|
WWW.TOCZEN.PL "systemic lupus erythematosus"
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
malwina26 Junior

|
Wysłany: Pon Sty 12, 2009 7:44 pm Temat postu: :( |
|
|
Jakoś ostatnio trudno mi jest się pogodzić z tym że jestem chora:(. Wiem że już choruję od ponad 8 lat, ale czasem poprostu przychodzą te gorsze dni. Zapewne każdy z nas je ma. Ciesze się że są fora gdzie można pogadać z innymi. POzdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Pon Sty 12, 2009 7:56 pm Temat postu: Re: :( |
|
|
malwina26 napisał: |
Jakoś ostatnio trudno mi jest się pogodzić z tym że jestem chora:(. Wiem że już choruję od ponad 8 lat, ale czasem poprostu przychodzą te gorsze dni. Zapewne każdy z nas je ma. Ciesze się że są fora gdzie można pogadać z innymi. POzdrawiam |
tak to już czasem jest; każdy ma te lepsze i te gorsze dni; do tego dochodzi brak słońca; mało światła...
u mnie będzie niedługo 9 lat chorowania, czasem to najbardziej się boję tego co może być; ostatnio kolejna moja koleżanka z toczniem trafiła na dializy a choruje dużo dużo krócej ode mnie, a takiego ma wrednego tocznia i już tyle przeszła...
heh no dobra, dziś jest dziś a co będzie to będzie; trzeba się kontrolować, dbać o siebie...a na resztę nie mamy wpływu i tak
buziaki Malwinko  _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
malwina26 Junior

|
Wysłany: Pon Sty 12, 2009 8:01 pm Temat postu: :( |
|
|
Widze że poruszył się tu temat medycyny niekonwencjonalnej. Faktycznie może dieta jest skuteczna ale trzeba pamiętać przy naszych schorzeniach o witaminach, dostarczać je do organizmu bo przez to biorą się różne dodatkowe infekcje w naszym organiźmie. Ja osobiście popieram jak najbardziej medycynę naturalną gdyż dzieki niej walczę z toczniem i mam wszystkie wyniki w normie, i czuję się znakomicie, nie niszczę organizmu chemią POzdrawiam Was ciepło |
|
Powrót do góry |
|
 |
aniusia Master butterfly

|
Wysłany: Pon Sty 12, 2009 9:11 pm Temat postu: |
|
|
Ewuś nie denerwuj się i nie obrażaj. Na pewno, ręczę za to, nikt nie chce Cie tutaj obrazić, czy Ci co nie daj Boże dokuczyć. Wszyscy wyrażamy tutaj swoje opinie, przeważnie poparte jakimś już nieciekawym doświadczeniem.
Poruszanie takich tematów jest dobre i potrzebne, ponieważ niektórzy z tego naprawdę mogą skorzystać. Przecież każdy organizm jest inny i ta sama choroba u każdej chorej osoby będzie się objawiała w zupełnie inny sposób i będzie dawała zupełnie inne dolegliwości itd, itp Nie chcę się powtarzać ale jedno jest pewne, jesteśmy tu między innymi po to by dzielić się własnymi doświadczeniami. Ty to zrobiłaś. Podzieliłaś się doświadczeniem z leczenia własnego dziecka. Podzieliłaś się tą wielką radością z nami, że Twoje dziecko jest zdrowe. Super i proszę zostań z nami. Zrobiłaś co uważałaś za słuszne a każdy postąpi jak będzie uważał.
Pozdrawiam cieplutko .
Wszystkim dobrej nocy i zdrówka.
Pa, pa  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
XXX Senior

|
Wysłany: Wto Sty 13, 2009 9:19 am Temat postu: |
|
|
Miałam nic nie pisać ale muszę bo się poryczę ze wzruszenia
jesteście niesamowici i już WAm to mówiłam ale powtórzę
Będę zaglądać z ukrycia bo poprostu narazie inaczej nie mogę( za dużo emocji) ja też muszę parę rzeczy chyba zrozumieć....?
Trzymajcie się wszystkiego w co wierzycie i uważajcie na siebie
Pozdrawiam wsystkich -EWA
ps.Monika B-obrażasz mnie bardzo dając do zrozumienia ,że to co mówię i to co przywróciło mojej córce zdrowie to szarlataneria!!!!!!!!! ale wiesz co? postanowiłam już się tym tak nie przejmować bo czy Twoje zdanie coś zmieni? nie! jestem szczęśliwą matką i to się liczy a nie Twoje zdanie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Wto Sty 13, 2009 10:03 am Temat postu: |
|
|
Ewo nie mam zamiaru cie obrazac, i nigdy tutaj nikogo nie obrazałam, ale spytaj ludzi ile razy zmieniano im diagnoze , ja sama tego doswiadczyłam, na chirurgii kiedy tylko moje wypisanie sie na własną reke uratowało mi zycie
u corki nie zaczeto nawet leczenia , a wiec w sumie ta diagnoza była jaka była
szczegolnie w tak młodym wieku dzieja sie rozne rzeczy , i czesto jest to okresowe
wiem bo sama przechodzilam cuda z moimi synami , kiedy to młodszy syn tracił przytomnosc, kiedy nie pamietał tego co było wczoraj, kiedy miesiacami lezał w szpitalu a lekarze wymyslali cuda, teraz jest dorosły i zdrowy a wec znam to z swjego doswiadczenia
dieta dała oczekiwane rezultaty ale nie wiesz tego czy na stałe bo od tego czasu nie minąl nawet rok ale obserwuj corke bo to moze się powtorzyc, czego ci nie zycze
Dlaczego chcesz odejsc, ? przeciez to tylko jedno co nass rozni , przeciez mozesz zostac, tutaj jest wiele tematow w ktorych mozesz byc pomocna i odwrotnie moze tobie się przydadza - pamietaj nikt nie chciał zrobic ci na złosc,
zycze zdrowia tobie i całej rodzinie _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
anik Junior

|
Wysłany: Nie Wrz 20, 2009 4:19 pm Temat postu: |
|
|
a gdzie można poczytac o metodzie Poleanny |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Nie Wrz 20, 2009 10:32 pm Temat postu: |
|
|
polecam google  _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|