Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jagula Master butterfly

|
Wysłany: Sob Kwi 14, 2007 7:23 pm Temat postu: |
|
|
Ani ja czasami mam wrażenie,że Ciebie musi coś bardzo boleć albo musisz się rozsypywać żeby iść do lekarza...gdzieś czytałam,że masz się byczyć w tym tyg.-no a lekarza to najprędzej w pracy dorwiesz? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ani Master butterfly

|
Wysłany: Nie Kwi 15, 2007 9:05 pm Temat postu: |
|
|
No, jeszcze jutro mam dyżur, więc będzie okazja zapytać. A byczyć to się od pracy będę i wielce szczęśliwa jestem z tego powodu, natomiast do soboty muszę ostro trenować, więc na nic innego czasu nie będę miała, ale to tylko tydzień, potem kilka dni laby i znowu przygotowania do następnych zawodów  _________________ Wspomnienia są jak światła i barwy - podświetlają i retuszują przykrości naszego życia.
Joseph Wittig |
|
Powrót do góry |
|
 |
jagula Master butterfly

|
Wysłany: Nie Kwi 15, 2007 11:12 pm Temat postu: |
|
|
Ani,masz chyba jednak końskie zdrowie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ani Master butterfly

|
Wysłany: Pon Kwi 16, 2007 8:58 am Temat postu: |
|
|
No, mam nadzieję  _________________ Wspomnienia są jak światła i barwy - podświetlają i retuszują przykrości naszego życia.
Joseph Wittig |
|
Powrót do góry |
|
 |
jagula Master butterfly

|
Wysłany: Wto Kwi 17, 2007 10:10 am Temat postu: |
|
|
Ani,co z Twoimi węzłami? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ani Master butterfly

|
Wysłany: Wto Kwi 17, 2007 12:19 pm Temat postu: |
|
|
Hmmm, nie spytałam dzisiaj po nocce, bo nie przespałam ani minutki i po prostu marzyłam tylko o położeniu się do łóżka. Po trzech godzinach snu już jestem w stanie funkcjonować. Noc była straszna, prawie w ogóle nie siedziałm, mieliśmy pacjentów z wypadku w ciężkim stanie...NOgi bolały mnie strasznie...Zapytam w sobotę, mamy razem dyżur, więc po prostu poczekam aż do nas zejdzie...A węzełki są powiększone cały czas... _________________ Wspomnienia są jak światła i barwy - podświetlają i retuszują przykrości naszego życia.
Joseph Wittig |
|
Powrót do góry |
|
 |
jagula Master butterfly

|
Wysłany: Wto Kwi 17, 2007 3:05 pm Temat postu: |
|
|
Hmmm, przypomnę Ci jeszcze o tym  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ani Master butterfly

|
Wysłany: Wto Kwi 17, 2007 8:08 pm Temat postu: |
|
|
Dzięki W tym moim małym życiowym sajgonie bardzo łatwo wylatuja mi z głowy pewne sprawy, na przykład dzisiaj zapomniałam zupełnie o swojej sulfie i zamiast 6 tabletek wzięłam tylko dwie przed chwilką  _________________ Wspomnienia są jak światła i barwy - podświetlają i retuszują przykrości naszego życia.
Joseph Wittig |
|
Powrót do góry |
|
 |
jagula Master butterfly

|
Wysłany: Wto Kwi 17, 2007 9:47 pm Temat postu: |
|
|
hmmm chyba będzie trzeba ...na razie nie dziękuj a zresztą i tak nie ma za co  |
|
Powrót do góry |
|
 |
jagula Master butterfly

|
Wysłany: Czw Kwi 19, 2007 6:39 pm Temat postu: |
|
|
Ani pamiętasz o czym masz jutro nie zapomnieć i o co zapytać?  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ani Master butterfly

|
Wysłany: Czw Kwi 19, 2007 7:37 pm Temat postu: |
|
|
jooo, pamiętam, tylko to nie jutro, a w sobotę na nocce jutro też mam nockę, ale lekarza nie będzie o oczka też go zapytam  _________________ Wspomnienia są jak światła i barwy - podświetlają i retuszują przykrości naszego życia.
Joseph Wittig |
|
Powrót do góry |
|
 |
jagula Master butterfly

|
Wysłany: Pią Kwi 20, 2007 12:44 am Temat postu: |
|
|
mam nadzieje
dziewczyny to są Porady i Doswiadczenia takie posty nic nie wnoszące do tego dzialu raczej nie powinny tutaj byc, tylko niepotrzebnie zajmują miejsce , potem tego co wazne nie mozna znależć i rbi sie bałagan to dotyczy wszytkich, następnym razem będa one usuwane przez moderatora |
|
Powrót do góry |
|
 |
Damianito86 Junior

|
Wysłany: Wto Paź 13, 2009 12:30 pm Temat postu: Powiekszone wezly chonne podrzuchwowe |
|
|
Witam was goraco . Ostatnio mam problem z wezlami chlonnymi pod rzuchwa mam je troche powiekszone i czasami mnie bola . Zaczelo sie to kilka miesiecy temu jak zaczolem miec problemy z zebami czyli bol i takie tam jak temu zaradzic nie majac mozliwosciwizyty u Polskiego lekarza . Bardzo prosze o szybka odpowiedz . Pozdrawiam Damian |
|
Powrót do góry |
|
 |
|