|
WWW.TOCZEN.PL "systemic lupus erythematosus"
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
rosa agrestis Junior

|
Wysłany: Nie Wrz 07, 2008 12:51 pm Temat postu: |
|
|
Monika B napisał: |
i jak ci się tutaj podoba ?
czemu idziesz juz 10 znowu do kliniki tak miałas termin? |
Witam:) bardzo mi się tu podoba,jest fajna atmosferka i w ogóle czuje sie jak u siebie w domku. Zapisałam się dopiero teraz bo chciałam mieć pewność co do diagnozy. Wiadomo podejrzenie to nie to samo co 100% pewności. Zobaczymy co powiedzą w klinice 10 września. Mam termin ustalony już na oddziale i w między czasie załatwiałam sprawy z dodatnimi gliadnami. Wolałam to wyjaśnić bo nie uśmiecha mi się dieta bezglutenowa. Pani profesor w Zabrzu powiedziała, że taki wynik morze wychodzić przy toczniu i nie koniecznie musi być to celiakia. Czekam na wyniki i zobaczymy co wyjdzie. Jestem ciekawa co będą mi robić w szpitalu. Niestety po malej dawce metypredu nie czuję sie dobrze czasem nie umię wejść po schodach, czyli bez większych zmian. myślę, że w końcu będzie lepiej i będę w miare normalnie funkcjonować. Zauważyłam, że nie wyszedł mi awatar, wyglądam jakby zębów mi brakowało chyba go poprawię. Pozdrawiam i życzę wszystkim zdrówka  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Nie Wrz 07, 2008 4:29 pm Temat postu: |
|
|
Magda tak jest na poczatku , byc moze dosłałas za mało metypredu
jak widze utkwila ci dobrze w pamieci Jadzia z mojego pokoju co ? pamietsz jej jedzonko ? szkoda ze nie idziesz wczesniej bo pogadałybysmy sobie ja będe we wtorek ty w srode , do dzisaj miło wspominam ciebie kiedy siedziałas obok mnie i pocieszałas- brakuje mi ciebie , zycze ci aby jak naszybciej było lepiej zasługujesz na to _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
rosa agrestis Junior

|
Wysłany: Wto Wrz 09, 2008 9:27 pm Temat postu: |
|
|
właśnie szkoda, że to różnica jednego dnia. już jestem spakowana i pełno kser mam ze sobą. Ja miałam rok ścisłą, bezglutenową dietę i szczerze mówiąc miałam dosyć, po prostu większość produktów ma mąkę pszenną. Pani nie da się nie lubić, mi też brakuje Pani:( poza tym pamiętam pierwsze porady toczniowe i podtrzymywanie na duchu od Pani. też moglabym godzinami o kotkach rozmawiać. Mam fajnego w komórce. Piotruś( mój chłopak) mówi, że każde zdjęcie kota, nawet zwyczajne będzie mi się bardzo podobać, bo jest na nim kochany zwierzak. Sam też miał kota, Kasie. No i już się rozgaduję, jeszcze odwiedzę kawiarenke i inne działy forum ale to już po powrocie. Pozdrawiam gorąco |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Pią Wrz 12, 2008 5:34 pm Temat postu: |
|
|
trzymaj sie mała bedzie dobrze _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ani Master butterfly

|
Wysłany: Pią Wrz 19, 2008 4:04 pm Temat postu: |
|
|
Hej, hej Madziu, witam baardzo ciepło  _________________ Wspomnienia są jak światła i barwy - podświetlają i retuszują przykrości naszego życia.
Joseph Wittig |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|