Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
nammah Junior

|
Wysłany: Pią Paź 24, 2008 6:58 pm Temat postu: Spacer |
|
|
Dzięki za radę z tym filtrem po prostu zapomniałabym a spacer to dobry pomysł tylko wilczek zaatakował mi nogi i od paru dni jestem zdana na wózek inwalidzki bo tylko tak mogę się poruszać ale z dwojga złego wolę gdy nie umie chodzić niż gdy mam sparaliżowane ręce bo nie mogłabym podziękować Wszystkim za ciepłe słowa.DZIĘKI. _________________ Zawsze trzeba mieć nadzieję
NAMMAH |
|
Powrót do góry |
|
 |
Łukasz F. Master butterfly

|
Wysłany: Pią Paź 24, 2008 8:22 pm Temat postu: |
|
|
Witaj,
wiele za Tobą, ale walka jest po prostu wpisana w nasze życie- walka z chorobą, walka z dolegliwościami, które z soba niesie, w końcu walka z samym sobą, o to, aby każdy następny dzień był lepszy, lub tak samo dobry.
Jak najwięcej sił do dalszej walki. _________________ Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem.
Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać. |
|
Powrót do góry |
|
 |
jagula Master butterfly

|
Wysłany: Pią Paź 24, 2008 9:05 pm Temat postu: |
|
|
Witaj Aga! imienniczko
wiele przeszłaś...imponujesz swoją postawą...
Życzę jak najwięcej lepszych dni i miłego forumowania z nami  _________________ Fenomen czeskich psów- kundle wyglądają jak rasowce a rasowce przypominają kundle  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lidia Master butterfly

|
Wysłany: Sob Paź 25, 2008 4:49 pm Temat postu: |
|
|
Witam cieplutko i gratuluję rodziny i postawy wobec tego wszystkiego co cię spotkało. No cóż ja przez całe lata nie trafiłam na lekarza który by się zastanowił dlaczego się dzieje właśnie tak aż jeden się zainteresował i postawił diagnozę kolagenoza z bardzo małą ilością wyników i na podstawie wywiadu i trafiony.Tak więc więcej jest takich -nie wiem niedouczonych czy niemyślących lekarzy. Ale dobrze ze tylko tak się skończyło. Ja też gdy tylko rodziło się pytanie dlaczego ja dopowiadałam sobie a dlaczego nie i jakoś z tym żyję. Podziwiam cie za silną wolę i życzę remisji.
Lidka _________________ "uśmiechaj się, do każdej chwili uśmiechaj"
"Nie chodzi o to że mamy zbyt mało czasu, ale że zbyt dużo go tracimy"
Seneka |
|
Powrót do góry |
|
 |
Karii Master butterfly

|
Wysłany: Sob Paź 25, 2008 11:26 pm Temat postu: |
|
|
Witaj na forum Bardzo milo mi sie czytalo Twojego posta i mam nadzieje,ze bedziesz tu czestym gosciem Dzielna kobieta z Ciebie Zagladaj do kawiarenki
Pisalas o encortonie...ja biore 60 na dobe i nie moge sie juz doczekac zmniejszenia dawki - choc to zapewne jeszcze nie predko.
Trzymaj sie cieplutko :* _________________ ..:: nieustannie biec pod wiatr, każdej myśl poczuć smak
chwytać życie w dłonie, jak promień słońca w letni dzień ::..
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
olusiam03 Gość
|
Wysłany: Nie Paź 26, 2008 9:07 am Temat postu: |
|
|
Witam cieplutko!
Czytając Twojego posta jestem w wielkim podziwie jak udaje Ci się walczyć z chorobą, przedemną dopiero początki. Dzielna z Ciebie osóbka. Trzymaj tak dalej i powodzenia  |
|
Powrót do góry |
|
 |
malabecia Senior

|
Wysłany: Nie Paź 26, 2008 3:56 pm Temat postu: |
|
|
Witaj! Życzę nadal tak wielu sil do walki z chorobą! Podziwiam Cię za upór i za siłę walki! Pozdrawiam  |
|
Powrót do góry |
|
 |
biedronka999 Stary wyjadacz

|
Wysłany: Nie Paź 26, 2008 5:06 pm Temat postu: |
|
|
Bardzo serdecznie dziekuje za cieple slowa
Moje podejście jest takie a nie inne być może dlatego, że odkąd pamiętam mam problemy ze zdrowiem. Bywało różnie, niekiedy większe, niekiedy mniejsze. Ogólnie przywykłam do szpitali, lekarzy, leków, zastrzyków i do tego całego kramu.
Po co mamy narzekac, obwiniac caly swiat, skoro wtedy człowiek sam uniemożliwia sobie normalny tryb zycia? Co do pytania "Dlaczego ja?" - odpowiem krótko - Bóg daje tyle cierpienia ile człowiek może znieść.
Pozatym czasem zastanawiam się jakim człowiekiem bym była bez tego bagażu doświadczeń? Czy potrafiłabym zrozumieć cierpienie, ból drugiego człowieka? Czy tak dobrze radziłabym sobie z niepowodzeniami zyciowymi?
Nie pytam dlaczego nie mam lepiej tylko dziękuje Bogu ze mam az tyle..
Pozdrawiam cieplutko - ja również jestem z Toba! )) _________________ Dum spiro, spero - Dopóki oddycham, mam nadzieję.
|
 |
KRZEMINKA Master butterfly

|
Wysłany: Pon Paź 27, 2008 8:24 am Temat postu: |
|
|
Witam na forum
Przesyłm serdeczne pozdrowienia z Raciborza  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
motylek Stary wyjadacz

|
Wysłany: Pon Paź 27, 2008 3:40 pm Temat postu: |
|
|
Witam na forum
jestem pełna podziwu dla Ciebie.
pozdrawiam serdecznie  _________________ ...uśmiechaj się choćby przez łzy... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Asiab Junior

|
Wysłany: Sro Paź 29, 2008 9:31 am Temat postu: |
|
|
Witam na forum. Ja choruje na toczen o 8lat i od samego poczatku mam zaatakowane nerki, ale sš wydolne. Biorę i brałam rózne leki. Mnie udało sie skończyc studia, pracuje zawodowo i zyje normalnie. W przyszłym roku wychodze za mšż i jestem szczęliwa tylko czasem boję się tego co toczeń może ze mnš zrobić. Podziwam Cię za siłe i optymizm. Pozdrawiam seredecznie |
|
Powrót do góry |
|
 |
Itunia Master butterfly

|
Wysłany: Czw Paź 30, 2008 2:20 pm Temat postu: |
|
|
Witaj  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ziarenko Master butterfly

|
Wysłany: Nie Lis 02, 2008 8:47 pm Temat postu: |
|
|
Witaj  _________________
rozjaśnia się we mnie
wyjaśnia jaśniej
|
|
Powrót do góry |
|
 |
AniaS Junior

|
Wysłany: Pon Lis 03, 2008 4:18 pm Temat postu: witaj |
|
|
Witaj Aga ja tez tu nowa jestem
pozdrawiam cieplutko Ania |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margaret74 Moderator

|
Wysłany: Czw Lis 13, 2008 12:07 am Temat postu: |
|
|
Witaj bardzo serdecznie!
Życzę Ci nadal tej odwagi i siły!
Ja też choruję intensywnie od młodzieńczych lat, tyle,że miałam więcej szczęścia do medyków.
Nie daj się wbrew wszystkiemu!!
Łukasz to dobitnie wyraził, tak trzymaj.  _________________ "Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."Marlin Monroe
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|