Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Nitka Senior

|
Wysłany: Sro Mar 19, 2008 3:53 pm Temat postu: |
|
|
witam
może ktoś z Was zna dobrego hepatologa z wroclawia. najlepiej takiego do ktorego pojde prywatnie a potem przyjmie mnie w poradni.
miejsc na koszarowej nie ma do konca czerwca. a ja po raz drugi mam zapalneie watroby w przeciagu 3 -mcy:(
wczesnie bylam u prof. Simona i on jest ok. ale nie stac mnie zeby zrobic wszystkie bad. prywatnie.
pozdrawiam  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Robert Moderator

|
|
Powrót do góry |
|
 |
rosane Junior

|
Wysłany: Sob Maj 24, 2008 5:38 pm Temat postu: |
|
|
edison77 napisał: |
czy ktoś zna dobrego reumatologa na podkarpaciu, okolice rzeszowa lub krosna pozdrawiam wszystkich. i czy ktoś był już na oddziale reumatologii w rzeszowie - pobitno? jakieś wrażenia? bo ja idę pierwszy raz po weekendzie. |
Witam
Na odziale tym lezalam 10 lat temu, wiec wszytsko sie tam zapewne pozmienialo - kadra napewno, ale wrazenia ogolne jak najlepsze - brzmi to pewnie dość paradoksalnie, to w koncu szpital....
Jesli chodzi o reumatologa - polecam z calego serducha dr Pogorzelska Elzbiete, przyjmuje prywatnie w Rzeszowie w medyku na ul. Szopena.
Pozdrawiam i Trzym sie _________________ Żyj tak, żeby twoim znajomym zrobiło się nudno kiedy umrzesz
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
i-na Junior

|
Wysłany: Nie Maj 25, 2008 3:32 pm Temat postu: |
|
|
Polecam w Warszawie w Klinice Dermatologicznej Szpitala MSWiA panią
profesor Lidię Rudnicką.Poza nią jest tam jeszcze kilku dobrych lekarzy.
Ale szefowa jest suuuupper  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Emila Junior

|
Wysłany: Nie Paź 19, 2008 3:33 pm Temat postu: |
|
|
Witam,
prześledziłam ten wątek i mam pytanie. Otóż jestem z Wrocławia i podejrzewa sie u mnie toczeń układowy. Od niedawno istnieje klinika reumatologii na Borowskiej. Czy ktoś z Was ma jakies doświadczenia z poradnią reumatologiczną na Borowskiej i z kliniką? Czy moglibyscie polecic jakichś lekarzy stamtąd?
Pytanie dot. szpitala kolejowego. Ponieważ wpisy dot. szpitala sa sprzed conajmniej dwóch lat, czy dane te są aktualne? Czy prof. Szechiński i dr. Wiland dalej tam pracują i czy dalej jest tam oddział reumatologii?
Pozdrawiam
Emila |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Nie Paź 19, 2008 5:14 pm Temat postu: |
|
|
nie ma już ich w szpitalu Kolejowym, są na Borowskiej w nowej Akademii Medycznej  _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ada Junior

|
Wysłany: Pon Paź 20, 2008 11:21 am Temat postu: Dr. Świerkowska- Łódź |
|
|
Witam.
Moja mama od wielu lar cierpi na RZS. Zrobiła mi chyba niemiły prezencik i ja też mam już pewne objawy. Bardzo proszę o podanie, jeżeli ktoś sie leczy u dr. Świerkowskiej z Łodzi o namiary na jej prywatny gabinet, lub polecenie innego dobrego specjalisty. Moja mama niekiedy w desperacji chodzi do dr Kosińskiej do takiej rejonowej poradni. Nikomu nie polecam. Sama poradnia jest zwykłą ale tam nie można zmienić doktora a ile razy można słuchać że "po cuda to do Boga". Mnie sie słabo robi jak mam do tej samej Pani ponownie pójść. Nie chce aby ktoś mówił, że "młoda koza jestem i jeszcze zobaczę jak to jest w reumatologii".
Za wszelką pomoc bardzo dziękuję.
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
Nitka Senior

|
Wysłany: Nie Gru 07, 2008 8:37 pm Temat postu: |
|
|
z Borowskiej polecam dr Świerkota, dr Chlebickiego i dr Dorazińską
powodzenia:)
tez mam zapytanie.
mam skierowanie na cito do hematologa (immunoglobuliny powariowaly). czy zna ktoś może jakiegos dobrego z wrocławia ?
Opcja EDIT Proszę nie dublować postów. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Łukasz F. Master butterfly

