Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Ania75 Junior

|
Wysłany: Sro Kwi 02, 2008 3:27 pm Temat postu: |
|
|
Myślę że trafiłaś bardzo dobrze i być może spotkamy się kiedyś w Poradni albo na Oddziale na badaniach  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Katarzyna Stary wyjadacz

|
Wysłany: Sro Kwi 02, 2008 7:30 pm Temat postu: |
|
|
CZeść Aniu 75;-) CZy Ty też leczysz się u dr Swadźby ?? _________________ Kasia |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ania75 Junior

|
Wysłany: Czw Kwi 03, 2008 7:07 am Temat postu: |
|
|
Leczę się u dr Sznajd ale myślę że spotkanie jest realne  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Julita Kadet

|
Wysłany: Sro Kwi 30, 2008 8:39 pm Temat postu: |
|
|
Leczę się również w Krakowie u doc Głuszko. Jednak teraz już jestem ustawiona i tylko leczę się u nefrologa dr Kolarza. Chętnie poklikałabym z osobą z Krakowa i jego okolicach. |
|
Powrót do góry |
|
 |
asasello Kadet

|
Wysłany: Nie Sie 24, 2008 6:28 pm Temat postu: |
|
|
Wiecie ja mam zajete nerki i najpierw prowadził mnie doktorek Milewski ze skawińskiej a potem przekazał mnie pani doktor Ewie Ignacak na Kopernika-tam jest oddział nefrologiczny. Maja duże doswiadczenie z toczniem ulokowanym w nereczkach. Polecam  |
|
Powrót do góry |
|
 |
olis Junior

|
Wysłany: Pią Wrz 26, 2008 10:36 pm Temat postu: |
|
|
Ja teraz jestem prowadzona przez dr Kwiatkowską na Kopernika w Krakowie (częściowo konsultuje sie z dr Obtułowiczem) ale chcę zasięgnąć porady innego niezależnego lekarza, kusi mnie Skawińska, ale słyszę ze dobre opinie ma Modrzewiowa...gdzie lepiej, ktoś podpowie? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Zdzisława Junior

|
Wysłany: Pon Lip 05, 2010 9:41 pm Temat postu: |
|
|
Moi Drodzy! Skawińskiej zawdzięczęczam życie. Tam wyprowadzili mnie ze wszystkiego najgorszego, co może być w toczniu. Dr Milewski był tam od zawsze, odkąd pamiętam, dr Dyczek także, więc z pewnością mają wielkie doświadczenie. Przez ponad 25 lat leczenia się tam mogę coś na ten temat wiedzieć, prawda.
Początki choroby leczyłam także w Warszawie, bo tam mieszkałam jakiś czas. Instytut Reumatologii był bez zarzutu, ale to było lata 80., nie wiem, jak jest teraz.
Z czystym sumieniem polecam wszystkim Skawińską. W razie wątpliwości - moje gg 9666007. Poradzę, doradzę, pomogę. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|