Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
teresa środa Master butterfly

|
Wysłany: Wto Lut 10, 2009 10:42 pm Temat postu: |
|
|
Basiula-tak masz racje bede mosiala jej zaproponowac-jak wroci z urlopu, bo narazie jej nie ma,i moze sie cos ruszy. Margaret-mam te leki ktore wymieniasz a nawet wiecej bo mam az 3 inhalatory i tabletki jeszcze dostalam wczoraj antybiotyk juz drugi od stycznia-no ale trudno jutro sie okaze co mi jeszcze wymysli. Dzieki dziewczyny pozdrawiam. _________________ roza
Razem-lecz osobno.... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Asia_B Stary wyjadacz

|
Wysłany: Sro Lut 18, 2009 8:08 pm Temat postu: |
|
|
Ja bym chciała iść do szpitala a nie co 2 tygodnie jeździć do Katowic, żeby pani doktor mnie zobaczyła Ale póki co nie mam co liczyć bo podobno na miejsce czeka się pół roku  _________________ Denerwować się to mścić sie na własnym zdrowiu za głupotę innych.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
teresa środa Master butterfly

|
Wysłany: Sro Lut 18, 2009 8:20 pm Temat postu: |
|
|
To zeczywiscie dlugo,w lodzi na planowe pobyty tez sie czeka,ale mysle ze jak by sie ponazekalo to by przyspieszyli.Bylam u swojej neurolog dzis no i niestety nadal nic nowego oprocz tego ze dopisala mi jeszcze jakis lek na krazenie mozgowe.No i nadal mosze czekac na diagnoze z poradni kolagenoz.Powiedziala mi ze wszystko mozliwe ze moge miec rzs i mozliwe ze na skotek tej choroby moge miec zatakowane inne organy miedzy innymi mozg pozdrawiam. _________________ roza
Razem-lecz osobno.... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Asia_B Stary wyjadacz

|
Wysłany: Sro Lut 18, 2009 8:26 pm Temat postu: |
|
|
Zawsze się coś musi przyplątać do człowieka...
Ale jednak zawsze trzeba być dobrej myśli prawda? Bo to w naszej chorobie połowa sukcesu  _________________ Denerwować się to mścić sie na własnym zdrowiu za głupotę innych.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|