Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
isia Junior

|
Wysłany: Sob Mar 07, 2009 8:30 pm Temat postu: |
|
|
Dziękuję Wam bardzo za informacje o lekarzach. Zapisałam się do poradni do Katowic -Ligoty do prof. Hrycka. Nawet termin nie był taki odległy - zdziwiłam się , ale to dobrze. Właśnie we czwartek mam wizytę. Pozdrawiam serdecznie. Jeszcze raz ogromnie dziękuję. |
|
Powrót do góry |
|
 |
cola-gen Junior

|
Wysłany: Wto Mar 10, 2009 1:06 pm Temat postu: Specjaliści godni polecenia |
|
|
Może zna ktoś specjalistę w Toruniu lub Bydgoszczy? |
|
Powrót do góry |
|
 |
agatka03 Master butterfly

|
Wysłany: Wto Mar 10, 2009 2:06 pm Temat postu: |
|
|
W Toruniu masz dra Sadkiewicza-to wybitny specjalista, ordynator oddziału w Szpitalu Biziela w Bydgoszczy. Poszperaj w tym wątku, byly pisane namiary na jego gabinet w Toruniu.
Pozdrawiam:) _________________ ..."W życiu nie chodzi o czekanie, aż burza minie... Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu..." (Vivian Green) |
|
Powrót do góry |
|
 |
paproshka Master butterfly

|
Wysłany: Wto Mar 10, 2009 2:50 pm Temat postu: |
|
|
Z czystym sumieniem, po dzisiejszej wizycie mogę polecić dr n. med. Krzysztofa Suchnickiego- jest specjalistą immunologii klinicznej i specjalistą chorób wewnętrznych. Przyjmuje w Dolnośląskim Centrum Transplantacji Komórkowych z krajowym Bankiem dawców Szpiku- ul. Grabiszyńska 105- Wrocław _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Aga654 Senior

|
Wysłany: Pią Mar 27, 2009 5:15 pm Temat postu: |
|
|
Aga ja polecam profesora Tlustochowicza bardzo dobry reumatolog leczy mnie juz 6lat gdy potrzeba odrazu kladzie do szpitala na Saszerow |
|
Powrót do góry |
|
 |
Nitka Senior

|
Wysłany: Pon Mar 30, 2009 12:42 am Temat postu: borelioza |
|
|
witam,
moze pytanie troche poza forum ale moze akurat ktos moze bedzie wiedzial:)
szukam we wroclawiu dobrego lekarza od boreliozy. przejrzalam troche w internecie i nikt taki sie nie pojawia a wrecz ludzie pisza ze we wrocku takiego nie ma. bardzo mi zalezy to dla Pani ktora jest juz drugi raz chora.
jest samotna i opiekuje sie bezdomnymi zwierzetami.
pozdrawiam serdecznie |
|
Powrót do góry |
|
 |
lena_89 Master butterfly

|
Wysłany: Pon Mar 30, 2009 8:06 pm Temat postu: |
|
|
Hej
Cytat: |
przejrzalam troche w internecie i nikt taki sie nie pojawia a wrecz ludzie pisza ze we wrocku takiego nie ma |
Ze nie ma to moze zbyt wiele powiedziane
Pewnie trafilas na forum Stowarzyszenia, a oni tam maja namiary wylacznie na lekarzy leczacych wedlug wytycznych ILADS (czyli leczacych przez dluzszy czas niz jest to ogolnie przyjete w polskiej Sluzbie Zdrowia, oraz wyzszymi dawkami antybiotykow...) a takich w Polsce jest kilku...
Lekarze ci przyjmuja w Gorzowie Wielkopolskim, Warszawie, Zabrzu oraz Bielsku-Bialej.
Jesli bedziesz potrzebowala namiary na ktoregos z nich to napisz, a ja postaram sie Ci je skombinowac  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ala1199 Junior

|
Wysłany: Pią Kwi 09, 2010 9:50 pm Temat postu: Dr Puszczewicz - Poznań |
|
|
Witam wszystkich, bardzo proszę o namiary na dobrego specjalistę z Poznania, który w razie zaostrzenia choroby ma możliwość skierowania na oddział do szpitala w którym np. pracuje. Bardzo proszę również o namiary na dr Puszczewicza - gabinet prywatny, mam nr tel. stacj. na Garbary, ale tam nikt n.o. Dziękuję. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Iwonkahaha Master butterfly

|
Wysłany: Sob Kwi 10, 2010 7:11 pm Temat postu: |
|
|
Ala - nasza moderator Margaret bardzo poleca:
(To jest post napisany przez Margaret.)
prf.Paweł Hrycaj
specjalista chorób wewnętrznych,
reumatologii i immunologii klinicznej
ul.Łukaszewicza 6/11
Poznań
tel.61/865 23 84
kom.883 341 493
Profesor jest ordynatorem oddziału reumatologii w Kościanie.
Prowadzi intensywne badania nad lekami biologicznymi.
Osobiście zaręczam za kompetencję i zaangażowanie.
Rada naukowa _________________ Kogo Pan Bóg kocha,temu krzyżyk daje,kto w nieszczęściu wytrzyma,ten szczęśliwym zostaje
Ogólnopolskie Forum Twardziny |
|
Powrót do góry |
|
 |
delfina84 Junior

