|
WWW.TOCZEN.PL "systemic lupus erythematosus"
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Itunia Master butterfly

|
Wysłany: Sro Lut 21, 2007 11:28 am Temat postu: |
|
|
Ja mam ostatnio niepohamowaną ochotę na cytryny! Jem co najmniej jedną dziennie - jak pomarańczę. Cytryny są boskie, ale trzeba uważać na zęby. |
|
Powrót do góry |
|
 |
angela Master butterfly

|
Wysłany: Sro Lut 21, 2007 7:40 pm Temat postu: |
|
|
No dokłądnie, przecież mamy pić przynajmniej 2 litry dziennie a w tym pijemy zawsze jakieś soki więc czemu by nie z cytryny to też cytrus tylko różni sie tym że kwaśny  _________________ Szczęście nie jest dziełem przypadku, ani darem bogów. Szczęście to coś, co każdy z nas musi wypracować dla siebie samego. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasiulka Master butterfly

|
Wysłany: Wto Lut 27, 2007 3:33 pm Temat postu: |
|
|
Przeczytałam gdzies ostatnio, że w Hollywood ( ) wynaleziono suer extra skuteczny sposob na walkę z nadwagą. podobno w tamtej części świata robi furrorę wśród aktorów itp polega on na uwaga: wypijaniu 1.5 - 2 litrach wody z dodatkiem 12 łyżek soku ze świeżo wyciśniętych cytryn. Fajne, nie ? i jakie proste. Dwie rzeczy załatwić za jednym razem  _________________ "Życia nie można wybrać, ale można z niego coś zrobić" <Peter Lippert> |
|
Powrót do góry |
|
 |
agatka03 Master butterfly

|
Wysłany: Sro Lut 28, 2007 9:43 am Temat postu: |
|
|
Sposób stary - mnie lekarz, juz na początku choroby, dawno temu , kazał wypijac wodę przegotowana z dodatkiem soku z cytryny!!! Bardzo pomaga, nawilża usta, przeciwdziala suchości w jamie ustnej, to bardzo dobry sposób, szczególnie przy Sjogrenie. Może i działa na utrzymanie wagi - mam cały czas +, - 48 kg.  _________________ ..."W życiu nie chodzi o czekanie, aż burza minie... Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu..." (Vivian Green) |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|