|
WWW.TOCZEN.PL "systemic lupus erythematosus"
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kicia73 Master butterfly

|
Wysłany: Sro Sty 28, 2009 10:37 pm Temat postu: |
|
|
hejka Kasiu ,witam moją imienniczkę
super ,że tu trafiłaś ,bo sama zobaczysz jak to miejsce działa rewelacyjnie na nasza zbolałą psyche ,jak balsam dla duszy ,czytaj ,przeglądaj i nie martw się ,da się żyć ja choruję 19 latek ,wiele razy byłam już jedną nogą na tamtym świecie ,ale widać jeszcze mi nie pisane ,mam zaatakowane nerki i CUN,jestem po operacji serducha i jak większość wiele innych mniejszych i większych dolegliwości
moja recepta na smuteczki to wieczna i niezmienna nadzieja ,wiara w siebie i leczenie i duuuuużo uśmiechu ,czasami przez łzy ,ale zawsze ..życzę powodzonka i dużo cierpliwości  _________________ Trzeba umieć walczyć o swoje marzenia, ale trzeba też wiedzieć, które drogi są nie do przebycia i zachować siły na przejście innymi ścieżkami.
Paulo Coelho
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
olusiam03 Gość
|
Wysłany: Nie Lut 01, 2009 11:46 am Temat postu: |
|
|
Witaj na forum! Pozdrawiam  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Karii Master butterfly

|
Wysłany: Nie Lut 01, 2009 2:12 pm Temat postu: |
|
|
Witaj i rozgośc sie  _________________ ..:: nieustannie biec pod wiatr, każdej myśl poczuć smak
chwytać życie w dłonie, jak promień słońca w letni dzień ::..
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Asia_B Stary wyjadacz

|
Wysłany: Nie Lut 01, 2009 9:43 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Kasiu
Widzę, że nie tylko Ty dowiesz się ciekawych rzeczy  _________________ Denerwować się to mścić sie na własnym zdrowiu za głupotę innych.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
karolla Master butterfly

|
Wysłany: Pon Lut 02, 2009 4:47 pm Temat postu: |
|
|
Witaj serdecznie na forum:-)
poczatki zawsze sa ciezkie, daj sobie i wilkowi troche czasu a przekonasz sie, ze choc czasem daje w kosc to da sie go oswoic.
zdrowia zycze.! |
|
Powrót do góry |
|
 |
ludmila_07 Master butterfly

|
Wysłany: Czw Lut 05, 2009 3:21 pm Temat postu: |
|
|
witam w naszej gromadce
zdrowiej i bądź z nami _________________ W swojej walce z życiem stań po stronie życia - Franz Kafka
W naszym życiu jak na palecie artysty jest jeden jedyny kolor, który nadaje znaczenie życiu i sztuce - kolor miłości
Mark Chagall |
|
Powrót do góry |
|
 |
biedronka999 Stary wyjadacz

|
Wysłany: Czw Lut 05, 2009 7:02 pm Temat postu: |
|
|
Witam imienniczkę Kolejna juz w naszej spolecznosci
Z psychika bywa roznie.. Kazdy z nas ma swoje lepsze i gorsze dni. Niestety my je chyba miewamy czesciej niz przecietni ludzie co nas jedynie stawia jak "ponadprzecietnych" hihi.
Zapraszamy do kawiarenki, gdzie na biezaco piszemy "co slychac". Jesli masz jakis problem pisz smialo - pomozemy czy chociazby po prostu sie wygadac  _________________ Dum spiro, spero - Dopóki oddycham, mam nadzieję.
|
 |
|
|