Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kasiakuc Master butterfly

|
Wysłany: Pią Sty 09, 2009 6:59 am Temat postu: |
|
|
witaj pinslip to przykre że mąż jesty chory i to przewlwkle a z tym wiąze sie to że ma humory może miec depresję nie jest łatwo chorować gdy choroba zaczyna szpecic jak piszesz ma blizny na twarzy ja przez kilka lat tez miała czerwone plamy ale zanikły prawie całkiem..on jest w trudnej sytuacji bo widzi co się z ni dzieje a do tego ma świadomość że coś mu w życiu nie wyszłoa do tego Wasz związek jest zagrożony On najbardziej potzrebuje Twojego wsparcia ale też dobrego specjalistuy i odpowiedniego leczenia wtedy nie bedzie tak źle bywają zasotrzenia ale też długie lata remisji musicie byc dobrej myśli a także szczerze ze soba porozmawiać udawanie że nic sie nie dzieje tylko pogarsza całą sprawę..szczerość i otwartość znowu może Was do siebie zbliżyć wszystko będzie dobrze a męża podeślij na nasze forum po to jest ono utworzone ..dużo samozaparcia dla Ciebie i więcej optymizmu dla Was obojaga i koniecznie odpowiednie leczenie do podstawa..pozdrawiam  _________________ cieszmy sie każdą chwilka bo życie tak krótkie jest |
|
Powrót do góry |
|
 |
KRZEMINKA Master butterfly

|
Wysłany: Pią Sty 09, 2009 11:01 pm Temat postu: |
|
|
Witaj na forum-napisali już wszystko,ja tylko moge dodać że wsparcie bliskiej osoby jest połową sukcesu leczenia,w moim przypadku to mój mąż dodawał mi siły i to on walczył gdy ja sie poddawałam-to jest naprawdę ważne aby nie zostać samemu z problemami .
Pozdrawiam serdecznie  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
pinslip Junior

|
Wysłany: Pią Sty 16, 2009 1:07 pm Temat postu: |
|
|
Dzięki wszystkim za wsparcie Mąż ma wizyte na przyszły piatek u dr Urbaniak. Pierwszy krok juz wykonany  |
|
Powrót do góry |
|
 |
karolla Master butterfly

|
Wysłany: Pią Sty 16, 2009 2:34 pm Temat postu: |
|
|
Witaj serdecznie na Forum
widze ze nie marnujesz czasu i tak wlasnie trzeba, glowa do gory i wszystko nabierze cieplejszych kolorow.
pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
kicia73 Master butterfly

|
Wysłany: Pią Sty 16, 2009 3:29 pm Temat postu: |
|
|
i ja dołączam się do powitań
choruję 19 lat i mój mąż jest zawsze obok ,więc wiem jak bardzo ważne dla osób chorych jest świadomość ,że nie jest się samemu z mniejszymi i większymi katastrofami ...jesteście razem więc uda się na pewno wyjść na prostą .czego życzę i Tobie i Mężowi
tak jak moi kochani poprzednicy dołączam się do wypowiedzi na temat leczenia i ogólnej diagnostyki ...nie ma co czekać ,trzeba zmierzyć się z wilczkiem ,bo nie taki diabeł straszny jak go malują
życzę wytrwałości i powodzenia w leczeniu oraz wiele optymizmu ...mimo wszystko  _________________ Trzeba umieć walczyć o swoje marzenia, ale trzeba też wiedzieć, które drogi są nie do przebycia i zachować siły na przejście innymi ścieżkami.
Paulo Coelho
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Beata B. Stary wyjadacz

|
Wysłany: Pon Sty 19, 2009 5:13 pm Temat postu: |
|
|
I ja witam Cię na forum!
Twoje wsparcie w chorobie męża jest bezcenne! Tak trzymaj!  |
|
Powrót do góry |
|
 |
mariola3317 Stary wyjadacz

|
Wysłany: Wto Sty 20, 2009 5:22 pm Temat postu: |
|
|
Witaj na naszym forum zapraszamy  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margaret74 Moderator

|
Wysłany: Wto Sty 20, 2009 8:16 pm Temat postu: |
|
|
Odezwijcie się -jestem ciekawa wrażenia,no i kroków jakie p.doktor poczyni.Jadę do niej 9.II.Pozdrawiam  _________________ "Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."Marlin Monroe
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
pinslip Junior

|
Wysłany: Pon Lut 02, 2009 10:54 am Temat postu: |
|
|
Witam. No więc tak: mąż jest po wizycie i w gruncie rzeczy wszystko brzmi bardzo optymistyczni. Lekarka konkretna i widać,że wie o czym mówi. Jednak tak jak wspominałam mąż ma DLE, postac skórną i cytuję lekarza: "z mojego punktu widzenia jest pan zupełnie zdrowym człowiekiem". Oczywiście zaleciła unikania promieni słonecznych, stosowania blokerów z filtrem 100, zasugerowała powtórzenie badań (chociaż dodała rózwnież,że te które ma sprzed 4 lat są bardzo dokładne i raczej nie ma się czym martwić). Zleciła także wykonanie rtg kręgosłupa szyjnego ze względu na częste bóle głowy. Poza tym co ważne obiecała,że zorientuje się czy gdzieś w rejonie jest dobry dermatolog, który miał doczynienia z toczniem
Jesteśmy dobrej myśli
Aaa właśnie: mąż ostatnio chorował na angine i miał antybiotyk augmentin, który świetnie podziałał na jego motyle na twarzy. Dawno nie był tak gładki  |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Pon Lut 02, 2009 10:57 am Temat postu: |
|
|
świetne wiadomości
 _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margaret74 Moderator

|
Wysłany: Pon Lut 02, 2009 1:06 pm Temat postu: |
|
|
To super!Czyli odebraliście ją tak jak ja.
Zobaczymy co u mnie kolejna wizyta wniesie.Jadę d niej 9.lutego
Pozdrawiam! _________________ "Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."Marlin Monroe
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lidia Master butterfly

|
Wysłany: Pon Lut 02, 2009 1:29 pm Temat postu: |
|
|
margareta wiadomość bardzo budująca i oby u ciebie też takie pomyśkne były wieści.
Lidka _________________ "uśmiechaj się, do każdej chwili uśmiechaj"
"Nie chodzi o to że mamy zbyt mało czasu, ale że zbyt dużo go tracimy"
Seneka |
|
Powrót do góry |
|
 |
kicia73 Master butterfly

|
Wysłany: Pon Lut 02, 2009 7:03 pm Temat postu: |
|
|
świetnie ,że trafiliście na dobrego specjalistę i że wszystko układa się tak jak powinno powodzonka dalej
Margo Tobie też powodzonka...trzymam kciuki  _________________ Trzeba umieć walczyć o swoje marzenia, ale trzeba też wiedzieć, które drogi są nie do przebycia i zachować siły na przejście innymi ścieżkami.
Paulo Coelho
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|