Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kasia 72 Master butterfly

|
Wysłany: Sob Lis 17, 2007 12:13 am Temat postu: |
|
|
Witaj liliano . Daj nam się troszkę lepiej poznać i napisz coś o sobie. _________________ (...)"Gdziekolwiek ziemia jest snem nie przebudzonym jeszcze,
uwierzyć trzeba w kształt i kochać senny pozór,
na wietrze budować mgłę i w pół nie urywać snu.
Gdziekolwiek ziemia jest snem,tam trzeba dośnić do końca." |
|
Powrót do góry |
|
 |
liliana Senior

|
Wysłany: Sob Lis 17, 2007 12:58 pm Temat postu: |
|
|
Witaj.Mam 34 lata.Jestem osobą dializowaną, z powodu wysokiego poziomu mocznika miałam ataki padaczkowe, robili mi badania głowy, bo myśleli że mam tocznia.Wyszły badania w normie,ale leki zalecili mi brać przez dwa lata, stosuję się do zaleceń i biorę leki. _________________ liliana |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gabi Master butterfly

|
Wysłany: Sob Lis 17, 2007 8:34 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Liliano  _________________ Czas istnieje po to,żeby wszystko nie działo się jednocześnie. A.Einstein |
|
Powrót do góry |
|
 |
Barbarka Kadet

|
Wysłany: Wto Lis 20, 2007 4:40 pm Temat postu: |
|
|
Miło Cię poznać!
Myślę,że masz rację,bo ja także miałam ataki padaczki i lekarze powiedzieli,że to wynik choroby nerek,ponieważ już wiele razy przed zaostrzeniem mojej choroby miałam objawy mózgowe i zawsze okazywało się,że to koleiny raz nerki...  _________________ "Świat jest twardy,zarówno w tym,co pamięta,jak i w tym,co zapomina."
Joshep Conrad |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasiulka Master butterfly

|
Wysłany: Czw Lis 22, 2007 6:02 pm Temat postu: |
|
|
Witam Cie serdecznie:) _________________ "Życia nie można wybrać, ale można z niego coś zrobić" <Peter Lippert> |
|
Powrót do góry |
|
 |
liliana Senior

|
Wysłany: Czw Lis 22, 2007 11:39 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Kasiulka _________________ liliana |
|
Powrót do góry |
|
 |
Jolka35 Kadet

|
Wysłany: Pią Lis 23, 2007 7:17 pm Temat postu: |
|
|
Liliano i Barbaro pisze do Was z ogromną prośbą ....
Proszę napiszcie mi jaki macie poziom leukocytów i jak wyglądają ataki padaczki - moze to wydać się dziwne pytanie ale przeczytałam dwa razy ten temat i coś mi "zaświtało" chodzi o moją córke najstarszą...
Dziękuje Jola |
|
Powrót do góry |
|
 |
liliana Senior

|
Wysłany: Pią Lis 23, 2007 10:45 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Jolu.Jutro ci napiszę dokładnie jakie mam leukocyty,bo muszę odszukać najnowsze wyniki badań,ale one nie są najlepsze bo ciągle łapię infekcje. Teraz też mam anginę i zapalenie oskrzeli.Jeśli chodzi o padaczkę,to siedziałam i nagle zaczęło rzucać moim ciałem,to było nie do opanowania całe ciało chodziło,aż w końcu straciłam przytomność na krótko.Bywa też tak że można z czegoś spaść na podłogę lub nieświadomie oddać mocz.Nie przejmuj się napewno jest wszystko dobrze.Gdybyś jeszcze chciała coś wiedzieć to pytaj. _________________ liliana |
|
Powrót do góry |
|
 |
liliana Senior

|
Wysłany: Sob Lis 24, 2007 2:41 pm Temat postu: |
|
|
mam leukocytów 5,8.Napisz co Cię zaniepokoiło że podejrzewasz u córki tą chorobę? _________________ liliana |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ewela1 Master butterfly

|
Wysłany: Nie Lis 25, 2007 7:26 pm Temat postu: |
|
|
troszkę spóznione ale ciepłe powitanko odemnie..  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Jolka35 Kadet

|
Wysłany: Pon Lis 26, 2007 8:14 pm Temat postu: |
|
|
Liliano-piękne imnie szczerze
Oj wypisywać bylo by wiele ale bardzo króciutko sie postaram...
Córka ma 15 lat w tym roku 4 razy w szpitalu z podejrzeniem wyrostka -wykluczony,ale leukocyty we krwi dochodziły do 18 tyś a w moczu są zmiany leuk 3 krwinki czerwone 1-3 bakterie....
w pażdzierniku córka straciła mi przytomność na ulicy-była sztywna biała sina.W szpitalu lerzała ok 2 tygodni i nikt nie wie co się stało.... 3 tygodnie temu w szkole poczuła się żle -kłopoty z widzeniem słabość brak czucia w nogach-karetka ale nie dałam do szpitala .Po tym spała 4 godziny Rodzinna podejrzewa padaczke.....Byłam już u kardiologa serce ok jeszcze neurolog został 4 grudnia mam wizyte i dostałam skierowanie na posiew moczu Czytając ten temat mysle że to wszystko od nerek....czas pokarze czy mam racje
Dziękuje serdecznie Jola |
|
Powrót do góry |
|
 |
liliana Senior

|
Wysłany: Wto Lis 27, 2007 12:17 am Temat postu: |
|
|
Czytałam co napisałaś,być może córka ma wysoki poziom mocznika wtedy występuje słabość i jest też senność,można by było spać cały dzień. Również takie objawy ma anemia,nie pisałaś jakie są erytrocyty.Kiedy już będziesz wiedziała co powiedział neurolog,to napisz.Pozdrów córkę,trzymam kciuki i głowa do góry,musi być dobrze. _________________ liliana |
|
Powrót do góry |
|
 |
Agnieszka14 Master butterfly

|
Wysłany: Wto Lis 27, 2007 9:56 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Liliana
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Jolka35 Kadet

|
Wysłany: Pią Lis 30, 2007 1:55 pm Temat postu: |
|
|
Dziękuje Liliano
Wizyta zbliża się -nie mogę się doczekać a jeszcze od wczoraj ma Jagoda ręke w szynie -7 uraz w tym roku może tu szukać przyczyny
Zyczę zdrowia i uśmiechu wsystkim Jola |
|
Powrót do góry |
|
 |
agnieszka29 Master butterfly

|
Wysłany: Pią Lis 30, 2007 7:16 pm Temat postu: |
|
|
Witaj serdecznie zycze duzo zdrówka _________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|