Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
olusiam03 Gość
|
Wysłany: Pią Wrz 05, 2008 7:30 pm Temat postu: |
|
|
Ja również Cię witam Wiem że czas do zdiagnozowania jest bardzo trudny, również ja to przechodzę
Pozdrawiam Ola |
|
Powrót do góry |
|
 |
abisynka Master butterfly

|
Wysłany: Pią Wrz 05, 2008 8:29 pm Temat postu: |
|
|
ja ciebie też serdecznie witam - też mam 29 lat i dopiero początki diagnozy. mam nadzieję że u ciebie szybko się wyjaśni co ci jest i zdróweczka ci życzę  _________________ "wiedzieć to znać swoje przeznaczenie" |
|
Powrót do góry |
|
 |
Karii Master butterfly

|
Wysłany: Sob Wrz 06, 2008 11:11 am Temat postu: |
|
|
Witaj
Nie ma co sie zalamywac Nie mozemy sie dac tym naszym paskudom
Mysle ,ze po pierwszym szoku tez sie nauczysz z tym normalnie zyc  _________________ ..:: nieustannie biec pod wiatr, każdej myśl poczuć smak
chwytać życie w dłonie, jak promień słońca w letni dzień ::..
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
anulek Junior

|
Wysłany: Pią Wrz 12, 2008 10:18 am Temat postu: |
|
|
Dzieki za mile slowa, troche mnie nie bylo na forum, bo lekarze itd. Zaczelam brac leki od 2 miesiecy i jest lepiej, udalo mi sie znalezc prace dorywcza, dzieki czemu zapomnialam o chorobie i udalo mi sie otrzasnac z tego szoku.
dzieki raz jeszcze  |
|
Powrót do góry |
|
 |
rosa agrestis Junior

|
Wysłany: Sro Wrz 17, 2008 12:05 pm Temat postu: |
|
|
Witaj!!! Mam nadzieję, że postawią Ci trafną diagnozę i będziesz normalnie funkcjonować. Nie martw się na zapas. Ta choroba u każdej osoby przebiega inaczej i wcale nie musi oznaczać najgorszego. 3maj się cieplutko i głowa do góry |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ani Master butterfly

|
Wysłany: Pią Wrz 19, 2008 3:57 pm Temat postu: |
|
|
Hej, hej Aniu. Ja ma 30 lat, a od trzech lat próbują postawic mi diagnozę i do tej pory się nie udało. Nie przejmuję się i biorę od życia ile wlezie. Życzę Ci optymizmu i baaardzo duuuużo uśmiechów i nadziei, kiedy czasmi zdarzą się gorsze dni. _________________ Wspomnienia są jak światła i barwy - podświetlają i retuszują przykrości naszego życia.
Joseph Wittig |
|
Powrót do góry |
|
 |
|