Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Margaret74 Moderator

|
Wysłany: Nie Lis 16, 2008 11:38 pm Temat postu: |
|
|
Witam Cię ardzo serdecznie na forum!  _________________ "Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."Marlin Monroe
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Thessa Junior

|
Wysłany: Pon Lis 17, 2008 1:05 pm Temat postu: antyDna |
|
|
Czytam i czytam ... i troche mi przeszlo bo jak ktos kiedys powiedzial; wszyscy kiedys musimy umrzec...
Mi jedynie chodzi o to jak bede zmierzala do tego celu a mianowicie o moja "jakosc zycia".
Z tego co wyczytalam... to jesli mi jest potrzebne tyle.... wynikow to mysle ze jesli zaczne juz moze .... to skoncze w nastepnym roku gdzies o tej samej porze i ... trzeba bedzie zaczac od poczatku.
Nie nawidze.. poczkalni ... i wizyt u lekarzy... i do tego pewnie bede sie musiala przyzwyczaic.
Uspakaja mnie fakt , ze jesli jestem "autoimune" / no... mysle ze nie bardzo moge sie przyzwyczaic do nazywania sie "chorym" / to do tej pory z roznych przyczyn wydaje mi sie ze nia bylam od poczatku.
Moge sie jedynie ucieszyc ze jak do tej pory nie bylo ... tak bardzo agresywnie...
Jak do tej pory ... mam jutro wizyte u ginekologa ... w grudniu / nie mozna wczesniej / mam wizyte u gastrologa ... usg... jamy brzusznej i pewnie po tym znow do Internisty ... i tak dalej...
Dla mnie jest to cos czego nigdy nie robilam... od 20 lat nie bylam na zwolnienu... mialam pare problemow ale obylo sie bez lezenia w lozeczku...
Ale jesli tak bylo do tej pory to przeciez .... tak moze byc dalej... i pewnie jest to tym czym moge sie podzielic ze wszystkimi ktorzy po raz pierwszy tak ja zetkneli sie z ta choroba...
Czy w tej chorobie jest zalecana jakas szczegolna dieta???? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margaret74 Moderator

|
Wysłany: Pon Lis 17, 2008 6:41 pm Temat postu: |
|
|
Witaj,
uwierz mi,do wszystkiego mozna sie przyzwyczaic- "punkt widzenia zależy od punktu siedzenia..."
Nie ma co sie zapierac, udawać ,że problemu nie ma.Trzeba być szczerym ze sobą,oswoić "zwierzaka" i być odpowiedziałnym za niego.. Pozdrawiam raz jeszcze. _________________ "Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy."Marlin Monroe
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marzena1 Senior

|
Wysłany: Sro Lis 19, 2008 8:40 am Temat postu: |
|
|
Witam cię cieplutko!
To naprawdę nie jest takie straszne i uwierz że da się z tym normalnie żyć. Najgorzej jest na początku aż lekarz wszystko ogarnie. Ja mam teraz co 6 tyg. kontrole i nie jest to jakiś szczególny dyskomfort. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Itunia Master butterfly

|
Wysłany: Sob Lis 22, 2008 3:55 pm Temat postu: |
|
|
Miło mi Cię poznać  |
|
Powrót do góry |
|
 |
ludmila_07 Master butterfly

|
Wysłany: Pią Gru 12, 2008 11:36 am Temat postu: |
|
|
witaj - też jestem długotoczniowa
ale razem z forumowiczami i lekarzem nie jest źle
pozdrawaim , zdrowia życzę _________________ W swojej walce z życiem stań po stronie życia - Franz Kafka
W naszym życiu jak na palecie artysty jest jeden jedyny kolor, który nadaje znaczenie życiu i sztuce - kolor miłości
Mark Chagall |
|
Powrót do góry |
|
 |
XXX Senior

|
Wysłany: Sob Gru 13, 2008 12:54 pm Temat postu: |
|
|
Witam Thessa i Malwina26
Na tym forum są przyjaźni ludzie ,którzy będą Cię wspierać