Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
agatka03 Master butterfly

|
Wysłany: Czw Lut 07, 2008 10:55 am Temat postu: |
|
|
Ludmiło- mnie tez zdarza sie kupowac ciuchy w rozmiarze 34... I równiez chciałabym przytyc, tak powiedzmy- do wagi 50 kg, bo w moim wieku twarz ma widoczne zmarszczki przy taaakiej szczupłej sylwetce...
Pozdrawiam. _________________ ..."W życiu nie chodzi o czekanie, aż burza minie... Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu..." (Vivian Green) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ziarenko Master butterfly

|
Wysłany: Nie Lut 10, 2008 11:02 pm Temat postu: |
|
|
Ja kupuję spódniczki nawet w rozmiarze 32....
Pozytywnie czas spędzony w domu przyniósł owoce... 1 kg więcej  _________________
rozjaśnia się we mnie
wyjaśnia jaśniej
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Itunia Master butterfly

|
Wysłany: Pon Lut 11, 2008 12:43 pm Temat postu: |
|
|
Woooooooow! 1kg to zawsze coś!
Skoro kupujesz spódniczki w rozmiarze 32, to jesteś w identycznej sytuacji, co moja koleżanka... Ja zeszłam na 38 (a nosiłam już prawie 50). Wyjątkiem są bluzki koszulowe. Przez swoje 75E (o zgrozo, mój kręgosłup!!! ) muszę kupować 40. A jeżeli chodzi o tuniki z dodatkiem elastyny (tak to się nazywa?) to mieszę się w rozmiar 36/38. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ludmila_07 Master butterfly

|
Wysłany: Pon Lut 11, 2008 8:05 pm Temat postu: |
|
|
a ja góra wchodze w 40, ale dołem 44
rozmiar mojego obciążacza kregosłupa to 80 B
zmarszczek za to nie mam Agatko
wygladam jak dorodna pyza  _________________ W swojej walce z życiem stań po stronie życia - Franz Kafka
W naszym życiu jak na palecie artysty jest jeden jedyny kolor, który nadaje znaczenie życiu i sztuce - kolor miłości
Mark Chagall |
|
Powrót do góry |
|
 |
Itunia Master butterfly

|
Wysłany: Pon Lut 11, 2008 8:12 pm Temat postu: |
|
|
Zazdroszczę tego B! Ale zrobię sobie operację pomniejszenia, może uda się zejść na C albo małe D. Zobaczymy Z E nie da się żyć bez bólu pleców... Wyglądam gorzej niż Pamela Anderson Koleżanki mnie pytają, czy mam implanty ! |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Wto Lut 12, 2008 12:12 am Temat postu: |
|
|
wolałbym chociaż C
i jak to kobiety nigdy nie będziemy zadowolone
ja marzę o mniejszym rozmiarze poniżej pasa , chce zgubić
tą oponę  _________________ W swojej walce z życiem stań po stronie życia - Franz Kafka
W naszym życiu jak na palecie artysty jest jeden jedyny kolor, który nadaje znaczenie życiu i sztuce - kolor miłości
Mark Chagall |
|
Powrót do góry |
|
 |
Itunia Master butterfly

|
Wysłany: Wto Lut 12, 2008 2:16 pm Temat postu: |
|
|
Zgubisz! Polecam brzuszki Raz dziennie 5 minut. W ten sposób straciłam szybko centymatry w pasie. |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Wto Lut 12, 2008 9:32 pm Temat postu: |
|
|
troche dzis porobiałm ale 5 minut nie dałam rady
bolą plecy po tym upadku'
ale po tej całej kontuzji ...będzie dobrze _________________ W swojej walce z życiem stań po stronie życia - Franz Kafka
Mark Chagall |
|
Powrót do góry |
|
 |
|