Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Ani Master butterfly

|
Wysłany: Nie Lip 08, 2007 8:45 pm Temat postu: |
|
|
Powitanko  _________________ Wspomnienia są jak światła i barwy - podświetlają i retuszują przykrości naszego życia.
Joseph Wittig |
|
Powrót do góry |
|
 |
agnieszka29 Master butterfly

|
Wysłany: Nie Lip 08, 2007 8:55 pm Temat postu: |
|
|
Witam i ja bardzo serdecznie i i cieplutko!! _________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei. |
|
Powrót do góry |
|
 |
aska Junior

Dołączył: 07 Lip 2007 Posty: 14 Skąd: Wieliszew (okolice Warszawy)
|
Wysłany: Nie Lip 08, 2007 9:19 pm Temat postu: |
|
|
po raz drugi (i mam nadzieje, ze nie ostani ;p) jestem pod wrazeniem Waszej przyjaznej, pomocnej atmosfery.
co wiecej o mnie:
Z tych rzeczy mniej ciekawych: Łysienie plackowate zostalo u mnie zdiagnozowne w wieku 6 lat, wiec troche się juz z nim męcze, mam podejrzenie w kierunku APS, gdyż mam podwyzszone miano przeciwciał jakis tam (nie pamietam aktualnie jakich, ale Wy na pewno wiecie ), ale tak dotąd nie miałam zadnego incydentu zakrzepowego (odpukac, bo wcale nie chce), i codziennie grzecznie łykam aspirynkę. Katują mnie tez od 7 lat sterydami wiec jestem fajnie okrągla na buzi i nie tylko:D, a co do smieszniejszych rzeczy, to włosy mi wypadają na ciele, głowie, ale wąsik twardo rośnie:D
A z tych rzeczy ciekawszych:
Mam 18 lat, mieszkam pod Warszawa w bardzo malowniczej wiosce, zwanej Wieliszewem (ok. 1 km od Zalewu Zegrzyńskiego:D ). Interesuję się chemia, fizyką, muzyką szeroko pojmowaną. Dobrym filmem nie pogardzę, dobrą ksiązką rowniez.
A przede wszystkim staram sie żyć jak najbardziej normalnie, i trzymac sie pozytywnie:)
To tyle chyba, jezeli chcecie wiedziec cos wiecej, to śmiało pytajcie:) _________________ Aska |
|
Powrót do góry |
|
 |
kinga Moderator

|
Wysłany: Pon Lip 09, 2007 8:03 am Temat postu: |
|
|
witam Cię bardzo serdecznie  _________________ Odkąd przestałam przejmować się rzeczami, na które nie mam wpływu, mam wpływ na więcej rzeczy.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
joanka Stary wyjadacz

|
Wysłany: Pon Lip 09, 2007 7:07 pm Temat postu: |
|
|
cześć  |
|
Powrót do góry |
|
 |
karolina7 Master butterfly

|
Wysłany: Pon Lip 09, 2007 8:19 pm Temat postu: |
|
|
ja rowniez Cie witam Asiu :* duzo zdrowka i usmiechu na twarzy :] _________________ zdrowie to nie wszystko ale wszystko bez zdrowia jest niczym |
|
Powrót do góry |
|
 |
basiula Master butterfly

|
Wysłany: Wto Lip 10, 2007 7:05 am Temat postu: |
|
|
Witaj aska  |
|
Powrót do góry |