Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
AniaS Junior

|
Wysłany: Sob Lis 01, 2008 5:30 pm Temat postu: witam |
|
|
witam
Jestem Ania. Trzy dni temu rozpoznano u mnie toczeń układowy. Mój mąż juz pisał na forum Chwilowo jestem w szoku nie bardzo dociera do mnie że jestem chora, ale dam radę
pozdrawiam Ania |
|
Powrót do góry |
|
 |
abisynka Master butterfly

|
Wysłany: Sob Lis 01, 2008 5:58 pm Temat postu: |
|
|
witaj aniu
ja z podejrzeniami tocznia - zanim mnie zdiagnozują to się rozsypie - no oby nie
trzymaj się i będzie dobrze, tutaj jest tyle osób które już nieźle zaprawieni są w boju z walką z chorobą więc śmiało pytaj, szukaj na forum info i zawsze tu jesteśmy by się wspierać  _________________ "wiedzieć to znać swoje przeznaczenie" |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Sob Lis 01, 2008 6:03 pm Temat postu: |
|
|
witaj na forum Aniu
jak opadną pierwsze emocje, dowiesz się co nieco o toczniu, to zobaczysz że da radę z tym żyć
tylko jak będziesz czytać różne wypowiedzi na forum, to pamiętaj, że każdy przypadek jest inny
pozdrawiam cieplutko  _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Karii Master butterfly

|
Wysłany: Sob Lis 01, 2008 6:50 pm Temat postu: |
|
|
Witaj na forum Aniu  _________________ ..:: nieustannie biec pod wiatr, każdej myśl poczuć smak
chwytać życie w dłonie, jak promień słońca w letni dzień ::..
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
basiula Master butterfly

|
Wysłany: Sob Lis 01, 2008 7:44 pm Temat postu: |
|
|
Witam w naszej forumowej rodzince...  _________________ ,,Nie poświęcaj siebie, ty jesteś wszystkim co posiadasz..." |
|
Powrót do góry |
|
 |
Łukasz F. Master butterfly

|
Wysłany: Sob Lis 01, 2008 8:09 pm Temat postu: |
|
|
Witaj,
Wiadomość na pewno jest dużym szokiem, jednak kiedy otrząśniesz się z niego stwierdzisz, że toczeń nie musi być przeszkodą nie do przeskoczenia- duża część nas oprócz mniejszej lub większej garstki "cukiereczków" na początek dnia prowadzi zupełnie normalne życie (a jedyną nienormalnością, choć jak najbardziej pozytywną, poza wspomnianymi "cukiereczkami" jest maniakalne odwiedzanie tej strony )
Co najważniejsze- dobrze, że udało Ci się zdobyć diagnozę- część z nas oczekuje na to nieraz całymi latami... _________________ Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem.
Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lidia Master butterfly

|
Wysłany: Sob Lis 01, 2008 8:33 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Aniu.Skoro jest diagnoza to tylko znaleźć dobrego lekarza no i grzecznie go słuchać.Ujarzmiony wilczek pozwala na bardzo wiele od nauki po życie rodzinne nie zapominając oczywiście o rozrywkach. Jak się rozejrzysz na forum i poczytasz to wiele się dowiesz i zrozumiesz. Wiedzy bardzo dużo podanej bardzo przystępnie. No cóż każdy choruje trochę inaczej po swojemu ale są spore podobieństwa dlatego wszystko tak opisujemy i analizujemy a wtedy jest naprawdę łatwiej. Czytaj więc i poznawaj ile się da. Zawsze ktoś odpowie na zadane pytanie. Ostrzeżenie- Forum uzależnia. Można nie pisac ale czytać konieczność.jakieś niezidentyfikowane fluidy czy inne licho.
Pozdrawiam cieplutko.
Lidka _________________ "uśmiechaj się, do każdej chwili uśmiechaj"
"Nie chodzi o to że mamy zbyt mało czasu, ale że zbyt dużo go tracimy"
Seneka |
|
Powrót do góry |
|
 |
abisynka Master butterfly

|
Wysłany: Sob Lis 01, 2008 8:59 pm Temat postu: |
|
|
lidia napisał: |
Ostrzeżenie- Forum uzależnia. Można nie pisac ale czytać konieczność.jakieś niezidentyfikowane fluidy czy inne licho. |
prawdziwe słowa
ja jestem uzależniona ale to bardzo pomaga - to jedyne dobre uzależnienie
czytaj nas i jak masz siły i ochotę to z nami pisz  _________________ "wiedzieć to znać swoje przeznaczenie" |
|
Powrót do góry |
|
 |
AniaS Junior

|
Wysłany: Sob Lis 01, 2008 10:06 pm Temat postu: |
|
|
zatanawiam się tylko co mam robic , bo mój doktor wyjeżdża do usa czy nie lepiej by było pojechac do Warszawy zrobic badania niż czekac na niego nie wiadomo ile |
|
Powrót do góry |
|
 |
KRZEMINKA Master butterfly

|
Wysłany: Sob Lis 01, 2008 11:25 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Aniu-pozdrawiam serdecznie  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Itunia Master butterfly

|
Wysłany: Sob Lis 01, 2008 11:45 pm Temat postu: |
|
|
Cześć Aniu! Fajnie, że do nas dołączyłaś  |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasiakuc Master butterfly

|
Wysłany: Nie Lis 02, 2008 8:51 am Temat postu: |
|
|
witaj Aniu S dołączyłas do bardzo już licznego grona nie tylko toczniowców ale też chorób pokrewnych z pewnościa znajdziesz wiele wsparcia i wiadomości które chcesz wiedzieć pytaj co chcesz wiedziec zawsze ktoś Ci odpisze i nie matw się toczeń to nie koniec świata mozna żyć w miarę normalnie tylko wązne jest odpowiednie leczenie i stosowanie sie do zaleceń a nie bedziesz soie musiała zbytnio choroba martwic potzrebujesz czasu na oswojenie się z rozpoznaniem a potem sama zobaczysz że nie jeste tak tragicznie co by gorzej byc nie mogło pozdrawiam...  _________________ cieszmy sie każdą chwilka bo życie tak krótkie jest |
|
Powrót do góry |
|
 |
olusiam03 Gość
|
Wysłany: Nie Lis 02, 2008 11:31 am Temat postu: |
|
|
Witam Cię Aniu serdecznie. Super że dołączyłaś. Pozdrawiam  |
|
Powrót do góry |