|
WWW.TOCZEN.PL "systemic lupus erythematosus"
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jolkag Senior

|
Wysłany: Pią Lut 06, 2009 7:42 pm Temat postu: |
|
|
Sorki że się wtrącę w rozmowę ale ja niestety mam problemy laryngologiczne a lek o którym koleżanka pisze betaserc niestety mi nic nie pomaga zawroty jak były tak są. Jestem co prawda po drugiej operacji perlaka ucha prawego ale obiecywano mi że po tej drugiej którą miałam dokładnie 9 dni temu zawroty ustaną a one są dalej takie same jak były. A tak w ogóle to podczytuję ten wątek bo mi jakiś czas temu (parę tygodni) zaczęły trząść się ręce. To takie dziwne uczucie jakbym ciągle była bardzo zdenerwowana i do tego np. kubek z kawą staje się dla mnie coraz cięższy. To tyle z mojej strony pa. |
|
Powrót do góry |
|
 |
madzia8818 Junior

|
Wysłany: Nie Kwi 04, 2010 9:57 pm Temat postu: |
|
|
mam problem z rękoma, ponieważ trzesą mi się i to nawet jak coś robie, albo piszę , przy ludziach tez, biorę tabletki od psychiatry bo mialam problem , zalamałam sie nerwowo, z nerwow. Jak myślicie przejdą mi te trzesawki, Badania mam dobre. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margaret74 Moderator

|
Wysłany: Nie Kwi 04, 2010 10:49 pm Temat postu: |
|
|
Jakiś czas temu tu pisałaś-czy coś się zmieniło od tamtego czasu?
Czy masz diagnozę ch.układowej-w związku z tym,czy /jakie leki bierzesz
NIe wiedząc kompletnie nic-nie można nic tez powiedzieć
Odośnie nerwic,zajrzyj tutaj:
www.nerwica.com
Poczytaj tutaj DRŻENIE DŁONI _________________ "Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."Marlin Monroe
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|