Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies. Możesz je wyłączyć w ustawieniach przeglądarki. Dalsze korzystanie z witryny bez zmiany ustawień oznacza wyrażenie zgody na korzystanie z plików cookies.

rozumiem i zgadzam się
Forum WWW.TOCZEN.PL Strona Główna WWW.TOCZEN.PL
"systemic lupus erythematosus"

Lupus ChatLupus chat  FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

witam was serdecznie:)
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum WWW.TOCZEN.PL Strona Główna -> Pierwsze Kroki na Forum
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
TARA
Junior
Junior

PostWysłany: Wto Kwi 07, 2009 11:48 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dziekuje wam za wszystkie mile slowa i jeszcze raz witam i pozdrawiam.zabieram sie do przegladania watkow:)
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
kicia73
Master butterfly
Master butterfly

PostWysłany: Sro Kwi 08, 2009 1:56 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hejeczka Justynko Very Happy
witaj cieplutko w wilczkowej rodzince Buziak
powodzenia,cierpliwości i duuuuuuuuuużo zdrówka,bo w końcu to jest najważniejsze Wink Very Happy

Paulo Coelho
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
karolla
Master butterfly
Master butterfly

PostWysłany: Sro Kwi 08, 2009 4:10 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

witaj serdeczeni i rozgosc sie Smile
Powrót do góry
KRZEMINKA
Master butterfly
Master butterfly

PostWysłany: Czw Kwi 09, 2009 7:52 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witaj na forum-pozdrawiam Smile
Senior
Senior

PostWysłany: Wto Kwi 14, 2009 10:24 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witaj! Bałam się tak samo jak Ty kiedy miałam miano ANA 1:640 i inne przeciwciaął dodatnie. Ale dzięki ludziom na tym forum lęk znikł a przyszła odwaga. A więc zapraszam do lektury i do wyrzucania z siebia gniewu za posrednictwem forum. Slonko
Powrót do góry
TARA
Junior
Junior

PostWysłany: Wto Kwi 14, 2009 10:41 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

malabecia a czy poza przeciwcialami mialas inne zle wyniki ?lub objawy ze strony narzadow?czy choroba u ciebie postepuje i od kiedy wiesz o jej istnieniu?
TARA
Junior
Junior

PostWysłany: Sob Maj 02, 2009 2:49 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hej
wlasnie jestem w szpitalu,dobrze ze mam laptopa to sie chociaz tak nie nudze,mialam isc dopiero 4tego maja no ale zadzwonili ze jest miejsce i leze od czwartku,bez sensu wzieli mnie na sam weekend i sobie tak wegetuje bo lekarzy nie ma i nic ze mna nie robia.dzisiaj mialam dopiero pobiaranie krwi i moczu do badan wiec w poniedzialek sie okaze co mi jest .jak beda wyniki to ordynator zadecyduje co i jak.maja tez pobierac wycinek z nadgarstka ale nie wiem kiedy...no mam nadzieje ze do srody wyjde bo zwariuje tutaj.
a jak to bylo z wami jak lezalyscie tylko na badaniach w szpitalu?dlugo to trwalo?
Powrót do góry
kinga
Moderator
Moderator

PostWysłany: Sob Maj 02, 2009 3:18 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

to jest różnie Smile
zależy od szpitala, lekarzy Smile
ja średnio leżę tak 4-5 dni, czasem jest to 2 tygodnie Very Happy
ale najważniejsze, żeby zrobili wszystkie badania dokładnie Smile

no i taki plus, że z ubezpieczenia więcej kasy będzie za pobyt w szpitalu Wink

Powrót do góry
kicia73
Master butterfly
Master butterfly

PostWysłany: Nie Maj 03, 2009 10:17 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tara zależy co mają robić Wink jak kompleksowo to min 2-3 tygodnie schodzi ,bo tak jak pisze Kinga kasa chorych za mniej nie chce płacić Cool ja też różnie od 2 dni (to był mój rekord Laughing ) do 1,5 miesiąca a przed operacją byłam 6 miesięcy z małymi przerwami Cool Very Happy ...nie wiem jak jest u Was w szpitalu ,ale na sam wynik wycinka czeka się 10 dni Rolling Eyes...myślę ,że jak chcą robić badania to tylko się trzeba cieszyć :wink:spokojnie ...przetrwasz jakoś no i jeszcze laptopa masz ...toż to luksusy Cool Wink Very Happy ...trzymaj się Buziak

Paulo Coelho
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
TARA
Junior
Junior

PostWysłany: Czw Maj 07, 2009 12:00 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dzieki dziwczyny za odpowiedz
juz jestem w domu,wkurzyl mnie tylko ten caly pobyt w szpitalu no bo nie dosc ze bylam tam od czwartku do wtorku czyli caly przepiekny weekend majowy to jeszcze tak naprawde niczego konkretnego sie nie dowiedzialam.
wlasciwie to od czwartku do poniedzialku to byla wegetacja,przymusowe wakacje bo lekarzy nie bylo,w sobote mialam zrobione badania,morfologia,mocz,elektrolity,rf,crp i jakies tam bzdety,wszystko w normie ale to to ja juz wiedzialam 2 tyg temu bo robilam takie same badania...i na tym sie skonczylo.w poniedzialek przyszedl ordynator,popatrzyl,podumal i zlecil wycinek z nadgarstka plus ANA ale oczywiscie juz nie w szpitalu tylko po wyjsciu mialam udac sie do innej kliniki bo u nich na miejscu tych badan nie robia...i tyle bylo mojego lezenia ,ze i tak teraz w srode musze jechac na wlasna reke i robic badania ktore w sumie byly najwazniejsze i mnie najbardziej interesowaly...ehh szkoda slow.
nie potrafili konkretnie powiedziec czy to na 100% toczen gdyz wszystkie badania sa w normie ale i tak mam brac arechin...bez sensu no i sie kontrolowac co jakis czas.diagnoza na wypisie...toczen-podejzenie.
mam zrobic te testy ktore mi zlecili i jak beda zle to znowu na odzial a jak dobre to z wynikami do mojego dermatologa i juz on dalej zadecyduje co i jak .wnioskuje z tego tylko tyle ze mam poprostu czekac az chorobsko sie rozwinie i zaatakuje jakis nazad to wtedy bedzie widac cos w wynikach krwi lub moczu...co o tym myslicie?
Aga654
Senior
Senior

PostWysłany: Czw Maj 07, 2009 6:09 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam Cie serdecznie Aga Laughing Laughing Laughing
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Tlen
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum WWW.TOCZEN.PL Strona Główna -> Pierwsze Kroki na Forum Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: