Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
teresa środa Master butterfly

|
Wysłany: Wto Lut 03, 2009 6:47 pm Temat postu: |
|
|
Anusia a gdzie dr.Lewandowicz przyjmuje prywatnie?I ile za wizyte,bo u dr pastwy juz trace cierpiwosc i chyba w koncu pojde do kogos innego. Pozdrawiam. _________________ roza
Razem-lecz osobno.... |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw Lut 05, 2009 4:31 pm Temat postu: |
|
|
Cyrylia dzieki za chociaz takie namiary,moze jakos sie dowiem lub jak wrocisz ze szpitala to sie odezwiesz.Tez mysle o tej dr Robak i juz sama nie wiem gdzie lepiej . Pozdrawiam. _________________ roza
Razem-lecz osobno.... |
|
Powrót do góry |
|
 |
aniusia Master butterfly

|
Wysłany: Pon Lut 16, 2009 4:00 pm Temat postu: |
|
|
Na oddziale byłaś pod opieką dr Lewandowicz?
Trzymaj się! pozdrawiam serdecznie.  _________________

Ostatnio zmieniony przez aniusia dnia Sob Mar 07, 2009 8:51 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pon Lut 16, 2009 4:22 pm Temat postu: |
|
|
Cyrylia-dzieki za namiary do pani dr.Lewandowicz.Chyba sie do niej wybiore. Pozdrawiam. _________________ roza
Razem-lecz osobno.... |
|
Powrót do góry |
|
 |
aniusia Master butterfly

|
Wysłany: Wto Lut 17, 2009 7:21 pm Temat postu: |
|
|
Cyrylia na tym oddziale są wszystkie fajne lekarki. Pod opieką dr Dąbkowskiej też raz byłam. Ten oddział jest naprawdę rewelacyjny. Tak naprawdę to dr Lewandowicz nie ma żadnej sali, pod opieką, bo jest ordynatorem i dogląda wszystkie a jest bardzo opiekuńcza. Ja zawsze trafiam pod opiekę dr Świerkowskiej. Też jest rewelacyjna. Tylko ten jeden raz byłam u dr Dąbkowskiej. Fajnie, że tam się leczysz
teresa środa byłoby dobrze, żebyś wybrała się na wizytę do dr Lewandowicz. W razie konieczności może położyć Cię na swój oddział i już będziesz miła z nią jakiś kontakt.
Wszystkie są super.  _________________

Ostatnio zmieniony przez aniusia dnia Sob Mar 07, 2009 8:53 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sro Lut 18, 2009 8:30 pm Temat postu: |
|
|
Napewno Dziewczyny was poslucham i wybiore sie do ktorejs pani dr.tylko jak finansowo stane na nogi to napewno zkorzystam z waszych rad,a tymczasem poczekam do 20 marca z ciekawosci co dalej bedzie Pozdrawiam. _________________ roza
Razem-lecz osobno.... |
|
Powrót do góry |
|
 |
klonek Junior

|
Wysłany: Wto Mar 24, 2009 5:37 pm Temat postu: |
|
|
Dzisiaj zapisałam sie na piewrwszą wizytę do poradni na Kopernika. Wizyta 17 kwietnia. Ponieważ wyszły mi ANA 160 typ pamisty.
Jest to jedyne moje badanie, które zreszta zrobiłam prywatnie. Trafiłam do dr Pastwy. Napiszcie mi czy moge wogóle liczyć na jakiekolwiek dalsze badania? Czy szkoda czasu i powinnam szukać gdzieś indziej. Tylko gdzie sa jeszcze takie poradnie w Łodzi? |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Wto Mar 24, 2009 6:31 pm Temat postu: |
|
|
zapraszam do działu
PORADY I DOŚWIADCZENIA
tam są przynajmniej dwa wątki o specjalistach-poczytaj tam, może coś znajdziesz  _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
klonek Junior

|
Wysłany: Sro Mar 25, 2009 4:39 pm Temat postu: |
|
|
Dziękuje za odpowiedzi. Na pewno jeśli zajdzie koniecznośc będe się leczyć prtywatnie. Ale chodzi mi, aby zrobiono mi badanie ANA2. Czy ona wogóle zleca takie badanie państwowo?
Napisz mi swoją opinię na gg 5812195. Jesli mozna wiedzieć u kogo się leczysz? |
|
Powrót do góry |
|
 |
iwi Junior

|
Wysłany: Sro Mar 25, 2009 8:10 pm Temat postu: |
|
|
Witaj klonek ja pochodzę z Włocławka ale leczę się już bardzo długo u profesor Robak na krzemienieckiej 5 (nr.tel. 042 686-25-70 lub 71 i prosić o połaczenie z panią profesor)polecam i napewno zleci dodatkowe badania.
Co do twojego wyniku ANA 160 to chciałabym mieć takie. Ja mam 1/2560typ świecenia plamisto ziarnisty+homogenny+p/hist..
Więc głowa do góry pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
klonek Junior

|
Wysłany: Czw Mar 26, 2009 7:23 am Temat postu: |
|
|
Dziękuje Wam wszystkim za szybką odpowiedz.
Dobrze że tu trafiłam.  |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Czw Mar 26, 2009 6:59 pm Temat postu: |
|
|
witaj klonek-mysle ze narazie mozesz poczekac co zaproponuje dr.Pastwa,moze zleci to badanie.
Ja tez sie lecze u niej od roku,jak narazie mam zdjagnozowane rzs a wlasciwie obserwacja
Ale skonsultuje sie jeszcze z innym lekarzem.......
pozdrawiam  _________________ roza
Razem-lecz osobno.... |
|
Powrót do góry |
|
 |
klonek Junior

|
Wysłany: Sob Kwi 11, 2009 9:50 am Temat postu: |
|
|
Mam do Was pytanie.
Od kilku tygodni łamią mnie nogi. Zwykle jest to w dolnej części do kolan.
Powiedziałam o tym lekarzowi ogólnemu i o swoich dodatnich ANA.
On zaś stwierdził że gdyby to była kolagenoza to nogi w tych miejscach bólu powinny puchnąć. Czy to prawda? |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Sob Kwi 11, 2009 9:57 am Temat postu: |
|
|
powinny-nie powinny; raz puchną raz nie; u każdego inaczej to przebiega...a lekarze rodzinni mało wiedzą o naszych chorobach, bo tylko to "liznęli" w czasie studiów  _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Sob Kwi 11, 2009 12:24 pm Temat postu: |
|
|
mi kiedyś pediatra powiedziała szczerze, że ja z pewnością wiem na temat tocznia więcej niż ona
po co kłamać pacjentowi, oni nie są wszak specjalistami od naszych chorób; dlatego prowadzą nas odpowiedni ludzie, a lekarze pierwszego są od pierwszego kontaktu
Klonek udaj się do specjalisty  _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|