|
Wysłany: Sro Maj 12, 2010 8:11 am Temat postu: Re: SZUKAM DOBREGO REUMATOLOGA NA PODKARPACIU |
|
|
[quote="ala"][quote="daniela56"]choruje na gosciec stawowy od 25-lat i wcinam metypryd teraz 40mg rano i 20 mg wieczorem latem nie bolały mnie stawy ,więc brałam 8mg obecnie bardzo cierpie i chociaż nie zmieniałam lekarza ....ciągle wierzę ze on jest najlepszy ,to może warto by było by zmienić terza cierpie okropnieeeeeee!!!!!!!!!!!!!!! mam spuchniete rece gorączkę ponad 38* i nie ruszam się z łóżka bo każda kostka mnie boli jak cholera.Pisze w moim imieniu siostra
pozdrawiam Danka[/quote]
dr Andrzej Pluta- hematolog i reumatolog, najwspanialszy człowiek jakiego spotkalam Rzeszów 017/8535757- gab.prywatny[/quote]
dr Pogorzelska E. reumatolog przyjmuje m.in. na Warzywnej |
|
Powrót do góry |
|
 |
justyna1974 Master butterfly

|
Wysłany: Pią Maj 28, 2010 9:46 am Temat postu: |
|
|
Witam ja jestem z Katowic, ale leczę mojego tocznia w Ustroniu u p. dr. Piotra Sikory. Cudowny, wyrozumiały i konkretny fachowiec. Mimo że mam dwie godziny pociągiem to nie zmienię Go ! Polecam serdecznie. Przyjmuje w Szpitalu Reumatologicznym w Ustroniu - kolejki duże ale warto poczekać  _________________ Jeśli się cofasz to tylko po to by wziąć rozbieg! |
|
Powrót do góry |
|
 |
awania Master butterfly

|
Wysłany: Wto Cze 01, 2010 2:02 pm Temat postu: |
|
|
Iwonkahaha napisał: |
prf.Paweł Hrycaj
specjalista chorób wewnętrznych,
reumatologii i immunologii klinicznej
ul.Łukaszewicza 6/11
Poznań
tel.61/865 23 84
kom.883 341 493
|
Czy to są aktualne namiary na profesora?
Mam pytanie do tych, którzy u niego byli lub leczą się...
Jak wygląda pierwsza wizyta, co powinnam z sobą zabrać, jakie jest podejście profesora? Jestem zestresowana moimi doświadczeniami z lekarzami, mam już na prawdę dosyć i chciałabym się mentalnie przygotować...
Pomożecie? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margaret74 Moderator

|
Wysłany: Wto Cze 01, 2010 2:42 pm Temat postu: |
|
|
Awania,nie wiem jak wygląda u niego typowa wizyta-ja leżałam na jego oddziale,on mnie diagnozował..Jaki jest? Zapracowany z pewnością bardzo,ale zawsze znajdzie czas dla pacjenta by porozmawiać w swoim gabinecie(to nie tylko moja opinia,ale i pozostałych pacjentów).Poza tym...b.szybko myśli,mówi i trzeba mieć spory refleks.Kontaktowny jednak i tolerujący dobrze świadomego pacjenta. Ma sporo specjalizacji- w tym jedną,b.istotną dla nas-jest immunologiem.Młody,miskowaty ,półdługie włosy.
Kontakt jak najbardziej aktualny-osobiście dawał mi nr telefonu,który najczęściej nosi przy sobie.
Mam nadzieję,że się nie zawiedziesz  _________________ "Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."Marlin Monroe
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
awania Master butterfly

|
Wysłany: Wto Cze 01, 2010 2:51 pm Temat postu: |
|
|
Margaret74 napisał: |
Awania
Mam nadzieję,że się nie zawiedziesz  |
Myślę, że nie. Ja po prostu chcę już trafić do kogoś, kto ma na tyle duże kompetencje w zakresie kolagenoz, że będzie w stanie jednoznacznie powiedzieć mi, czy tędy droga. Zbyt dużo dostałam ostatnio sprzecznych informacji, zbyt dużo usłyszałam też przykrych rzeczy od otoczenia... Dlatego chcę pojechać do kogoś "z najwyższej półki" A wygląda na to, że profesor na takowej się znajduje;) Dzięki za informacje. Cóż, teraz jeszcze muszę się uzbroić w odwagę i zadzwonić ))
edit: dzwoniłam do profesora. Przyjmie mnie i to jeszcze na dodatek dostosuje się do moich możliwości podróżniczych )) co już jest miłym początkiem:) Prawdopodobnie ostatni tydz. czerwca. |
|
Powrót do góry |
|
 |
sedoshi Super senior

|
Wysłany: Czw Cze 17, 2010 11:03 am Temat postu: |
|
|
ja idę do By-szczy na Oddział Kliniczny Reumatologii i Układowych Chorób Tkanki Łącznej. Ordynatorem jest tam dr.n.med. Sławomir Jeka. Słyszałem bardzo wiele dobrego o nim. U mojej znajomej, która była odsyłana od lekarza do lekarza wykrył bardzo rzadką chorobę. Nikt na taki pomysł nie wpadł a On znalazł.
Prywatnie tez przyjmuje w toruńskiej przychodni "Nasz Lekarz". Jest specjalistą reumatologiem-internistą.
pozdrawiam _________________ "najciemniej jest tuż przed świtem" |
|
Powrót do góry |
|
 |
|