Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jagula Master butterfly

|
Wysłany: Pią Lip 04, 2008 9:57 pm Temat postu: |
|
|
Cześć ankana...po pierwsze życzę Ci szybkiej diagnozy...ten kto nie przechodzi przez koszmarek długiego diagnozowania nie wie dlaczego robimy z siebie takich cierpiętników
Ja też sobie czekam...albo mi się polepszy albo się rozsypię
Mieszkałam kilka lat w Twoich okolicach (w królewskim grodzie nieopodal ) i myślę ,że wybór lekarza w Lublinie jest najlepszą rzeczą jaką mogłaś zrobić w tej sytuacji i w tych okolicach
Pozdrawiam _________________ Fenomen czeskich psów- kundle wyglądają jak rasowce a rasowce przypominają kundle  |
|
Powrót do góry |
|
 |
ludmila_07 Master butterfly

|
Wysłany: Wto Sie 05, 2008 10:15 pm Temat postu: |
|
|
witaj
wszystkiego najlepszego na drodze do zdrowia
zaglądaj na forum _________________ W swojej walce z życiem stań po stronie życia - Franz Kafka
W naszym życiu jak na palecie artysty jest jeden jedyny kolor, który nadaje znaczenie życiu i sztuce - kolor miłości
Mark Chagall |
|
Powrót do góry |
|
 |
ankana Junior

|
Wysłany: Sob Gru 27, 2008 11:06 pm Temat postu: |
|
|
witam ponownie:) Jestem po 2 wizytach u dra Piotrowskiego i w sumie dalej nic nie wiem a dostałam lek o nazwie Arechin.Nie bardzo wiem co mam o tym myslec bo przeciwciała antycytrulinowe mam ujemne a lek ten jest stosowany w RZS lub toczniu.Chyba najperw powinni mi zrobic jakies badania a dopiero pozniej leczyc a tu usłyszałam ze bedzie odwrotnie.Niewiele z tego rozumiem |
|
Powrót do góry |
|
 |
Karii Master butterfly

|
Wysłany: Nie Gru 28, 2008 3:52 pm Temat postu: |
|
|
Witaj na forum
No cóż lekarze jak się okazuje sa nieobliczalni Kilka osób na forum chyba przyjmuje ten lek więc szukaj info  _________________ ..:: nieustannie biec pod wiatr, każdej myśl poczuć smak
chwytać życie w dłonie, jak promień słońca w letni dzień ::..
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Beata B. Stary wyjadacz

|
Wysłany: Pon Gru 29, 2008 8:27 am Temat postu: |
|
|
Witaj, Ankana, na forum. Dopiero teraz obudziłam się z powitaniem Ciebie, ale chyba lepiej późno niż wcale?  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margaret74 Moderator

|
Wysłany: Pon Gru 29, 2008 10:36 am Temat postu: |
|
|
Witaj na forum
jestem tu od niedawna i sie przywitam w takim razie ,
tym bardziej,że należe do grona nie w pełni zdiagnozowanych z podejrzeniem twardziny.
Chciałam powiedzieć żebys sie nie denerwowoała-zaufaj lakarzowi,tym bardziej,że pacjentka pozytywnie się o nim wypowiada.Czekam na pełną diagnoze już 20 lat,lecze sie w instytucie chorób płuc w W-wie i pomimo-z reguły ujemnych p.ciał jestem traktowana tam jak chora na sclerodermę ze względu na objawy kliniczne,bo one są tu najważniejsze i leczenie jest ukierunkowane na konkretny objaw-przyczyny są przecież mało znane.
Życzę powodzenia,odzywaj się,bo jestem ciekawa co z Tobą,pozdrawiam  _________________ "Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."Marlin Monroe
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
dorka1 Stary wyjadacz

|
Wysłany: Pon Gru 29, 2008 12:54 pm Temat postu: |
|
|
Witaj na forum.Arechinę sie podaje w wielu chorobach tkanki łącznej,nie tylko w toczniu,ja mam Sjogrena i też łykam arechinę.
Pewnie lekarz doszedł do wniosku,że któraś z tych chorób jest i wdrożył leczenie.Może i tak lepiej,żeby czegoś nie przegapić.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
abisynka Master butterfly

|
Wysłany: Pon Gru 29, 2008 2:52 pm Temat postu: |
|
|
witam cię serdecznie  _________________ "wiedzieć to znać swoje przeznaczenie" |
|
Powrót do góry |
|
 |
|