jak narazie nie inwestuje .
ps. zakoncz działanie nortona i sprawdz czy pomogło. |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Wto Sie 05, 2008 9:49 pm Temat postu: |
|
|
zrobiłam wszysko co pisane i nic
ale pzreniosłam muzyke na dysk E . teraz C ma więcej miejsca no połowa wolna - więc trochę lepij chodzi zobaczę za kilka dni jak będzie
dziękuję i pozdrawiam _________________ "wiedzieć to znać swoje przeznaczenie" |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kropelka Kadet

|
Wysłany: Sro Sie 06, 2008 6:58 pm Temat postu: |
|
|
abisynko, a może już czas aby zrobić format dysku ...A może jakiś wirus ?[/b] |
|
Powrót do góry |
|
 |
Karii Master butterfly

|
Wysłany: Sro Sie 06, 2008 9:14 pm Temat postu: |
|
|
Kochani mam problem natury technicznej w forum.. chciałam wstawić swojego awatarka i wyskakuje mi taki oto komunikat:
Emblemat musi być typu .jpg, .gif lub .png
Zdjęcie jest na pewno w jpg bo nawet specjalnie jeszcze raz je zapisywałam w jpg i zmieniałam potem na png i.. wciaż ten sam komunikat Rozmiary tez na bank ma dobre.
Wiecie może co się dzieje?[/b] _________________ ..:: nieustannie biec pod wiatr, każdej myśl poczuć smak
chwytać życie w dłonie, jak promień słońca w letni dzień ::..
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kropelka Kadet

|
Wysłany: Czw Sie 07, 2008 6:54 am Temat postu: |
|
|
Karii, też tak miałam. Umieść swój avatar na serwerze, np. www.imageshack.us , link (show image to friends) umieść w polu Odnośnik do zewnętrznego emblematu. Powinno działać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Robert Moderator

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|