Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Agnieś Junior

|
Wysłany: Sro Lis 19, 2008 10:00 pm Temat postu: |
|
|
Dziękuje wam wszystkim za otuchę i zrozumienie... Teraz wiem, że dobrze zrobiłam wchodząc na to forum. Powoli zaczynam jakoś zmieniać nastawienie i nie zadręczać się czarnymi myślami... Dziękuję wam raz jeszcze
P.S. Mam pytanie... Nie bardzo wiem czy najpierw powinnam zgłosić się od immunologa czy to reumatolog skieruje mnie na badania? |
|
Powrót do góry |
|
 |
jagula Master butterfly

|
Wysłany: Czw Lis 20, 2008 10:18 am Temat postu: |
|
|
Reumatolog choć nie wykluczone ,że nie ominie Cie konsultacja u immunologa _________________ Fenomen czeskich psów- kundle wyglądają jak rasowce a rasowce przypominają kundle  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Agnieś Junior

|
Wysłany: Pią Lis 21, 2008 9:04 pm Temat postu: |
|
|
Jutro mam pierwszą wizytę u reumatologa i się stresuję trochę... Mam nadzieje że powie mi coś konkretnego i skieruje na badania a nie jak co niektórzy lekarze z którymi miałam do czynienia skwituje tekstem - "ma Pani wrażliwy organizm".
Trzymajcie za mnie kciuki.
Pozdrawiam was serdecznie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
jagula Master butterfly

|
Wysłany: Pią Lis 21, 2008 10:53 pm Temat postu: |
|
|
Agnieś będzie dobrze, ale pamiętaj,że lekarz może nie powiedzieć nic konkretnego po pierwszej wizycie zapewne wyśle Cię na konkretne badania. _________________ Fenomen czeskich psów- kundle wyglądają jak rasowce a rasowce przypominają kundle  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Itunia Master butterfly

|
Wysłany: Sob Lis 22, 2008 3:54 pm Temat postu: |
|
|
Witam Cię serdecznie na naszym forum  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Agnieś Junior

|
Wysłany: Sob Lis 22, 2008 7:05 pm Temat postu: |
|
|
Witam i ja.
Chciałam się z wami podzielić wrażeniami z mojej pierwszej wizyty u reumatologa Nie przypuszczałam, że tak mi to pomoże zwłaszcza psychicznie, jeszcze wczoraj przepłakałam cały wieczór a dziś już całkiem radosna jestem
Trafiłam na świetnego lekarza (w poczekalni nasłuchałam się od pacjentów jaki to z niego "cudotwórca"), wysłuchał mnie, przepytał o wszystko a przede wszystkim uspokoił. We wtorek idę na badania a co dalej już się okaże. Co by nie było mam już jakieś przeświadczenie że będzie dobrze
Pozdrawiam was wszystkich cieplutko w ten mroźny wieczór  |
|
Powrót do góry |
|
 |
karolla Master butterfly

|
Wysłany: Nie Lis 23, 2008 12:14 am Temat postu: |
|
|
Witaj Agnies,
ja tez jestem nowa na forum i tez czuje sie tu troche niepewnie, ale wszyscy sa tu mili wiec mysle ze szybko sie tu "zadomowimy"
pozdrawiam serdecznie |
|
Powrót do góry |
|
 |
Agnieś Junior

|
Wysłany: Nie Lis 23, 2008 9:52 am Temat postu: |
|
|
Witaj Karolla Pewnie że się zadomowimy
Pozdrawiam serdecznie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Karii Master butterfly

|
Wysłany: Nie Lis 23, 2008 1:26 pm Temat postu: |
|
|
witaj Agnies
Super ze trafilas na swietnego lekarza to naprawde polowa sukcesu ! Nastawienie to druga czesc a wiec bedzie dobrze Zapraszam do naszej kawiarenki  _________________ ..:: nieustannie biec pod wiatr, każdej myśl poczuć smak
chwytać życie w dłonie, jak promień słońca w letni dzień ::..
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margaret74 Moderator

|
Wysłany: Pią Lis 28, 2008 9:47 am Temat postu: |
|
|
Wiaj u nas!
Troche póżno się witam,ale szczerze .
I widzisz nie taki diabeł straszny...-już pewniejsza Jesteś i tak trzymaj!Wsparcie w nas wszystkich znajdziesz z pewnością-pisz nawet jesli będzie Ci się wydawało,że to bez sensu.Nic nie jest bezsensowne jesli w jakimś stopniu może pomóc.Powodzenia!!  _________________ "Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."Marlin Monroe
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ludmila_07 Master butterfly

|
Wysłany: Pią Gru 12, 2008 11:31 am Temat postu: |
|
|
witaj na forum
zdrowiej z lekarzem i z nami
wszystko będzie dobrze - zobaczysz _________________ W swojej walce z życiem stań po stronie życia - Franz Kafka
W naszym życiu jak na palecie artysty jest jeden jedyny kolor, który nadaje znaczenie życiu i sztuce - kolor miłości
Mark Chagall |
|
Powrót do góry |
|
 |
XXX Senior

|
Wysłany: Sob Gru 13, 2008 12:57 pm Temat postu: |
|
|
Witaj  |
|