Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Karii Master butterfly

|
Wysłany: Czw Wrz 27, 2012 12:55 pm Temat postu: |
|
|
witaj  _________________ ..:: nieustannie biec pod wiatr, każdej myśl poczuć smak
chwytać życie w dłonie, jak promień słońca w letni dzień ::..
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewelina266 Master butterfly

|
Wysłany: Czw Wrz 27, 2012 1:35 pm Temat postu: |
|
|
Witam serdecznie!  _________________ Zbieram siły do walki. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mel-ania Master butterfly

|
Wysłany: Pią Wrz 28, 2012 5:25 pm Temat postu: |
|
|
Witam Cię serdecznie
Cytat: |
czy ktoś z was bierze mycofenolan mofetilu (celcept. myfenax) (...) w necie pisze ze działa przez 10 miesiący a ja go biorę od 4
|
Hmm... Nie doczytałam czegoś? Moja córka zażywa go od 4 lat i mam nadzieję, że ciągle działa i będzie działał nadal  |
|
Powrót do góry |
|
 |
denim85 Master butterfly

|
Wysłany: Pon Paź 01, 2012 7:28 pm Temat postu: |
|
|
O te 10 miesięcy to mi o TAkayasu chodziło
A ja właśnie wróciłam z 4 dniowych wakacji pod kroplówką Pogoda nawet dopisała jak dla mnie to zimy może w ogóle nie być wykreślamy z kalendarza.  _________________ My kobiety jesteśmy aniołami, a gdy się nam podetnie skrzydła, lecimy dalej na miotle! |
|
Powrót do góry |
|
 |
denim85 Master butterfly

|
Wysłany: Pon Sty 28, 2013 10:22 am Temat postu: |
|
|
Nie mogłam znaleść tematu więc stwierdziłam że napiszę to u siebie.
Ostatnio wieczorami mocno bolą mnie zęby z jednej strony (chyba nerwoból) i wczoraj już miałam dość i wziełam ketonal 100mg i się zaczeło zawroty głowy, film mi normalnie leciał przed oczami do tego ręce miejscami parzyć zaczeły i tak ponad 2 h troche sie wystraszyłam bo jeszcze w 2011 brałam ketonal i było ok i już sama nie wiem czy się leki pogryzły czy nagle dostałam na niego alergie Miałayście coś takiego po lekach?? _________________ My kobiety jesteśmy aniołami, a gdy się nam podetnie skrzydła, lecimy dalej na miotle! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Agnieszka2211 Master butterfly

|
Wysłany: Pon Sty 28, 2013 1:45 pm Temat postu: |
|
|
ja nigdy nie miałam nic takiego po lekach.
Mam tak czasami ot tak
ale przy tym bóle głowy są zawsze |
|
Powrót do góry |
|
 |
aiwka Master butterfly

|
Wysłany: Sro Sty 30, 2013 1:52 pm Temat postu: |
|
|
kilka razy miałam bardzo silne zwroty głowy, takie kilkugodzinne (zwykle mam takie chwilowe) i zawsze po nich dostawałam ogromnej migreny, po której dochodziłam do siebie dwa dni co najmniej. Może to tylko przypadek z tym ketonalem?? |
|
Powrót do góry |
|
 |
denim85 Master butterfly

|
Wysłany: Sro Sty 30, 2013 2:35 pm Temat postu: |
|
|
Chyba to nie przypadek bo pamiętam jak go wziełam jakieś 1,5 miesiąca temu to też się czułam dziwnie i cały dzien byłam niedorzycia ale myślałam że to przypadek ale teraz jak się zaczęło jakieś 30 min po wzięciu tabletki to się trochę przestraszyłam. A ja mam tylko takie krótkie zawroty głowy 2h to pierwszy raz. Chyba z przeciwbólowców zostanie mi polopieryna. Paracetamolu nie moge naproxen nie działa i teraz to. _________________ My kobiety jesteśmy aniołami, a gdy się nam podetnie skrzydła, lecimy dalej na miotle! |
|
Powrót do góry |
|
 |
aiwka Master butterfly

|
Wysłany: Sro Sty 30, 2013 2:39 pm Temat postu: |
|
|
jakby nie było ketonal to silny środek. Pamiętam, jak po cesarce dostałam tramal w pupsko to tez mi się sufit z podłoga miejscami zamienił i czułam się kilka dni fatalnie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|