Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
basiula Master butterfly

|
Wysłany: Wto Sty 01, 2008 4:57 pm Temat postu: |
|
|
Witam Natalię  _________________ ,,Nie poświęcaj siebie, ty jesteś wszystkim co posiadasz..." |
|
Powrót do góry |
|
 |
mloda Stary wyjadacz

|
Wysłany: Wto Sty 01, 2008 5:25 pm Temat postu: |
|
|
witamy na forum  _________________ Co Cię nie zabije, to Cię wzmocni...
Zycie to długa podróż, która kiedyś się zaczyna i kiedyś kończy.. więc... Róbmy zdjęcia ;P
Żyjemy aby cierpieć, cierpimy aby żyć... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Natalia Junior

|
Wysłany: Wto Sty 01, 2008 6:34 pm Temat postu: Re: Chcę się przywitać ;-) |
|
|
[/quote]Też zodiakalny Koziorożec? Bo Koziorożce ponoć tak mają Ja tak mam.[/quote]
Rak, Robercie, Rak… Cichy, skryty, nieśmiały i … uparty jak wszyscy diabli
Ciekawe, czy Wy też tak macie, ale ja mam wrażenie, że kiedy mój układ immunologiczny ma zajęcie, do którego został stworzony (czyli jakąś infekcję czy cuś), to jakby trochę mniej interesuje się moimi stawami. A może po prostu suma przykrości musi być stała?
Do kawiarenki chętnie, ale nie przy tym łączu. Hm, a może ktoś tutaj zna się na bezprzewodowym i coś mi doradzi? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Robert Moderator

|
Wysłany: Wto Sty 01, 2008 7:04 pm Temat postu: |
|
|
Łee, to pewnie to nie zależy od znaku zodiaku
Co do internetu. Zależy jakie masz warunki lokalowe i finansowe. Czy np. jest możliwość założenia stałego łącza poprzez telewizję kablową (w sumie w warunkach domowych najwygodniej), opłaty razem z abonamentem tv. Bezprzewodowo łączą różni operatorzy telekomunikacyjni, przydatne przy mobilności, a i też wygodniej z instalacją. Z bezprzewodowych - radiówek - korzysta chyba u nas parę osób. Chyba veg8 i Szemek, ale pewien nie jestem.
Inna sprawa to łącza oferowane przez operatorów tel. komórkowych, np. wspomniany blueconnect. To zależy od tego, czy jesteś aż tak mobilna.
Rozważ wszelkie możliwości, jakie masz dostępne u siebie w okolicy. Może są jakieś oferty promocyjne...
Jesteś z Łodzi, więc chyba z wyborem nie powinno być większego problemu. O, np. TEN operator (multimedia.pl), z którym przyszło mi się związać - dostarcza zarówno sygnał tv, jak i stałe łącze internetowe. Są różne promocje w zależności od potrzeb klienta. Nie są najtańsi, ale poziom usług i ewentualny serwis działa sprawnie niż np. w naszej TPSA  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Iwoonia Stary wyjadacz

|
Wysłany: Sro Sty 02, 2008 12:00 pm Temat postu: |
|
|
Cześć Natalko, ja korzystam z usług telekomunikacji, bo mój operator kablowy miał gorsza ofertę co do opłat, na TPSA nie narzekam!! na awaryjność również
Pozdrawiam _________________ Najpiękniejszą rzeczą w życiu, jest samo życie |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ani Master butterfly

|
Wysłany: Sro Sty 02, 2008 3:17 pm Temat postu: |
|
|
Hej Natalko  _________________ Wspomnienia są jak światła i barwy - podświetlają i retuszują przykrości naszego życia.
Joseph Wittig |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasia 72 Master butterfly

|
Wysłany: Sro Sty 02, 2008 11:33 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Natalio!  _________________ (...)"Gdziekolwiek ziemia jest snem nie przebudzonym jeszcze,
uwierzyć trzeba w kształt i kochać senny pozór,
na wietrze budować mgłę i w pół nie urywać snu.
Gdziekolwiek ziemia jest snem,tam trzeba dośnić do końca." |
|
Powrót do góry |
|
 |
Natalia Junior

|
Wysłany: Czw Sty 03, 2008 8:27 pm Temat postu: |
|
|
Dziękuję za miłe powitanie . Nie pisałam, bo rozłożyła mnie infekcja. Jeśli chodzi o internet, to problem polega przede wszystkim na tym, że chciałabym się niedługo przeprowadzić, a większość operatorów wymaga zawarcia umowy na dłuższy czas (tzn. owszem można zawrzeć umowę na czas nieokreślony, ale to dosyć drogo wychodzi). Chyba najprościej będzie wykorzystać komórkę do połączeń, prędkość nie jest zbyt duża, ale lepsza niż przez telefon stacjonarny. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasiakuc Master butterfly

|
Wysłany: Pią Sty 04, 2008 7:36 am Temat postu: |
|
|
witaj Natalia moze jednak powinnaś bardziej o siebie zadbać by zadne zaniedbanie nie bylo z Twojej winy i uwierz że bedzie lepiej w koncu kiedys musi wczesniej czy późnie.życze Ci dużo zdrówka i powodzenia w leczeniu trzymaj się zdrowo zagladaj na nasze forum i pytaj i pisz o wszystkim co chcesz ...pozdrawiam ..  _________________ cieszmy sie każdą chwilka bo życie tak krótkie jest |
|
Powrót do góry |
|
 |
katrin99 Senior

|
Wysłany: Sob Sty 05, 2008 4:26 pm Temat postu: |
|
|
witam Natalie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
liliana Senior

|
Wysłany: Nie Sty 06, 2008 12:02 am Temat postu: |
|
|
Witaj Natka  _________________ liliana |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kazia Senior

|
Wysłany: Pon Sty 07, 2008 7:30 pm Temat postu: |
|
|
Czesc Natalia- witaj serdecznie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
agnieszka29 Master butterfly

|
Wysłany: Wto Sty 08, 2008 8:50 am Temat postu: |
|
|
Witam serdecznie i cieplutko..  _________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei. |
|
Powrót do góry |
|
 |
DorciaR Master butterfly

Dołączył: 06 Cze 2006 Posty: 1599 Skąd: pomorskie obecnie Wielka Brytania
|
Wysłany: Wto Sty 08, 2008 4:25 pm Temat postu: |
|
|
Witam Cię serdecznie. Staraj się nie zaniedbywać swojego zdrówka i wizyt lekarskich. Wiem że nic fajnego być pod stałą kontrolą lekarską, ale to dla Twojego dobra. Pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|