Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
slodka_istota Master butterfly

|
Wysłany: Pon Lut 27, 2006 5:08 pm Temat postu: |
|
|
a pewnei nenuas -- wiesz co moze tak te wszystkie tematy z humorem itd juz teraz albo pousuwac albo poprzezucac do jednego wiekszego postu --- bo jakos tak sie myli ta cala sterta
a co do czata to faktycznei --- ale nei wiem czemu tak sie przyjelo ze tylko od 19 on jest -- moze to stare przyzwyczajenia
a co do wiosennych pozadkow to chyab oprocz pozadkowania to jakies zmiany beda co??
Pozdrawiam
slodka  _________________ Kochaj i szalej i nie pytaj co dalej ) |
|
Powrót do góry |
|
 |
nenya SuperMOD

|
Wysłany: Pon Lut 27, 2006 5:45 pm Temat postu: |
|
|
no właśnie o to chodzi - że nie mogę, bo nie mam takiej opcji! mogę tylko dzielić wątek na mniejsze wątki, a nie moge łączyć wątków w jeden wątek
Stąd moja prośba żebyście sami nad tym zapanowali, umieszczając nowe posty jakoś tematycznie - obrazki do obrazków, dowcipy do dowcipów, filmiki do filmików, itd. bez stawarzania ciągle nowych temetów tylko po to żeby pokazać jeden śmieczny plik.
podsumowując - wszystko w waszych rękach
a jakie inne zmiany masz na myśli, jakieś pomysły? |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Sro Gru 30, 2009 6:40 pm Temat postu: |
|
|
i to do przypomnienia  _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Łukasz F. Master butterfly

|
Wysłany: Sro Gru 30, 2009 10:59 pm Temat postu: |
|
|
Szkoda tylko, że takie posty trzeba by było regularnie "podnosić"... _________________ Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem.
Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
jagula Master butterfly

|
Wysłany: Pią Sty 01, 2010 4:32 pm Temat postu: |
|
|
kinga napisał: |
i to do przypomnienia  |
oby skutecznie...prawdę mówiąc z forum zrobiło się jedno wielkie czatowisko w którym się ciężko odnaleźć... kawiarenka już dawno nie jest taką kawiarenką jak kiedyś....a może to tylko moje noworoczne zwidy i czepiam się
tak czy siak warto o tym wątku pamiętać....
Może większość ma super sprzęt i super łącza ale myślę,że warto pamiętać o tych, którym w czytaniu przeszkadzają te wiecznie-się -otwierające-i-wieszające-obrazeczki-migotki, i o tych, których może to po prostu męczyć "wzrokowo" bo estetyki oczywiście czepiać się nie będę  _________________ Fenomen czeskich psów- kundle wyglądają jak rasowce a rasowce przypominają kundle  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mieczyslawa Junior

|
Wysłany: Pią Sie 06, 2010 9:38 pm Temat postu: |
|
|
Dobry wieczór )
jestem tutaj nowa, ale postaram się więcej nie łamać zasad... ))
pozdrawiam
M.
a że tak jeszcze zapytam...czy na tym czacie sa jakieś inne pokoje oprócz "Psychiki" ?? Bo jakoś nie widzę, albo znowu cos kliknęłam nie tak  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Łukasz F. Master butterfly

|
Wysłany: Pią Sie 06, 2010 11:14 pm Temat postu: |
|
|
Niechcąco zaprzeczyłaś samej sobie, dodając post po poście (można tak robić, kiedy między jednym a drugim jest dzień przerwy), ale bez paniki - standardowy błąd nowicjusza, więc nie będzie afery.
Na następny raz wystarczy edytować (w prawym górnym rogu masz opcję edit, czyli "Zmień/usuń ten post").
Co do chatu - innych pokoi póki co rzeczywiście brak (więc widzisz dobrze i nic nie namąciłaś). Inna sprawa, że chat jak na razie swoją rolę spełnia średnio (rzadko kiedy można zastać kogoś jeszcze). _________________ Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem.
Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mieczyslawa Junior

|
Wysłany: Sob Sie 07, 2010 4:35 pm Temat postu: |
|
|
Afery to ostatnio moja specjalność, chociaż w czymś jestem dobra )
na pewno jeszcze niejedno tu zmajstruję ))
pozdrawiam Moderatora... ) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Sob Sie 07, 2010 4:45 pm Temat postu: |
|
|
moderatorow jest kilku
widze ze zagladalas na nasz chat niestety malo kto tam zaglada a szkoda kiedys byly tam fajne pogaduchy _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mieczyslawa Junior

|
Wysłany: Sob Sie 07, 2010 5:00 pm Temat postu: |
|
|
hm..kilku moderatorów i znowu zonk )
Nie wiem czy już mogę napisać kolejny post czy muszę czekać do jutra ???
zaglądałam, ale sama nazwa pokoju nieco odstrasza, więc się nie dziwię, że nikogutko tam nie ma ) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margaret74 Moderator

|
Wysłany: Sob Sie 07, 2010 5:04 pm Temat postu: |
|
|
Możesz kliknąć na opcje EDIT w prawym górnym roku-dopisujesz treść do postu ,wysyłasz i tyle...
wymienię ci aktywnych moderatorów;MonikaB.,Kinga,no i ja Jesli masz problem lub zastrzeżenia prywatne-zawsze możesz napisac na pm  _________________ "Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."Marlin Monroe
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mieczyslawa Junior

|
Wysłany: Sob Sie 07, 2010 5:27 pm Temat postu: |
|
|
Tego się nie spodziewałam, że jesteś moderatorem Margaret:)))
zatem pozdrawiam całą rzeszę Moderatorów, i tych obecnych, aktywnych, niewłączonych )
M. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewela.t Master butterfly

|
Wysłany: Sob Wrz 13, 2014 7:43 am Temat postu: |
|
|
Moi drodzy!
Mam pewna prosbe, apel.
Pamietajcie, ze wszyscy tu jestesmy chorzy i mamy swoje zycie, niekoniecznie "uslane rozami".
Pohamujmy sie od uszczypliwosci, czepialstwa i zlosliwosci.
Jezeli ktos szuka "dymu", wyladowania swoich frustracji, czy poprawy ego zachecam do poszukania innego miejsca w sieci na takowe terapie!
Uwazam, ze takie zachowania sa "nie na miejscu" i nie beda tutaj tolerowane ze wzgledu na specyfike forum i szacunek dla jego uzytkownikow.
Nie mam zamiaru podawac przykladow i wywolywac kolejnej, do niczego nie prowadzacej dyskusji.
Zachecam do przemyslenia sprawy i wykonania kilku cwiczen jogi przed wejsciem na forum.
Pozdrawiam-ewela.  _________________ Gubie sie po kawalku kazdego zwyklego dnia..  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Sob Wrz 13, 2014 3:35 pm Temat postu: |
|
|
Ewela popieram w całości  _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|