|
Wysłany: Sro Sty 07, 2009 11:08 pm Temat postu: |
|
|
Blisko, blisko, ale spróbuj tutaj (strony: 5-ta i 14-ta): http://toczen.pl/forum/viewtopic.php?t=853
Jeśli chodzi o lubuskie to najbliżej jest Poznań, więc czeka Was mała wycieczka... Mimo to warto sprawdzić, czy specjalista rzeczywiście godny polecenia- Wielkopolanie niestety nie wykazują na forum zbyt dużej aktywności... _________________ Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem.
Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margaret74 Moderator

|
Wysłany: Czw Sty 08, 2009 10:05 am Temat postu: |
|
|
ŁUKASZ-co do jednej z Wielkopolanki,to się troche pomyliłeś,co?
Najbliżej jest szpital kliniczny na ulicy 28 Czerwca w Poznaniu.Warszawa b.chwali tamtejszych specjalistów,podkreślałam to już pare razy .
Faktycznie wycieczka gwarantowana.
Poza tym Malabecia polecała dr Piotra Leszczyńskiego-przacuje w Medycznym Centrum Hetmańska,ul.Hetmańska 55/1;tel.61/864 20-70.
Podobno prowadzi duzą ilość badań nad lekami biologicznymi.
Dysponuję również nr telefonu swojej lekarki-w Poznaniu przyjmuje prywatnie,w Przeżmierowie na kasę chorych(krótkie terminy)-pracowała do niedawna w w.w. szpitalu klinicznym,ma ciągły kontakt z tamtejszymi specjalistami. _________________ "Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."Marlin Monroe
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
XXX Senior

|
Wysłany: Pon Sty 12, 2009 12:39 pm Temat postu: |
|
|
Z dr. Dąbrowska można się skontaktować w ośrodku Waldtour-Revita w Gołubiu jest strona internetowa, co prawda więcej tam jest o odchudzaniu ale ............zreszta sami wiecie co chcę powiedzieć. Tam robia badania na nietolerancję pokarmową i w każdy poniedziałek pani doktor ma tam wykłady tak o godz. 15.30
EWA |
|
Powrót do góry |
|
 |
isia Junior

|
Wysłany: Wto Lut 03, 2009 4:56 pm Temat postu: |
|
|
Witam wszystkich.
Mam wyniki badań i skierowanie do reumatologa. Niestety nie bardzo wiem , który lekarz jest godny polecenia w Sosnowcu i okolicach. Proszę o pomoc. Będę ogromnie wdzięczna.
Słyszałam o pani doktor Rusek... |
|
Powrót do góry |
|
 |
biedronka999 Stary wyjadacz

|
Wysłany: Wto Lut 03, 2009 5:11 pm Temat postu: |
|
|
LUBLIN - Pani Prof Majdan  _________________ Dum spiro, spero - Dopóki oddycham, mam nadzieję.
|
 |
basiula Master butterfly

|
Wysłany: Wto Lut 03, 2009 5:26 pm Temat postu: |
|
|
isia ja jestem z Sosnowca, ale z usług reumatologa korzystałam w Zespole Wojewódzkich Poradni Specjalistycznych w Katowicach na ul. Powstańców....jest tam przemiła pani doktor Iwona Piwowarska- sporo wie o toczniu...pożyczyła mi nawet książkę...  _________________ ,,Nie poświęcaj siebie, ty jesteś wszystkim co posiadasz..." |
|
Powrót do góry |
|
 |
patka Junior

|
Wysłany: Sob Mar 07, 2009 1:30 pm Temat postu: |
|
|
Witam,co do pani doktor Rusek to jest ona teraz p.o. ordytnator w szpitalu górniczym w sosnowcu,pełna nazwa to wojewódzki szpital specjalistyczny im.św.barbary,ul.medyków 1.Leżałam tam na oddziale,kobieta sprawia b.dobre wrażenie,zrobili mi komplet badań,osobiście do niej nie chodzę tylko do innej pani doktor,która tam pracuje.A ja chodzę do przychodni w Będzinie do doktor Sołtysik,ul.zwycięstwa 12,telefon(32)267-68-37,dzwonić po 8,nie ma zapisów tylko kto pierwszy ten lepszy,przyjmuje wtorek,środa,piątek od14.30-17.30,rano jest zawsze na oddziale w szpitalu.To ważne jeśli lekarz ma praktykę w szpitalu,bo na co dzień ma do czynienia z chorobami tego typu.Pani Rusek-Lepiarz przyjmuje prywatnie w Sosnowcu na ul.Pustej 16/1,podobno wizyta między 70-90pln,telefon(32)291-83-10.Jak leżałam na oddziale bardzo ją chwalili,w kontaktach super.
Ostatnio zmieniony przez patka dnia Sob Mar 07, 2009 10:09 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
|