|
WWW.TOCZEN.PL "systemic lupus erythematosus"
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
agaagata Junior

|
Wysłany: Nie Lip 20, 2008 8:40 pm Temat postu: |
|
|
Leczę sie w przychodni przyszpitalnej u dr.Pomykały. Bardzo miły doktor ale nie wiem jak z jego doświadczeniem, chyba najlepsi lekarze to kliniczni. Ponieważ jestem niedowiarek chcę to leczenie skonsultować u jeszcze jakiegoś dermatologa, może z polecanej przychodni na Nowogrodzkiej. Mama tyle obaw i wątpliwości, bo róże choroby potrafią się zazębiać i niewiadomo, którą leczyć, która była pierwotna. Miewam stany depresyjno -manikalne, miałam subkliniczną niedoczynność tarczycy- ostatnie badania tsh i anty- ... wyszły ok. Ale wciąż utrzymują mi się poranne i ok. 16 stany podgorączkowe ok 37.1, ostatnio bóle głowy a przy większym wysiłku bóle kolan. Nie wiem już na ile to autosugestia od czytanych informacji a na ile jakaś rzeczywista choroba mnie zżera. Może jakis inny lekarz zleci jakieś inne badania, które coś wskażą. Pzodrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
ludmila_07 Master butterfly

|
Wysłany: Wto Sie 05, 2008 10:05 pm Temat postu: |
|
|
witaj w naszej forumowej rodzince _________________ W swojej walce z życiem stań po stronie życia - Franz Kafka
W naszym życiu jak na palecie artysty jest jeden jedyny kolor, który nadaje znaczenie życiu i sztuce - kolor miłości
Mark Chagall |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|