Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
malabecia Senior

|
Wysłany: Pią Paź 10, 2008 11:15 am Temat postu: |
|
|
Witam serdecznie! Mozes zmi napisać u jakiego lekarza w Poznaniu się leczysz i u kogo się konsultowałaś?
Pozdrawiam i życze dużo siły! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margaret74 Moderator

|
Wysłany: Pią Paź 10, 2008 6:49 pm Temat postu: |
|
|
Witaj,pierwszą była dr Szyszko,ale ona kompletnie nic nie zrobiła wiec sobie odpusciłam-bardziej mnie nastraszyła.Teraz znalazłam dr Urbaniak,pracowała I.Ortopedii wP-niu-obiecała mnie skontaktowac z kadra doc.Puszczewicza, no wiec czekam na grudniowa wizyte i zobaczymy.Mam nadzieje,że cos sie ruszy,bo moi pulmonolodzy sie juz denerwuja-mam małe zaostrzenie w obrazie włóknienia pytaja mnie o b.szczegółowe sprawy,a ja nadal nie mam zadnej dokumentacji reumat.Jedynie obraz kliniczny przemawia za twardzinaz komponentem mieszanym(miesnie) tak wiec mnie traktuja-dostane zatem tym razem zapewne encorton i imuran.Czy znasz moze poznanskie srodowisko reumat.?W W-wie b.chwala reumat.poznanskich. |
|
Powrót do góry |
|
 |
malabecia Senior

|
Wysłany: Pon Paź 13, 2008 7:41 am Temat postu: |
|
|
ja leczę się u dr. Piotra Leszczyńskiego on przyjmuje u mnie we Wrześni ale ogólnie leczy w Medycznym Centrum Hetmańska ul. Hetmańska 55/1 tel. /061/ 864-20-70. Jest to lekarz który prowadzi najwięcej badań nad nowymi lekami bilogicznymi. Miałam też wizytę u prof. Zimmerman- Górksiej . Więcej niestety nie znam ale słyszałam że w Śremie jest Klinika niestety nadal nie mam namiarów. Mam nadzieję, że również Tobie pomoże załapać się do leczenia jakimś mniej inwazyjnym lekiem. Ja mam toczeń i jestem zapisana do takiego programu , cierpliwie czekam na jego rozpoczecie. pozdrawiam i życze powodzenia  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margaret74 Moderator

|
Wysłany: Pon Paź 13, 2008 1:07 pm Temat postu: |
|
|
Witam i bardzo dziękuję,tym bardziej,ze nie jest pewne w jakim kierunku powedruje moja satysfakcja z kontaktu , z nowym lekarzem.Tobie również życze powodzenia!
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ani Master butterfly

|
Wysłany: Pon Paź 13, 2008 3:25 pm Temat postu: |
|
|
Hej, hej Margaret
Prawdę powiedziawszy ja też nie mam diagnozy, a tylko podejrzenie choroby tkanki łącznej. Leczę się trzci rok, a kiedy reumatolog poweidział mi, że niektórzy żyją naście a nawet dzieści lat bez diagnozy postanowiłam się nie przejmowac, bo właściwie, to i tak nic nie zmieni...
Życzę Ci jak najszybszego rozwiązania problemu i jasnej sytuacji, a przede wszystkim optymizmu i pozytywnego nastawienia. To naprawdę bardzo pomaga. Trzymaj się ciepło i witaj wśród nas  _________________ Wspomnienia są jak światła i barwy - podświetlają i retuszują przykrości naszego życia.
Joseph Wittig |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margaret74 Moderator

|
Wysłany: Pon Paź 13, 2008 6:53 pm Temat postu: |
|
|
Dzięki za wsparcie i rady-wbrew pozorom jestem wieeelkąą optymistka!Trzymajcie sie wszyscy!!!!!!!!!!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Karii Master butterfly

|
Wysłany: Pon Paź 13, 2008 9:36 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Margaret Zyce caly czas takiego optymizmu i oczywiscie postawienia diagnozy :* _________________ ..:: nieustannie biec pod wiatr, każdej myśl poczuć smak
chwytać życie w dłonie, jak promień słońca w letni dzień ::..
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ludmila_07 Master butterfly

|
Wysłany: Sro Paź 22, 2008 9:30 am Temat postu: |
|
|
witaj
dobrej diagnozy, mądrego lekarza zdrowia
a optymizm podrzucaj na forum
czasem a właściwie zawsze jest potrzebny _________________ W swojej walce z życiem stań po stronie życia - Franz Kafka
W naszym życiu jak na palecie artysty jest jeden jedyny kolor, który nadaje znaczenie życiu i sztuce - kolor miłości
Mark Chagall |
|
Powrót do góry |
|
 |
motylek Stary wyjadacz

|
Wysłany: Sro Sty 07, 2009 11:47 am Temat postu: |
|
|
Witaj na forum...
trzeba być optymistą --ale ile można czekać _________________ ...uśmiechaj się choćby przez łzy... |
|
Powrót do góry |
|
 |
|