Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kicia73 Master butterfly

|
Wysłany: Czw Sty 29, 2009 10:27 pm Temat postu: |
|
|
no w końcu ...cieszę się bardzo ,że tu jesteś ....pisz ,czytaj i odstresowuj się skutecznie  _________________ Trzeba umieć walczyć o swoje marzenia, ale trzeba też wiedzieć, które drogi są nie do przebycia i zachować siły na przejście innymi ścieżkami.
Paulo Coelho
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
basiula Master butterfly

|
Wysłany: Czw Sty 29, 2009 10:38 pm Temat postu: |
|
|
Witam Cię Ewo po raz drugi...cieszę się, że do nas wróciłaś... pozdrawiam... _________________ ,,Nie poświęcaj siebie, ty jesteś wszystkim co posiadasz..." |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margaret74 Moderator

|
Wysłany: Pią Sty 30, 2009 8:38 am Temat postu: |
|
|
Witam Cię  _________________ "Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."Marlin Monroe
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Karii Master butterfly

|
Wysłany: Nie Lut 01, 2009 2:05 pm Temat postu: |
|
|
Witaj  _________________ ..:: nieustannie biec pod wiatr, każdej myśl poczuć smak
chwytać życie w dłonie, jak promień słońca w letni dzień ::..
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewa Junior

|
Wysłany: Nie Lut 01, 2009 8:08 pm Temat postu: |
|
|
Witajcie!I juz po baletach ,było super bawiłam sie do białego rana do 4 rana ,potem spanko ,obiadek no i czs przygotować sie na jutro do pracy .Szkoda bo bym jeszcze sobie troszke poleniuchowała .Pozdrowionka dla wszystkich
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi bo nie jesteś sam..... |
|
Powrót do góry |
|
 |
kicia73 Master butterfly

|
Wysłany: Nie Lut 01, 2009 10:54 pm Temat postu: |
|
|
super ,że zabawa się udała a i dzionek był udany teraz ciężko będzie wrócić do pracy  _________________ Trzeba umieć walczyć o swoje marzenia, ale trzeba też wiedzieć, które drogi są nie do przebycia i zachować siły na przejście innymi ścieżkami.
Paulo Coelho
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lidia Master butterfly

|
Wysłany: Pon Lut 02, 2009 10:08 am Temat postu: |
|
|
Witaj Ewo. Teraz będzie ci się dobrze pracowało po takiej porcji zabawy.
Lidka _________________ "uśmiechaj się, do każdej chwili uśmiechaj"
"Nie chodzi o to że mamy zbyt mało czasu, ale że zbyt dużo go tracimy"
Seneka |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewa Junior

|
Wysłany: Pon Lut 02, 2009 10:15 am Temat postu: |
|
|
Witajcie!Ale dobrze się spało,niedawno wstałam śniadanko zjadłam ,teraz z pieskiem muszę wyjśc na spacerek ,no i do pracy.Tak mi było dobrze w domciu nie chce się wychodzić z domu ,pogoda wstretna ....ale cóż ktoś musi pracować zeby ktoś mógł leniuchować .Pa pa całuski sto dwa . |
|
Powrót do góry |
|
 |
kicia73 Master butterfly

|
Wysłany: Pon Lut 02, 2009 6:58 pm Temat postu: |
|
|
to chyba dla mnie pracujesz ,bo ja ostatnio leniwiec pierwszej klasy jestem  _________________ Trzeba umieć walczyć o swoje marzenia, ale trzeba też wiedzieć, które drogi są nie do przebycia i zachować siły na przejście innymi ścieżkami.
Paulo Coelho
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Pon Lut 02, 2009 7:34 pm Temat postu: |
|
|
ewa napisał: |
Witajcie!Ale dobrze się spało,niedawno wstałam śniadanko zjadłam ,teraz z pieskiem muszę wyjśc na spacerek ,no i do pracy.Tak mi było dobrze w domciu nie chce się wychodzić z domu ,pogoda wstretna ....ale cóż ktoś musi pracować zeby ktoś mógł leniuchować .Pa pa całuski sto dwa . |
Ewciu-zapraszam na pogawędki do kawiarenki
http://www.toczen.pl/forum/viewtopic.php?t=2984
tam gadamy o wszystkim i o niczym  _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewa Junior

|
Wysłany: Pon Lut 02, 2009 7:42 pm Temat postu: |
|
|
Kasiu Ty leniwiec ? przestań tak w ogóle pisać ,Ty pracujesz dla nas wszystkich przez net a to jest też praca ,jesteś doceniana i kochana w tym co piszesz a to jest bardzo ważne.Dopiero przyszłam z pracy bo po drodze wstąpiłam do teściowej ,dzisiaj jej imieninki ,których nie wyprawia ,bedzie razem z teściem wyprawiać w marcu.Wypiłam kawkę zjadłam pończusia i do chaty.obiadek no i piesek już czeka za drzwiami trzeba wyjśc nie ma mocnych .I już mam dosyć ,jestem wygięta .
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi bo nie jesteś sam........]] |
|
Powrót do góry |
|
 |
|