Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Ani Master butterfly

|
Wysłany: Czw Maj 10, 2007 5:31 pm Temat postu: |
|
|
Jo.asiu, witaj w klubie Jasne, że znam Też mnie pan dr prowadzi Co prawda na oddziale nie leżałam, bo się wykręciłam, ale pracuję w tamtejszym sor'ze Popatrz, jaki ten świat mały  _________________ Wspomnienia są jak światła i barwy - podświetlają i retuszują przykrości naszego życia.
Joseph Wittig |
|
Powrót do góry |
|
 |
jo.asia Kadet

|
Wysłany: Czw Maj 10, 2007 5:47 pm Temat postu: |
|
|
Właśnie ostatnio wydaje mi się że jest coraz mniejszy Czyli mamy tego samego dr więc może się spotkamy w któryś czwartek w przychodni  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ani Master butterfly

|
Wysłany: Czw Maj 10, 2007 5:50 pm Temat postu: |
|
|
A kiedy się wybierasz? Myslę, że spotkanko, jak najbardziej Jeśli tylko będę miała dyżur albo nie będę miała treningu zawsze mogę podejść, mieszkam tuż obok szpitala  _________________ Wspomnienia są jak światła i barwy - podświetlają i retuszują przykrości naszego życia.
Joseph Wittig |
|
Powrót do góry |
|
 |
jo.asia Kadet

|
Wysłany: Czw Maj 10, 2007 6:06 pm Temat postu: |
|
|
No niestety teraz mam wizyte dopiero w październiku, byłam dwa tygodnie temu szkoda że się wcześniej nie poznałyśmy Ale nic straconego prędzej czy później nam się uda  |
|
Powrót do góry |
|
 |
agatka03 Master butterfly

|
Wysłany: Czw Maj 10, 2007 8:41 pm Temat postu: |
|
|
Witam serdecznie!  _________________ ..."W życiu nie chodzi o czekanie, aż burza minie... Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu..." (Vivian Green) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ani Master butterfly

|
Wysłany: Pią Maj 11, 2007 11:10 am Temat postu: |
|
|
Pewno, że sie uda To do szybkiego zobaczenia  _________________ Wspomnienia są jak światła i barwy - podświetlają i retuszują przykrości naszego życia.
Joseph Wittig |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasiakuc Master butterfly

|
Wysłany: Wto Maj 22, 2007 12:53 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Jo.asiu piszesz sie tak jak moja córka uczyla sie mówić pełne imię tak dzieliła jo.asia..pozdrawiam  _________________ cieszmy sie każdą chwilka bo życie tak krótkie jest |
|
Powrót do góry |
|
 |
jo.asia Kadet

|
Wysłany: Czw Maj 24, 2007 7:25 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Kasiu! Dziękuję za pozdrowienia i pozrawiam również. Jo.asia dlatego że nic innego mi nie przyszło do głowy a sporo tu moich imienniczek  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ewela1 Master butterfly

|
Wysłany: Nie Maj 27, 2007 2:34 pm Temat postu: |
|
|
witam witam.. pózno. .. ale serdecznie!  |
|
Powrót do góry |
|
 |
jo.asia Kadet

|
Wysłany: Pon Maj 28, 2007 6:39 pm Temat postu: |
|
|
Witajcie wszyscy! Mam pytanie nie wiem czy powinnam zapytać tutaj czy może w innym dziale, dlatego z góry przepraszam jeżeli nie tu. Mam taki malutki problem który mnie troche niepokoi. Czy przy Naszych schorzeniach czy lekach może wystąpić podobny objaw: mam na ramieniu taką dosyć dużą zaczerwienioną plamę czasami jest taka sinawa wygląda jak spory siniak skóra jest w dotyku normalna tylko tak dziwnie gorąca w tym miejscu i mam to już jakiś miesiąc i nie schodzi. Na początku myślałąm że to siniak trochę bolało przy dotyku czasami swędziało ale każdy normalny siniak już by zniknął. Wygląda to nie ciekawie. POmóżcie! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Robert Moderator

|
Wysłany: Pon Maj 28, 2007 6:47 pm Temat postu: |
|
|
Trudno powiedzieć, bo praktycznie nic nie wiemy o ewentualnej przyczynie - może wylew w wyniku urazu (niekoniecznie zaraz uderzenia), może inne schorzenie skóry, albo ---> http://toczen.pl/forum/viewtopic.php?t=806
----------------------------------------
Wyszukiwarka  |
|
Powrót do góry |
|
 |
jo.asia Kadet

|
Wysłany: Pon Maj 28, 2007 7:44 pm Temat postu: |
|
|
dzięki! Może to tylko siniak. Oby. Jutro kuracja maścią z arniki i może będzie ok  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monika B Moderator

|
Wysłany: Wto Maj 29, 2007 7:58 am Temat postu: |
|
|
u mnie siniaka schodza bardzo, dardzo długo, jesli to siniak to mozesz go jeszcze troche miec i zacznie znianiac barwę,
najgorsze sa takie po pobraniu krwi jak peka zyła czli kolororu śliwiki te to czasmi mam do 2 miesięcy a potem na długo zostaje jeszcze widoczny znak _________________ Szczęście to jest to, czego prawdopodobnie w życiu nie osiągniemy , ale na szukanie go warto poświęcić życie . ( Marie-Henri Beyle) - Stendhal
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Wto Maj 29, 2007 9:02 am Temat postu: |
|
|
siniaczki - znaczki
u mnie też lubią długo pozostawać  _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
jo.asia Kadet

|
Wysłany: Czw Maj 31, 2007 7:15 pm Temat postu: |
|
|
No tak poszłam w końcu do lekarza okazuje sie że to albo coś mnie użarło albo jakiś naczyniak mam iść do dermatologa ale jeszcze się wstrzymam może zejdzie na siniaka to ponoć nie wygląda niestety, zobaczymy oby to była jakaś wściekła mrówka. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|